• 10.790 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.265 gebruikers
  • 8.985.237 stemmen
Avatar
 
banner banner

Flikken Rotterdam - Seizoen 2 (2017)

3,48 22 stemmen

Show titel: Flikken Rotterdam

IMDb beoordeling: 7,0 (430)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Pierre De Clercq

Met: Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering en Cees Geel

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 15 september 2017

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Flikken Rotterdam

Hein Berg is de strenge en veeleisende officier van justitie. In Rotterdam krijgt hij een nieuwe kans om zich te bewijzen nadat hij in Amsterdam een kroongetuigenzaak heeft opgeblazen. Hein is een man die stevig in zijn schoenen staat maar een groot verdriet met zich meedraagt. Niet alleen gijzelingen, moorden, drugsdeals en ontvoeringen zijn aan de orde van de dag voor de officier van justitie en het rechercheteam. Zij krijgen te maken met een mol in hun midden, waardoor zij flink op de proef worden gesteld.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

  1. 1. De Rat

    15 september 2017 (50 minuten)

    Lieve heeft een moordaanslag overleefd, dankzij de opofferingsgezinde officier van justitie Hein Berg. Wordt dat hem fataal? De dood gewaande Ben Slachter blijkt het onderzoek van zijn oude maat Stan van nabij te hebben gevolgd. Lieve kan begrip voor hem opbrengen, maar Stan denkt daar heel anders over. Esther en Dries krijgen te maken met een ontvoerde baby. De ontvoerders willen miljoenen aan losgeld. Lieve en Stan houden Jort Wester aan, een gerespecteerde zakenman die door zijn minderjarige adoptiedochter beschuldigd wordt van verkrachting. De weg naar het huis van bewaring verloopt niet bepaald vlekkeloos...

  2. 2. Seriemoordenaar

    22 september 2017 (50 minuten)

    Terwijl Dries en Esther onderzoek doen naar een seriemoordenaar die jonge meisjes van hun fiets slaat en vermoordt, krijgt Dries zijn nichtje Sanne te logeren die in Rotterdam een kamer zoekt. Sanne past precies in het slachtofferpatroon van de moordenaar. Jacco, de man van Esther, wil graag een gezin beginnen en dringt er voorzichtig bij Esther op aan dat ze stopt met werken. Ben Slachter wordt aangehouden op beschuldiging van corruptie. Hij komt in hetzelfde huis van bewaring terecht als de van verkrachting beschuldigde Jort Wester.

  3. 3. Online

    29 september 2017 (50 minuten)

    Dries en Esther onderzoeken de verdwijning van een paar jongeren. De zaak lijkt te maken te hebben met een door de politie onderschept cocaïnetransport. Ondertussen onderzoeken Lieve en Stan een melding van een verkrachting die live wordt gestreamd op Facebook. Kunnen ze erachter komen waar dit plaatsvindt en het stoppen? Stan en Lieve volgen de motorclub die een aanslag op Jort Wester heeft gepleegd. Wester zit opgesloten in hetzelfde huis van bewaring als Ben en dat brengt Lieve op een idee.

  4. 4. All-in

    6 oktober 2017 (50 minuten)

    Een serie overvallen op de huizen van rijke Rotterdammers heeft één gemene deler: de door Stan bewonderde ex-voetballer Simeon Markus. Dries en Esther onderzoeken de dood van een vluchteling. Dries slaat geen goed figuur als hij kennismaakt met de nieuwe chef van de recherche. Ben ontdekt dat Jort Wester in de gevangenis een telefoon heeft.

  5. 5. Claustrofobia

    13 oktober 2017 (50 minuten)

    Een lugubere vondst in een achtergelaten vrachtwagen brengt Stan, Lieve en Hein op het spoor van een groep mensensmokkelaars. Als Stan en Lieve de daders vinden, loopt hun eigen leven gevaar. Dries en Esther verhinderen dat een woedende vrouw haar man neer steekt. De man zegt dat zijn vrouw is doorgedraaid door de dood van hun kindje twee maanden eerder. Esther vertelt Dries over haar belofte met werken te stoppen als Jacco en zij een gezin gaan beginnen en over haar grote twijfels daarover. Hein krijgt het voor elkaar dat Ben officieel infiltrant wordt in het dossier 'windmolen'.

  6. 6. Vlogger

    20 oktober 2017 (50 minuten)

    Stan en Lieve onderzoeken de moord op een wijkagent die gefilmd werd door een treitervlogger. De wijkagent was op het spoor van een drugsbende. Dries en Esther komen in een onderzoek naar een aantal inbraken een vervelende arts tegen. De aanklacht wegens verkrachting tegen Jort Wester wordt tot ieders verrassing ingetrokken. Ben moet zijn werk als infiltrant nu buiten de gevangenis voortzetten.

  7. 7. Swap

    27 oktober 2017 (50 minuten)

    Stan en Lieve onderzoeken een overval op een juwelier waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Dries wordt tijdens het uitgaan geconfronteerd met een doorgedraaide vechtersbaas. De man blijkt een nieuwe drug te hebben gebruikt. Als Jort Wester vrijkomt, wordt hij opgewacht door leden van de motorclub die hem eerder probeerden te ontvoeren. Ben weet hem uit die situatie te redden. Jort vraagt Ben om hem te helpen met een grote drugsdeal, om daarna met het geld naar het buitenland te ontsnappen.

  8. 8. School

    3 november 2017 (50 minuten)

    Stan en Lieve onderzoeken de moord op twee leden van de motorclub van Manfred. Henri Houtman, een voormalige zakenrelatie van Jort, is daar mogelijk bij betrokken, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Tijdens een groot onderzoek naar drugshandel op een VMBO komt een oude bekende in beeld: de moordenaar van de dochter van Hein Berg. Berg besluit Ben Slachter in te zetten om de moordenaar in de val te lokken.

  9. 9. Coma

    10 november 2017 (50 minuten)

    Verpleegster Jenny wordt vermoord gevonden in het verpleeghuis waar ze werkt. Jeffrey, die wordt verdacht van de moord op minstens vier meisjes, is verdwenen. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid stort Dries zich op deze zaak. Jort Wester heeft de medewerking van een corrupte douanier nodig voor zijn drugsimport. Als de douanier weigert, is Ben gedwongen een oplossing te vinden om de deal rond te krijgen. Jort blijkt een onverwachte partner te hebben, die keihard optreedt. Esther wordt door haar man Jacco voor het blok gezet: hij wil dat ze stopt met werken.

  10. 10. Slachter 2

    17 november 2017 (50 minuten)

    Henri Houtman heeft de coke van Kim en Ben geript en probeert die snel te verkopen. Ben en Kim proberen de coke weer te bemachtigen. Stan en Lieve twijfelen aan Bens motieven, maar Ben weet die twijfels weg te nemen en vraagt om vrijheid van handelen om alle betrokkenen te kunnen aanhouden. Dries en Esther jagen op de ontsnapte seriemoordenaar Jeffrey, die wraak wil nemen op Dries' nichtje Sanne. En Esther maakt haar keuze.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Shaky

Shaky

  • 3717 berichten
  • 12391 stemmen

Berichten verplaatst naar De Site > Algemeen > Toevoegverzoeken


avatar van jakkepoes_mm

jakkepoes_mm

  • 467 berichten
  • 0 stemmen

Prima politie serie. Heb me er goed mee vermaakt. Cees Geel en Huub Stapel zijn de dragende krachten in deze serie.


avatar van Serie fanaat_mm

Serie fanaat_mm

  • 49 berichten
  • 47 stemmen

Dit seizoen is beter

als seizoen 1 van Flikken Rotterdam bedoel ik.

De afleveringen seriemoordenaar, en Coma zijn mijn favoriete afleveringen

in dit seizoen.

Het verhaallijntje met die seriemoordenaar

in dit seizoen vond ik wel erg spannend.

Mark Van Eeuwen vind ik zelf ook best goed acteren,

Huub Stapel ook,

en Cees Geel blijft erg grappig natuurlijk.

Maryam Hassouni speelt de pittige rechercheur in haar laatste seizoen van Flikken.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.