• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.277 gebruikers
  • 8.985.851 stemmen
Avatar
 
banner banner

Tims ^ Tent - Seizoen 3 (2018)

3,60 5 stemmen

Alternatieve titels: Tims ^ Tent: Maar Dan in een Bungalow, Tims ^ Tent: Maar Dan op een Eiland

Afleveringen: 6

Speelduur: 1 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Debbie Heus en Sharon de Vries

Met: Anne Fleur Dekker, Tim den Besten en Stefano Keizers

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 6 september 2018

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tims ^ Tent

In Tims ^ Tent ontvangt Tim den Besten gasten op de camping. Hij nodigt hen uit om even lekker uit te blazen onder het genot van de ondergaande zon en een goedkoop glas campingwijn. De gasten zijn bijzondere en uitgesproken mensen die een middag of avond met Tim doorbrengen aan het zwembad, in de campingsnackbar of kokend op het gaspitje voor de tent.

Afleveringen Seizoen 3 (2018)

  1. 1. Anne Fleur Dekker

    6 september 2018 (18 minuten)

    Na het zien van de documentaire An Inconvenient Truth wordt Anne Fleur lid van GroenLinks en wordt ze een linkse activiste. In 2017 neemt haar leven een bizarre wending. Na een tweet over Wilders en een interview bij Pauw waarin ze Nederland waarschuwt voor Thierry Baudet moet ze onderduiken. Als ze verkering krijgt met Paul van der Bas van Forum voor Democratie verliest ze veel van haar linkse vrienden. Al die gebeurtenissen worden haar teveel en afgelopen mei krijgt ze de diagnose PTSS. Hoe is het nu met Anne Fleur en hoe ziet zij haar relatie met iemand van wie zij politiek zo verschilt?

  2. 2. Stefano Keizers

    13 september 2018 (18 minuten)

    Als kind was Gover altijd al aan het entertainen. Hij studeert in 2009 af aan de Gerrit Rietveld Academie en breekt als Stefano Keizers in 2016 door als hij de Wim Sonneveldprijs wint en bijna De Slimste Mens wordt. Hij heeft bewust gekozen voor een normale naam als artiestennaam: Stefano is geen alter ego, maar echt een deel van zichzelf. Als Stefano durft hij meer. Er komt een nieuwe voorstelling aan en een boek. Hebben we aan het einde van de aflevering Stefano of Gover leren kennen?

  3. 3. Donnie

    20 september 2018 (18 minuten)

    Donnie, ook wel Maradonnie, De Fenomeen of de Mannelijke Marilyn Monroe, is een 24-jarige rapper uit Amsterdam. Zijn 'snelle planga', zowel de zonnebril als het nummer, was deze zomer een enorme hit.

  4. 4. Samya Hafsaoui

    27 september 2018 (18 minuten)

    In de vierde aflevering van Tims ^ tent: maar dan op een eiland is Samya Hafsaoui te gast. Zij is presentator bij BNNVARA en de NTR. Tim praat met haar over haar geloof in relatie tot haar werk, tot de media en hoe het is om de enige presentator van de NPO met een hoofddoek te zijn.

  5. 5. Jamie Li

    3 oktober 2018 (18 minuten)

    In de vijfde aflevering van Tims ^ tent: maar dan op een eiland is vlogger en schrijfster Jamie Li te gast. Als jong meisje droomde Jamie Li er al van om bij een tijdschrift werken en richtte tijdens haar studie haar eigen online lifestyle magazine op; Quarter Magazine. Deze zomer kwam haar boek Sexy. But tired. But sexy uit; een soort stijlboek voor jonge vrouwen, over hoe de overgang van twintiger naar dertiger te maken zonder een burgertrut te worden.

  6. 6. Marieke Lucas Rijneveld

    10 oktober 2018 (22 minuten)

    In de laatste Tims ^ tent: maar dan op een eiland praat Tim met de talentvolle 27-jarige dichter en schrijver Marieke Lucas Rijneveld. Begin dit jaar verscheen haar eerste grote roman: De avond is ongemak. Een roman met autobiografische elementen – Marieke Lucas groeide op in een redelijk streng gereformeerd Brabants boerengezin en verloor een van haar broers toen ze drie jaar was – waar ze zes jaar aan werkte.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

'Tims ^ Tent: Maar Dan op een Eiland' is vanaf 6 september te zien op NPO 3.


avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

  • 8026 berichten
  • 3576 stemmen

'Tims ^ Tent' (2018) blijft een fantastisch format in hoe de hele kampeersetting al iets gezelligs en kneuterigs heeft, maar het geeft Tim den Besten vooral een aanleiding om met zijn nonchalante, losse interviewstijl elke aflevering opnieuw het beste uit zijn gasten te halen. Het lijkt allemaal spontaner en onverwachter dan het is, want eigenlijk is den Besten op de juiste momenten razend scherp terwijl hij nederig genoeg is om vooral de ander te laten shinen. In dit derde seizoen zijn de gesprekken met Samya Hafsaoui en Marieke Lucas Rijneveld steengoed. Of hoe ze als praktiserende moslima (Hafsaoui) of worstelend met de eigen gender-identiteit (Rijneveld) te maken krijgen met vooroordelen, discriminatie en de wens om een eigen pad te volgen dat afwijkt van wat men verwacht. In zijn interviews met Anne Fleur Dekker en Jamie Li - of allebei jonge vrouwen waar enige controverse aan kleeft - deelt hij enkele vileine speldenprikjes uit en stuurt hij het gesprek soms richting wat meer precaire onderwerpen. Toch blijft het ten alle tijden hún portret en kiest den Besten nooit voor schurend ongemak of grote onthullingen. Stefano Keizers blijft hilarisch met zijn postmoderne spel tussen authentieke persoon en typetje, maar ik kreeg te vaak het idee dat we de grappige vent zien die Keizers zelf wil dat we zien. En wat betreft Donnie: ik had niks met de man en ik heb nog steeds niks met hem, daar kan zelfs Tim den Besten met dit format niet veel aan doen.


avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Wederom een geslaagd seizoen van Tims ^Tent. Dit keer is Texel de locatie die hij met zijn gasten bezoekt, wat gelijk ook een mooie rondleiding van het eiland is. Wederom laat Tim den Besten zien dat hij één van de beste en vooral unieke interviewers van Nederland is. Hij brengt de gasten zo op hun gemak, dat hij uiteindelijk eigenlijk alles mag vragen en er goed mee weg komt.

In het rijtje van dit seizoen zaten slechts twee gasten die ik kende: Stefano Keizers en Donnie. Gek genoeg vond ik dit gelijk de minst interessante interviews, aangezien deze twee heren naar mijn idee wat 'gespeeld' overkomen. Van de overige vier gasten vond ik Marieke Lucas Rijneveld het meest interessant. Zij was een echt open boek en had veel (in mijn ogen) zinvolle informatie om te delen. Tim speelde hier goed op in.

Laat maar doorkomen, dat vierde seizoen.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.