• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.940 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Affair - Seizoen 4 (2018)

3,59 17 stemmen

Show titel: The Affair

IMDb beoordeling: 7,9 (49.000)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Hagai Levi en Sarah Treem

Met: Ruth Wilson, Dominic West en Maura Tierney

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 17 juni 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • SkyShowtime Bekijk seizoen 4 via SkyShowtime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Affair

The Affair verkent de emotionele effecten van een buitenhuwelijkse relatie. Noah is een schoolleraar en schrijver in New York City die gelukkig getrouwd is, maar zich afkeert van de afhankelijkheid van zijn rijke schoonvader. Alison is een jonge serveerster die haar leven en huwelijk na een tragedie probeert op te pikken. Gesitueerd in Montauk aan het randje van Long Island, ontvouwt het provocerende drama zich zowel vanuit het perspectief van de man als dat van de vrouw, gebruikmakend van de selectieve geheugens van beiden om het verhaal te vertellen. Detective Jeffries ondervraagt de twee naar de gebeurtenissen die zomer om zijn moordzaak op te lossen.

Afleveringen Seizoen 4 (2018)

  1. Aflevering 1

    17 juni 2018 (50 minuten)

    Noah heeft moeite om zich aan te passen aan zijn nieuwe leven na zijn verhuizing naar Los Angeles. Hij probeert een hoogbegaafde, maar verontruste student te bereiken, terwijl hij onder het strenge oog van de directeur van de school staat. Helen ontdekt de oorzaak van haar angst, maar ze wordt verblind door een nieuwe catastrofe.

  2. Aflevering 2

    24 juni 2018 (50 minuten)

    Cole probeert het gedrag van Alison te veranderen, omdat het een belangrijke deal zal ruïnerenLuisa brengt de toekomst van de twee in gevaar.. Een ontmoeting met een lokale surfer laat Cole zich afvragen of hij nog dezelfde persoon is die hij ooit was. Alison wordt gered door een knappe vreemdeling.

  3. Aflevering 3

    1 juli 2018 (50 minuten)

    Noah's poging om zijn studenten een wijze les te leren loopt niet goed af. Helen kan de beslissing van Vik niet aan en neemt afstand, maar komt alleen maar meer problemen tegen.

  4. Aflevering 4

    8 juli 2018 (50 minuten)

    Alison en Ben graven in haar verleden en beginnen haar angsten te confronteren. Cole's relatie met Alison brengt zijn huwelijk met Luisa in gevaar.

  5. Aflevering 5

    15 juli 2018 (50 minuten)

    Vik besluit dat het tijd wordt dat hij voor zichzelf gaat leven. Maar is hij klaar voor de gevolgen? Cole ontmoet Nan, een oude vriend van zijn vader, die hem op reis stuurt om de angsten uit zijn verleden onder ogen te komen.

  6. Aflevering 6

    22 juli 2018 (50 minuten)

    Noah steunt Anton in een beslissing over zijn toekomst, waardoor Janelle in een complexe situatie terecht komt met haar ex-man. Alison doet een verrassende ontdekking over haar vader en een andere ontdekking over Ben, die haar uiteindelijk naar Noah leidt.

  7. Aflevering 7

    29 juli 2018 (50 minuten)

    Helen reist af naar Joshua Tree, op zoek naar antwoorden. Noah en Anton beginnen hun avontuur met veel moed, totdat een telefoontje roet in het eten gooit.

  8. Aflevering 8

    5 augustus 2018 (50 minuten)

    Cole wordt naar een gruwelijke ontdekking geleid. Noah begint te twijfelen aan de rol hij speelt in de tragische gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

  9. Aflevering 9

    12 augustus 2018 (50 minuten)

    Ben biecht eindelijk de waarheid op aan Alison. Het is echter nog maar de vraag of dit niet te laat is om hun relatie nog in stand te houden.

  10. Aflevering 10

    19 augustus 2018 (50 minuten)

    Noah en Anton reizen af naar Yale, waar Noah een ontmoeting heeft met een oude bekende. Een moeizame dag dwingt Cole en Luisa om hun relatie te overzien. Helen krijgt een nieuw perspectief op haar leven.

Reviews & comments

zoeken in:

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

  • 976 berichten
  • 94 stemmen

ik moet 3 en 4 nog zien



avatar van thomzi50

thomzi50

  • 1967 berichten
  • 2397 stemmen

Merkwaardig hoezeer seizoen 3 hier vergeten lijkt: er wordt niet eens zijdelings verwezen naar Noahs tocht naar Frankrijk, inclusief zijn nieuwe geliefde aldaar, Noah lijkt qua karakter sowieso een gigantische omwenteling te hebben gemaakt van getroubleerde, kwakkelende ziel die zichzelf neersteekt naar een soort baken van rust, en dan is er ook nog plots weer liefde tussen Helen en Vic terwijl dat aan het einde van seizoen 3 toch écht stukliep. Vreemd, maar niet erg: seizoen 3 was veruit het zwakste seizoen van 'The Affair' en alsof de makers dat ook beseften, is dit seizoen een soort reset. Gedeeltelijk een nieuwe stad en omgeving, weer meer scènes tussen de vier oorspronkelijke hoofdrolspelers, genoeg spanning daar ook. Ik vond het geheel wat te verbrokkeld om er echt in mee te gaan, soms ook wat te voorspelbaar , bijvoorbeeld dat de buurvrouw dan zwanger blijkt van Vic, of iets te braaf , bij die hele sublijn op Noahs middelbare school kon je bepaalde hedendaagse politieke discussies wel heel duidelijk terugzien, maar toch: het werkt al met al wel aardig. En het einde is best aardig. Blijft natuurlijk jammer dat Alison tamelijk plots overlijdt, en vind ook dat het moord blijkt ietwat zwak (vond die gozer sowieso weinig overtuigend), maar goed, het riep wel betrokkenheid bij me op, en ik heb wel weer zin in een volgend seizoen. Laat maar komen.


avatar van Suitehome

Suitehome

  • 577 berichten
  • 399 stemmen

Return to form in seizoen 4. Boeiende personages, goede plotwendingen en onderhoudend van Alison tot Solloway. Was dit een thriller, een roadtrip, een romantisch drama, een ziekenhuisserie, een spirituele tombola of een aflevering van Dream School? Klopt, dat was het allemaal.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.