• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.940 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ramsay's Kitchen Nightmares - Seizoen 3 (2006)

2,94 8 stemmen

Show titel: Ramsay's Kitchen Nightmares

IMDb beoordeling: 7,6 (6.572)

Afleveringen: 4

Speelduur: 2 uur en 56 minuten

Ontwikkeld door: Patricia Llewellyn

Met: Gordon Ramsay

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: dinsdag 21 februari 2006

Eerst uitgezonden op: Channel 4 (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ramsay's Kitchen Nightmares

Gordon Ramsay, de wereldberoemde chef-kok, bezoekt elke aflevering een restaurant dat in de problemen zit en hij doet een poging de zaken weer op de rit te krijgen. Het kost vaak de nodige moeite om de restaurateurs te overtuigen dat ze niet goed bezig zijn en dat hij de beste bedoelingen heeft, maar uiteindelijk lukt het hem meestal om het tij te doen keren. Een paar maanden na zijn bezoek brengt hij opnieuw een bezoek aan het restaurant om te kijken hoe de zaken gaan en of de verbeteringen stand hebben gehouden in zijn afwezigheid.

Afleveringen Seizoen 3 (2006)

  1. 1. Oscar's

    21 februari 2006 (44 minuten)

    Gordon gaat naar Oscar’s in Nantwich, een restaurant dat wordt geleid door een Ierse familie. Eigenaresse Maura is de gastvrouw en haar zoon Lenin is de chef-kok, maar van een gelukkige familie is geen sprake. Maura heeft constant ruzie met haar zoon, terwijl de gasten urenlang op hun eten moeten wachten. De zaak draait elke week een fors verlies, maar dat is niet het grootste probleem. Lenin heeft namelijk een groot drankprobleem, wat leidt tot ernstige gevolgen. Aan Gordon de moeilijke taak om de zaak te redden, de ruzies tussen moeder en zoon te stoppen en te zorgen dat Lenin zijn problemen gaat inzien.

  2. 2. The Sandgate Hotel

    28 februari 2006 (44 minuten)

    Gordon reist naar de kust om het noodlijdende hotel en restaurant The Sandgate te helpen. De eigenaars Lois en Peter, een gelukkig getrouwd stel, genoot er altijd van om uit eten te gaan en het leek ze leuk om zelf een restaurant te leiden. Achttien maanden later is hun droom in een nachtmerrie veranderd en ze maken flink verlies. In de keuken staat hun chef-kok Stuart op het punt van een zenuwinzinking. Hij moet namelijk voor vier restaurants tegelijk koken, waaronder haute cuisine op de bovenverdieping en Japans in de kelder. Het is de vraag of Gordon dit restaurant dat op instorten staat nog kan redden.

  3. 3. Clubway 41

    7 maart 2006 (44 minuten)

    Dit keer staat Clubway 41 centraal. Ondanks dat het verkozen is tot het “Blackpool Tourist Board Restaurant of the Year” verkeert het restaurant in ernstige moeilijkheden. Eigenaar Dave heeft zichzelf tot chef-kok benoemd, maar hij heeft totaal geen ervaring en kan ook helemaal niet koken. Zijn partner Dawn bedenkt de meest bizarre gerechten voor het menu, van een tomaten met Cointreau soep tot aan varkensvlees met een saus van brie, nectarine en whisky. Gordon staat voor een helse week, aangezien Clubway 41 alle regels aan de laars lapt en de vraag is of hij Dave, Dawn en het eten weer terug op aarde kan brengen.

  4. 4. La Gondola

    14 maart 2006 (44 minuten)

    Deze week is Gordon te gast bij een verschrikkelijk Italiaans restaurant in Derby. In La Gondola is de tijd stil blijven staan met een keuken uit de jaren '70, slechte vitrages en geen gasten. Daniela, de nieuwe eigenaresse, heeft de zaak ooit gekocht omdat ze er ooit getrouwd is, maar ze realiseerde zich niet dat ze een kat in de zak gekocht had. Het grootste probleem van Gordon is chef-kok Steve, een van de ergste koks die hij ooit ontmoet heeft. Deze opent liever een blikje tonijn of een pak soep dan dat hij een fatsoenlijk gerecht bereidt. Het is nu aan Gordon om ervoor te zorgen dat er in de keuken weer normaal gekookt wordt en La Gondola van de ondergang te redden.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.