• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.277 gebruikers
  • 8.985.851 stemmen
Avatar
 
banner banner

Parels & Zwijnen - Seizoen 1 (2005-2008)

2,08 6 stemmen

Show titel: Parels & Zwijnen

IMDb beoordeling: 6,8 (33)

Afleveringen: 12

Speelduur: 8 uur en 46 minuten

Ontwikkeld door: Diederik van Rooijen

Met: Eva Duijvestein, Mike Libanon en Ruben Lürsen

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 29 augustus 2005

Eerst uitgezonden op: Talpa (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Parels & Zwijnen

Ex-politieagent Dexter Parisius, zijn beste vriend Rudy Teeuwe, de zoon van een onderwereldbaas, en het voormalige animeermeisje Daisy lossen verschillende zaken op die zich op de grens bevinden van de boven- en onderwereld. Rudy en Dexter willen niets met justitie te maken hebben, ze hanteren hun eigen methodes. Rudy praat vijf kwartier in een uur en doet het liefst drie handeltjes tegelijk. Dex houdt niet zo van praten, zeker niet met types die hem dwarszitten. Dan bereikt een vuist of een vuurwapen veel sneller resultaat. De beeldschone Daisy is de enige die invloed heeft op deze eigenzinnige mannen.

Afleveringen Seizoen 1 (2005-2008)

  1. 1. De Ring

    29 augustus 2005 (48 minuten)

    Dexter komt na zes jaar in de bak eindelijk vrij. Zijn trouwe maat Rudy heeft meteen een klusje; het jatten van een schilderij bij de politieagent die Dexter er heeft ingeluisd. Als de mooie Lucy aanbiedt om te helpen, komt alles in een stroomversnelling.

  2. 2. Lucy & Daisy

    5 september 2005 (42 minuten)

    De aangrijpende moord in de naaste omgeving van Daisy laat haar maar niet los. Ze begint haar eigen motieven te ontwikkelen om vragen rond Dexters verleden te beantwoorden. Al snel ontstaat er een bijzondere relatie tussen Rudy, Dexter en Daisy.

  3. 3. Gun Crazy

    12 september 2005 (40 minuten)

    De Godmother van de onderwereld vraagt Rudy en Dexter om een antiek pistool terug te halen dat van haar is gestolen. Een routineklusje ontaardt al snel in een confrontatie met een oude bekende.

  4. 4. Heb Je Even Voor Mij?

    19 september 2005 (42 minuten)

    De vrouw van advocaat Mick de Mond wordt in elkaar geslagen en ontvoerd door een groep kampers. Hij vraagt Rudy, Dexter en Daisy om hulp.

  5. 5. Oriënt Express

    7 oktober 2005 (43 minuten)

    Rudy, Dexter en Daisy komen in een gevaarlijke situatie terecht wanneer het leven van twee medewerkers van de afhaalchinees, op het spel staat.

  6. 6. Raging Dex

    1 januari 2008 (41 minuten)

    Rudy, Dexter en Daisy bezoeken Steve Bak om namens Lynn excuses te eisen voor zijn asociale gedrag in de Moonlight. Steve gaat knock out en Dexter wordt benaderd om te vechten tegen Jack 'de Mooie'.

  7. 7. De Gezusters Stagioni

    8 januari 2008 (43 minuten)

    Bij het verlaten van loungetent Bella Mama worden maffiabaas Luigi Stagioni en zijn twee dochters Francesca en Maria door een onbekende motorrijder onder vuur genomen.

  8. 8. Fantoompijn

    15 januari 2008 (48 minuten)

    De mysterieuze Cathy heeft een opdracht speciaal voor Rudy. Dexter en Daisy vertrouwen de boel niet, maar vrouwelijke charmes winnen het van wijze raad.

  9. 9. De Rode Engel

    22 januari 2008 (44 minuten)

    Claudia, de ex van Rudy, valt dodelijk gewond de boksschool binnen. Samen met Dexter en Daisy doet hij er alles aan de brute moord op te lossen.

  10. 10. Russische Roulette

    29 januari 2008 (46 minuten)

    Kees zit gevangen in de gokwereld van baby Moussa. Zijn vriendin is bang dat hij zich voor zijn kop schiet bij Russisch Roulette. Ze roept de hulp in van Rudy, Dexter en Daisy.

  11. 11. Dominee

    12 februari 2008 (43 minuten)

    Nederlandse misdaadserie die draait om de karakteristieke Rudy, zoon van een onderwereldbaas, ex-rechercheur Dexter en het voormalige animeermeisje Daisy.

  12. 12. Smetvrees

    26 februari 2008 (46 minuten)

    Nederlandse misdaadserie die draait om de karakteristieke Rudy, zoon van een onderwereldbaas, ex-rechercheur Dexter en het voormalige animeermeisje Daisy.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Superboy

Superboy

  • 98 berichten
  • 121 stemmen

Hier was niks aan. Met moeite 2 afleveringen gekeken. Het was vooral erg saai. En zéér ongeloofwaardig. De oneliners van de hoofdpersonen hangen je al snel de keel uit.

De hoofdpersonen "lossen klusjes op", Maar doen dat zó onhandig dat je je afvraagt of het wel professionals zijn.

Serie sloeg echt nergens op


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.