• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.382 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Affair - Seizoen 3 (2016-2017)

3,32 22 stemmen

Show titel: The Affair

IMDb beoordeling: 7,9 (48.995)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Hagai Levi en Sarah Treem

Met: Dominic West, Ruth Wilson en Maura Tierney

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 20 november 2016

Eerst uitgezonden op: Showtime (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • SkyShowtime Bekijk seizoen 3 via SkyShowtime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Affair

The Affair verkent de emotionele effecten van een buitenhuwelijkse relatie. Noah is een schoolleraar en schrijver in New York City die gelukkig getrouwd is, maar zich afkeert van de afhankelijkheid van zijn rijke schoonvader. Alison is een jonge serveerster die haar leven en huwelijk na een tragedie probeert op te pikken. Gesitueerd in Montauk aan het randje van Long Island, ontvouwt het provocerende drama zich zowel vanuit het perspectief van de man als dat van de vrouw, gebruikmakend van de selectieve geheugens van beiden om het verhaal te vertellen. Detective Jeffries ondervraagt de twee naar de gebeurtenissen die zomer om zijn moordzaak op te lossen.

Afleveringen Seizoen 3 (2016-2017)

  1. Aflevering 1

    20 november 2016 (50 minuten)

    Achtervolgd door de recente ontberingen worstelt Noah met het omgaan met de uitdagingen van zijn oude leven, terwijl hij zich ook probeert aan te passen aan zijn nieuwe leven. Een nieuwe liefde is niet genoeg om een ​​gevoel van angst te overwinnen. Iemand houdt hem in de gaten.

  2. Aflevering 2

    27 november 2016 (50 minuten)

    Een jaar eerder zorgt een ernstig verzoek van Noah ervoor dat het leven van Helen wordt verwoest. Vervolgens zorgen verschillende zaken ervoor dat Helen en Vik hun relatie opnieuw tegen het licht houden. Alison keert na een crisis terug naar Montauk, maar daar worden haar ergste angsten werkelijkheid.

  3. Aflevering 3

    4 december 2016 (50 minuten)

    Terwijl ze wegloopt van haar problemen in Parijs, vindt Juliette dat Noah een aantrekkelijk vooruitzicht heeft. Maar een angstaanjagende gebeurtenis vernietigt alle hoop op een gemakkelijke zaak. Ondertussen moet Noah vechten als nooit tevoren om te begrijpen wat er net is gebeurd.

  4. Aflevering 4

    11 december 2016 (50 minuten)

    Cole wordt in een steeds lastigere situatie gebracht door de terugkeer van Alison in zijn leven. Alison moet de strijd met Luisa aangaan wanneer ze probeert opnieuw contact te leggen met haar dochter. Tegelijkertijd dreigt een gevaarlijke passie alles te verwoesten.

  5. Aflevering 5

    18 december 2016 (50 minuten)

    Alison is gemotiveerd om een ​​memorabele dag met Noah op Block Island door te brengen voor een ongebruikelijke reden. Noah raakt hoopvol door hun diepgaande verbondenheid, totdat de problemen waaraan hij ontsnapte met een ongekende kracht terugkeren .

  6. Aflevering 6

    1 januari 2017 (50 minuten)

    Een onverklaarde afwezigheid stuurt Helen op een reis van steeds moeilijker wordende ontdekkingen. Gedwongen om terug te keren naar een plek waar hij zijn leven heeft doorgebracht met ontsnappingspogingen, probeert Noah zijn relatie met Martin te herstellen.

  7. Aflevering 7

    8 januari 2017 (50 minuten)

    Helen geeft Noah de hulp die hij nodig heeft, maar tegen welke prijs? De wereld van Noah heeft nooit meer vijandig of verbijsterend geleken nu hij op zijn dieptepunt beland is. Een vitaal moment van bevrijding wordt plotseling iets dat niet ongedaan kan worden gemaakt.

  8. Aflevering 8

    15 januari 2017 (50 minuten)

    Een onverwachte reden om te feesten zorgt ervoor dat Alison een ontnuchterende conclusie trekt. Kort daarna laat een verrassende waarschuwing haar denken aan het ondenkbare. Cole's frustraties met Alison komen tot een hoogtepunt en onthullen een schokkende waarheid.

  9. Aflevering 9

    22 januari 2017 (50 minuten)

    Helens ontsnapping naar Montauk verergert haar schuldgevoelens en versnelt een identiteitscrisis: zou de waarheid eindelijk boven tafel komen? De wereld van Noah stort in, met als gevolg dat hij iets gruwelijks moet gaat verwerken.

  10. Aflevering 10

    29 januari 2017 (50 minuten)

    Noahs bezoek aan Parijs biedt Juliette een afleiding van de onaangename situatie thuis. Een toevallige ontmoeting biedt Noah de mogelijkheid om een ​​relatie te redden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

  • 2812 berichten
  • 9511 stemmen

Uiterst tegenvallend seizoen, met een dip in kwaliteit waarbij ik eigenlijk vrijwel direct klaar met de serie ben. Om één of andere reden dachten de schrijvers dat het een goed idee zou zijn om Noah en Alison zo min mogelijk samen op het scherm te zetten. Gedurfd, maar een gigantische vergissing wat mij betreft; hun chemie samen is wat de serie voor mij maakte. Daarnaast een vreemde rol voor Fraser ie ten tonele verschijnt als een obsessieve gevangenisbewaker; met een verhaallijn ie 1) nergens op slaat en 2) nergens naartoe gaat. Jammer allemaal, showrunner Treem wilt zo graag dat de serie 'vers' blijft en niet in herhaling valt dat ze niet echt rekening houdt met betrokken partijen, IMO.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Ik denk juist dat als je 4 seizoenen lang alleen maar naar noah en allison zit te kijken hoe gelukkig ze samen zijn dat het dan vrij saai gaat worden. (je schrijft trouwens wel wat kleine spoilertjes in je bericht ~Wendy~


avatar van thomzi50

thomzi50

  • 1967 berichten
  • 2396 stemmen

Inderdaad, vier seizoenen naar een gelukkig stel kijken dat wil niemand, tegelijkertijd denk ik ook: laat het geluk maar eens toe, het is juist moeilijk daar omheen een spannend verhaal te bedenken. En vooral denk ik: ik had liever naar saai geluk gekeken dan naar dit warrige, zeer onovertuigende seizoen. Ik weet niet waar de scriptschrijvers mee bezig waren maar jeetje, wat een vol, van hot naar her springend geheel dit. Werkelijke alle plotontwikkelingen zijn oninteressant, onzinnig of onrealistisch, en vaak gewoon alle drie. Geen van de personages gaat werkelijk leven. Verder ook eens met alles wat ~Wendy~ hierboven zegt. Heb gehoord dat s4 wel weer anders is en - hoe kan het ook anders - beter, dus dat ga ik nog wel proberen, maar dit is een van de grootste serie-terugvallen die ik in tijden heb gezien, na het uitstekende eerste seizoen is 'The Affair' hier verworden tot onsamenhangende pulp.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.