• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.268 gebruikers
  • 8.985.308 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ozzy and Jack's World Detour - Seizoen 2 (2017-2018)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titel: Ozzy and Jack's American Roadtrip

IMDb beoordeling: 8,4 (864)

Afleveringen: 10

Speelduur: 6 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Jenny Daly, Greg Johnston en Rob Lobl

Met: Jack Osbourne en Ozzy Osbourne

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 8 november 2017

Eerst uitgezonden op: A&E (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ozzy and Jack's World Detour

De Osbournes (Ozzy, Jack en later ook Sharon) zijn naar eigen zeggen grote liefhebbers van geschiedenis. Ze reizen de Verenigde Staten rond om meer te weten te komen over de geschiedenis van het land en de verhalen aan te horen van experts. Ze onderzoeken de ongewone en bizarre verhalen over hun eigen verleden. Van bekende locaties zoals Mr. Rushmore en Stonehenge, tot meer obscure locaties zoals een springpaardenfokkerij en een voodoo-museum.

Afleveringen Seizoen 2 (2017-2018)

  1. 1. Like Father, Like Sun

    8 november 2017 (44 minuten)

    Ozzie en Jack gaan de weg op en reizen van Florida naar Alaska. Dat doen ze in een vintage GMC camper uit 1973, dezelfde waarin Ozzy met Black Sabbath toerde.

  2. 2. Speed Demons

    15 november 2017 (41 minuten)

    Ozzie en Jack willen naar een NASCAR-race, maar hun vintage camper heeft panne. In Georgia schiet Big Dave, een plaatselijke race-expert, hen te hulp. Hij biedt ze een slaapplaats aan en leert ze de kneepjes van het dirttrack-rijden.

  3. 3. Texas, Bloody Texas

    22 november 2017 (39 minuten)

    Ozzy en Jack koersen in Texas op rampspoed af. Hun kapotte camper leidt tot een ruzie die ze op recreatieve wijze uiten. Ozzy ontmoet een Black Sabbath-coverband en de mannen belanden in een bizarre bingo.

  4. 4. Kentucky Fried Osbournes

    29 november 2017 (42 minuten)

    Jack showt hun nieuwe vervoer en ze rijden naar Kentucky, bekend om zijn paarden. Ze brengen een dag door op een springpaardenfokkerij. Ze horen alle details over het bedrijf en krijgen een dekhengst te zien.

  5. 5. Spicy In-Laws

    6 december 2017 (39 minuten)

    Jack en Ozzy gaan naar Cajun Country in Louisiana, waar Jacks schoonfamilie woont. In New Orleans hebben ze een nostalgische ontmoeting met een oude vriend van Ozzy uit de tijd dat hij met z'n band tourde.

  6. 6. Pearls of Wisdom

    13 december 2017 (40 minuten)

    Ozzy en Jack gaan naar Arizona voor een kampeer-trip met een van de jongste Osbourne-telgen, Jacks dochter Pearl. Het is een en al sterrenkijken en kampvuur voor de Prince of Darkness en zijn kleindochter.

  7. 7. Mission to Mars

    20 december 2017 (40 minuten)

    Ozzy en Jack gaan naar Mars! Dat wil zeggen, het Mars Desert Research Station in Utah. Als de mannen een van de mooiste staten van de VS doorkruisen, moeten ze ook de lange rit naar San Rafael doorstaan, waar het onderzoekscentrum staat.

  8. 8. Illin' and Chillin'

    27 december 2017 (44 minuten)

    Jack en Ozzy leren concurrerende houthakkers kennen. Jack krijgt griep, en Ozzy gaat alleen naar een koffiebranderij, waar hij een overdosis cafeïne krijgt.

  9. 9. Blizzard of Oz

    3 januari 2018 (40 minuten)

    Ozzy en Jack zijn eindelijk in Alaska beland. Ze vliegen naar Juneau voor hun koudste avontuur tot nu toe. Na de typische ervaringen van Alaska zoals het eten van degenkrab, hondensleden en vliegvissen, heeft Ozzy een nautische verrassing voor Jack.

  10. 10. Aloha, Osbournes

    3 januari 2018 (41 minuten)

    Na hun crosscountry-avontuur bedanken Ozzy en Jack hun vrouwen Sharon en Lisa voor de bewaking van het fort tijdens hun afwezigheid met een reisje naar Kona, Hawaï. Sharon en Lisa plannen ook een verrassing voor Ozzy en Jack.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.