• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.268 gebruikers
  • 8.985.301 stemmen
Avatar
 
banner banner

Insecure - Seizoen 3 (2018)

3,64 7 stemmen

Show titel: Insecure

IMDb beoordeling: 8,1 (22.193)

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur

Ontwikkeld door: Issa Rae, Larry Wilmore, Issa Rae en Larry Wilmore

Met: Issa Rae, Jay Ellis en Yvonne Orji

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 12 augustus 2018

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

Plot Insecure

Boezemvriendinnen Issa Dee en Molly Carter proberen er, zowel privé als professioneel, het beste van te maken in Los Angeles. Maar de uitdagingen voor twee Afrikaans-Amerikaanse vrouwen die alle stereotypes netjes naast zich neerleggen, zijn niet niks. Issa beeldt zichzelf misschien in dat ze een badass rapper is als ze alleen voor de spiegel staat, haar dagelijkse routine als excuustruus bij een educatieve vzw blijkt heel wat minder opwindend. Op de dreigende drempel van haar dertigste levensjaar, begint ze ook haar aanslepende relatie met haar werkloze vriendje Lawrence in twijfel te trekken. Met Issa's BFF Molly, wier professionele succes als dikbetaalde advocate in schril contrast staat met haar zo goed als onbestaande liefdesleven, gaat het niet veel beter.

Afleveringen Seizoen 3 (2018)

  1. 1. Better-Like

    12 augustus 2018 (33 minuten)

    Issa overnacht op de bank van Daniel en probeert zo wat extra geld te besparen. Molly keert terug van een strandvakantie met een nieuwe zelfverzekerdheid om duidelijke grenzen te stellen in haar leven.

  2. 2. Familiar-Like

    19 augustus 2018 (27 minuten)

    Issa krijgt van Kelli advies over haar financiële situatie. Later helpt Issa Daniel bij het leggen van een connectie in de muziekwereld.

  3. 3. Backwards-Like

    26 augustus 2018 (30 minuten)

    Issa raakt geïnspireerd tijdens de rekrutering bij een banenmarkt met Frieda. Later trakteert Issa Daniel als dank op een etentje, en hoopt op een toekomst met hem. Molly begint aan haar droombaan bij een zwart advocatenkantoor.

  4. 4. Fresh-Like

    2 september 2018 (30 minuten)

    Issa probeert afshceid te nemen van wat mooie herinneringen. Frieda probeert Issa op werk te helpen met haar band met Joanne. Molly kan steeds beter opschieten met haar nieuwe collega's.

  5. 5. High-Like

    9 september 2018 (30 minuten)

    De meiden maken een reis naar Coachella om een feestje voor Tiffany te vieren. Molly heeft moeite om haar obsessie voor haar werk achter zich te laten.

  6. 6. Ready-Like

    16 september 2018 (30 minuten)

    Issa heeft morele steun nodig wanneer haar nieuwe project lastiger blijkt te zijn dan ze dacht. Issa en Kelli dringen Molly aan om een nieuwe date te vinden. De meiden bezoeken Tiffany's kraamfeest en proberen behulpzaam over te zijn.

  7. 7. Obsessed-Like

    23 september 2018 (30 minuten)

    Issa probeert te concentreren op haar zakenplan, maar is afgeleid. Molly wordt in haar liefdesleven uit haar comfortzone gehaald.

  8. 8. Ghost-Like

    30 september 2018 (30 minuten)

    Nadat ze diverse tegenslagen heeft moeten incasseren, raakt Issa ontmoedigd over haar project. Molly helpt Issa zodat ze een zorgeloze dertigste verjaardag kan vieren.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.