• 10.797 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.932 stemmen
Avatar
 
banner banner

Kevin Can Wait - Seizoen 2 (2017-2018)

3,33 6 stemmen

Show titel: Kevin Can Wait

IMDb beoordeling: 5,6 (10.127)

Afleveringen: 24

Speelduur: 8 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Barton Dean, Kevin James en Rock Reuben

Met: Kevin James, Taylor Spreitler en Ryan Cartwright

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 25 september 2017

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kevin Can Wait

Kevin, een politieman die net met pensioen gegaan is, kijkt er naar uit om zijn vrije tijd te besteden aan zijn gezin... en zijn mede-gepensioneerde politiemannen. Wanneer zijn oudste dochter bekend maakt dat ze gaat stoppen met college om haar verloofde te helpen, weet Kevin dat zijn dochter en haar verloofde alleen te redden zijn door ze beiden in huis te nemen. Het plezier moet wachten, omdat zijn familie voorop staat.

Afleveringen Seizoen 2 (2017-2018)

  1. 1. Civil Ceremony

    25 september 2017 (21 minuten)

    Kendra en Chale moeten onmiddellijk trouwen, wanneer de Gable's erachter komen dat Chale op het punt staat te worden gedeporteerd. Terwijl Kevin achter Phillip aanzit om de ceremonie te leiden, helpt Vanessa Kendra met de laatste voorbereidingen.

  2. 2. Business Unusual

    2 oktober 2017 (21 minuten)

    Overweldigd door het overdreven helikopteronderhoud van Kevin, moedigt Kendra hem aan om een baan bij Vanessa's nieuwe particuliere beveiligingsbedrijf aan te nemen.

  3. 3. Kevin Goes Nuts

    9 oktober 2017 (21 minuten)

    Nadat Vanessa suggereert dat Sara een geheim vriendje heeft, gaat Kevin undercover om de waarheid te achterhalen.

  4. 4. Plus One is the Loneliest Number

    16 oktober 2017 (21 minuten)

    Nadat Vanessa's relatie met een knappe arts mislukt voor de bruiloft van haar zus, doet Kevin zich voor als een 'succesvolle dokter' waar ze mee datet. Ook helpt Kyle Kendra en Chale om een ​​nep-fotocollage van huwelijksfoto's te maken op sociale media.

  5. 5. Grief Thief

    23 oktober 2017 (21 minuten)

    Vanessa plant haar wraak op Kevin, nadat ze erachter komt dat hij op een zondag is weggelopen om een ​​voetbalspel met Goody bij te wonen. Daarnaast heeft Kyle een nieuwe vriendin en hebben Chale en Kendra hun eerste ruzie als getrouwd stel.

  6. 6. The Owl

    30 oktober 2017 (21 minuten)

    Kevin en Chale gaan op reis om een ​​koekjestrommel te halen die Kevin verkocht voordat ze zich realiseerden hoeveel het voor Kendra betekende. Vanessa en Kendra proberen ondertussen Kyle te helpen met daten.

  7. 7. The Kevin Crown Affair

    6 november 2017 (21 minuten)

    Wanneer Kevin en Vanessa proberen een beveiligingsdemonstratie bij een speelgoedwinkel te houden, raken ze afgeleid door hun nieuwe zakelijke pitch te oefenen en komen ze na sluitingstijd in de winkel terecht. Ook heeft Chale succes bij Enzo's.

  8. 8. Slip ‘n' Fall

    13 november 2017 (21 minuten)

    Kevin en Vanessa bedenken een plan als ze bang zijn dat Rootger ze aanklaagt als hij uitglijdt en zichzelf verwondt op zijn kantoor. Kendra verstrekt ook juridisch advies bij Enzo voor betalende klanten.

  9. 9. Cooking Up a Storm

    20 november 2017 (21 minuten)

    Nadat Kevin volhoudt dat hij een volledig Thanksgiving-diner voor Vanessa en zijn familie kan bereiden, realiseert hij dat hij zich overschat heeft en vraagt in het geheim zijn flirtende buurman om hulp.

  10. 10. Kevin Moves Metal

    27 november 2017 (21 minuten)

    Als onderdeel van een beveiligingsopdracht gaat Kevin undercover als conciërge bij een autodealer. Ook onthult Chale dat hij bang is voor poppen, nadat hij hoort dat Kendra deed buikspreken.

  11. 11. Trainer Wreck

    11 december 2017 (21 minuten)

    Nadat Vanessa Kevin vraagt ​​om haar te helpen een afspraakje te maken met een knappe personal trainer, Alejandro, raakt ze gefrustreerd als Kevin in plaats daarvan met hem begint te trainen. Ook neemt Chale met tegenzin advies aan van Kyle als de gezondheidsinspecteur stopt bij Enzo.

  12. 12. The Might've Before Christmas

    18 december 2017 (21 minuten)

    Terwijl Vanessa en de Gable's zich verzamelen rond de kerstboom, denken Vanessa en Kevin terug aan hun eerste patrouille samen.

  13. 13. Monkey Fist Insecurity

    15 januari 2018 (21 minuten)

    Nadat Kevin en Vanessa een pitch hebben gekregen voor een nieuwe baan voor hun beveiligingsbedrijf, Monkey Fist, komen ze Frank tegen, de eigenaar van een rivaliserend bedrijf. Dit bedrijf is vastbesloten om ze uit de markt te helpen door Kevin en Vanessa tegen elkaar op te zetten.

  14. 14. Kevin Can Date

    22 januari 2018 (21 minuten)

    Vanessa moedigt Kevin aan om een ​​klant mee uit te vragen, die interesse in hem toont.

  15. 15. Fight or Flight

    29 januari 2018 (21 minuten)

    Tijdens een vlucht voor een beveiligingsopdracht vertelt Vanessa aan een stewardess dat zij en Kevin pas getrouwd zijn om zodoende in de eerste klas te belanden, maar haar plan mislukt wanneer Kevin Lisa ontmoet en de twee er samen vandoor gaan.

  16. 16. 40 under 40

    5 februari 2018 (21 minuten)

    Wanneer Vanessa wordt vermeld in een lokaal tijdschriftartikel over ondernemers onder de 40 jaar oud, probeert een jaloerse Kevin aandacht voor zichzelf te krijgen. Daarnaast regelt Chale een date voor Kyle met zijn wilde tante Kristin.

  17. 17. Wingmen

    26 februari 2018 (21 minuten)

    Nadat Kevin en Vanessa er getuige van zijn dat Kyle veel succes heeft met een dating-app, die vergt dat een goede vriend de perfecte match uitkiest, gaan ze ermee akkoord elkaar te helpen door een goede match te vinden.

  18. 18. The Whole Enchilada

    5 maart 2018 (21 minuten)

    Nadat ze Kevin heeft overgehaald om minder contact te hebben met zijn buurvrouw, Wendy, die hem met haar heerlijke maaltijden had binnengehaald, voelt Vanessa zich genoodzaakt om zelf voor hem te koken.

  19. 19. Delivery Guy

    19 maart 2018 (21 minuten)

    Vanessa overtuigt Kevin om een ​​tv-talkshow te gaan doen met de 'baby boy' die hij jaren geleden als agent heeft geholpen. Haar plan om Monkey Fist te promoten, werkt echter averechts wanneer Kevin zijn aartsvijand Frank Munson tegenkomt.

  20. 20. Forty Seven Candles

    26 maart 2018 (21 minuten)

    Vanessa denkt dat ze vriendloos is als geen van haar vrienden beschikbaar is om met haar te gaan eten op haar verjaardag. Terwijl ze wacht tot Kevin haar komt ophalen, raakt ze aangeschoten met Kyle.

  21. 21. The Smoking Bun

    9 april 2018 (21 minuten)

    Kevin en Vanessa bedenken een plan om het restaurant van Enzo te redden, nadat ze vernomen hebben dat de nieuwe eigenaar van plan is om het restaurant te laten slopen. De eigenaar doet hen echter een lucratief aanbod, waardoor de toekomst van het restaurant in gevaar komt.

  22. 22. Phat Monkey

    16 april 2018 (21 minuten)

    Wanneer Monkey Fist de kans krijgt om beveiliging te bieden voor Alviti's parkeergarages, zorgt Kevin er per ongeluk voor dat Rootger de motivatie verliest om te studeren voor zijn beveiligingstest en brengt hij zodoende de nieuwe baan in gevaar. Daarnaast proberen Kendra en Chale een investeerder te overtuigen om hun brouwcafé-idee te helpen financieren.

  23. 23. Brew Haha

    30 april 2018 (21 minuten)

    Kevin biedt aan om Kendra en Chale te helpen Enzo's te kopen, maar ze beseffen al snel dat de samenwerking niet zal werken wanneer blijkt dat Kevin's idee van een stille partner niet zo stil is. Terwijl de spanning tussen hen escaleert, vinden Kendra en Chale rust in het appartement van Vanessa.

  24. 24. A Band Done

    7 mei 2018 (21 minuten)

    Een voormalig bandlid van Smokefish vertelt Kevin dat hij herenigd is met hun oude band en hoopt op een doorbraak. Vanessa realiseert zich dat een toevallige ontmoeting met de band in haar verleden haar complete leven veranderd heeft.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.