• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.462 stemmen
Avatar
 
banner banner

Brooklyn Nine-Nine - Seizoen 5 (2017-2018)

3,85 72 stemmen

Alternatieve titel: Brooklyn 9-9

IMDb beoordeling: 8,4 (359.471)

Afleveringen: 22

Speelduur: 7 uur en 42 minuten

Ontwikkeld door: Daniel J. Goor

Met: Andy Samberg, Andre Braugher en Terry Crews

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 26 september 2017

Eerst uitgezonden op: Netflix (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 5 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Brooklyn Nine-Nine

Als er een nieuwe wind gaat waaien bij het New York Police Department omdat de nieuwe baas zeer streng is en alles volgens het boekje wil doen, komt detective Jake Peralta in de problemen. Peralta heeft namelijk lak aan regels en neemt niets in het leven serieus. Dat zorgt voor onvermijdelijke botsingen tussen Jake en zijn nieuwe baas.

Afleveringen Seizoen 5 (2017-2018)

  1. 1. The Big House Pt.1

    26 september 2017 (21 minuten)

    Jake en Rosa passen zich aan hun nieuwe leven achter de tralies aan, maar beiden gaan er op heel verschillende manieren mee om. Jake knoopt banden aan met zijn celgenoot, Caleb, en wordt gedwongen om zich bij een gevangenisbende te voegen. Deze wordt geleid door de beruchte gevangene Romero. Hierdoor krijgt hij wel bescherming van hem. In de vrouwengevangenis, stelt Rosa Holt en Terry op de proef door enorme gunsten te verlenen. Terug in de wijk doen Amy en Charles alles wat ze kunnen om hun collega's naam te zuiveren.

  2. 2. The Big House Pt.2

    3 oktober 2017 (21 minuten)

    Wanneer de directeur Jake vraagt ​​om de drugssmokkeloperatie van Romero te onderzoeken, krijgen Jake en Caleb problemen met de loyaliteit die Jake aan beiden heeft gezworen. Amy wordt een deal aangeboden door een lokale gangster die beweert dat hij kan bewijzen dat Hawkins schuldig is, maar Holt en de rest van de bende denken dat ze een veiliger plan hebben.

  3. 3. Kicks

    10 oktober 2017 (21 minuten)

    Nu hij officieel terug is in het district en wanhopig een echte zaak probeert op te lossen, vindt Jake een maas in de wet om onder zijn tijdelijk aangewezen bureau uit te komen. Helaas berust die maas in de wet op zijn vermogen om een ​​officiële evaluatie door te voeren die door Holt is uitgevoerd. Terwijl Charles Jake voorziet van morele steun, helpen Terry en Amy Rosa, die gelooft dat Pimento haar misschien bedriegt.

  4. 4. HalloVeen

    17 oktober 2017 (21 minuten)

    De Nine-Nine begint aan zijn vijfde jaarlijkse Halloween Heist en, zoals gebruikelijk, heeft iedereen een plan en is niemand veilig. Relaties en vriendschappen worden getest als de titel "Amazing Human Slash Genius" rond middernacht moet worden uitgedeeld, zodat iedereen het tegen elkaar opneemt.

  5. 5. Bad Beat

    7 november 2017 (21 minuten)

    Om de beruchte wapenhandelaar Dan Daniel Valdano op te sporen, gaan Jake en Terry undercover naar een illegale gokclub. Wanneer Holt besluit om de twee te coachen in poker, speelt zijn verslaving weer op. Boyle koopt een foodtruck die vroeger is gebruikt in een wrede reeks moorden zonder dat zijn investeerder te vertellen, Amy, Hitchcock en Scully daagden Rosa uit tot een "Buttlympics".

  6. 6. The Venue

    14 november 2017 (21 minuten)

    De altijd onwelkome Vulture keert terug in het leven van Jake en Amy en neemt iets belangrijks weg van hen. Boyle en Rosa moeten "Sergeant Peanut Butter" opsporen, het ontvoerde NYPD-paard waar Charles jaloers op is. Holt daagt Terry uit om minder met zijn imago bezig te zijn.

  7. 7. Two Turkeys

    21 november 2017 (21 minuten)

    Jake en Amy proberen hun ouders dichter bij elkaar te krijgen tijdens het Thanksgiving-diner, maar hun eerste vakantie samen als gezin loopt niet helemaal lekker. Op het politiebureau wordt de speciale Thanksgiving-taart van Holt en Kevin gestolen uit Holt's kantoor waardoor Holt alle rangen onderzoekt naar de mogelijke boosdoener.

  8. 8. Return to Skyfire

    28 november 2017 (21 minuten)

    Wanneer DC Parlov terugkeert naar het bureau om te melden dat zijn nieuwste manuscript is gestolen, gaan Terry, Jake en Rosa undercover naar een fantasy-conventie om de schuldige te pakken te krijgen.

  9. 9. 99

    5 december 2017 (21 minuten)

    Terwijl alle leden van het politiebureau een begrafenis bijwonen in LA, hoort Holt dat hij in de running is om Chief Commissioner van de NYPD te worden, zijn droombaan. Na het missen van hun vlucht terug naar New York, moet Jake verschillende manieren bedenken om Holt op tijd terug te krijgen voor het sollicitatiegesprek. Gedwongen om bij een aantal van elkaar vervreemde leden van de familie Boyle te blijven, probeert Amy iedereen ervan te overtuigen dat ze ontspannen kan zijn, Terry is in paniek omdat hij zijn eersteklasvlucht mist en Charles onthult wat nieuwe informatie over het persoonlijke leven van Rosa.

  10. 10. Game Night

    12 december 2017 (21 minuten)

    Rosa smeekt Jake haar te helpen groot nieuws aan haar ouders te vertellen, maar haar plan wordt afgewezen als ze ten onrechte aannemen dat de twee aan het daten zijn.

  11. 11. The Favor

    12 december 2017 (21 minuten)

    Wanneer Seamus Murphy terugkeert om de gunst die Holt hem verschuldigd is te verzilveren, gaat het bureau op zoek naar een maas in de wet waardoor Holt zijn belofte kan volhouden zonder de wet te overtreden.

  12. 12. Safe House

    18 maart 2018 (21 minuten)

    Nadat Seamus Kevin bedreigt, bedenkt Holt een plan om hem op een schuiladres te verbergen, met Jake als zijn bewaker. Kevin is ellendig als de 9-9 overuren moet maken om Seamus te vinden en hem te gronde te richten.

  13. 13. The Negotiation

    25 maart 2018 (21 minuten)

    Jake wordt opgeroepen om met een juwelendief in een gijzelingssituatie te onderhandelen. Hij ontdekt dat de dader een bekende blijkt te zijn. Amy en Gina helpen Charles met de hoge eisen van zijn nieuwe foodtruck en Holt raakt in paniek wanneer een lid van de selectiecommissie van de politie besluit om Hitchcock over Holt te interviewen.

  14. 14. The Box

    1 april 2018 (21 minuten)

    Jake begint aan een ondervraging die de hele nacht duurt om een ​​bekentenis los te krijgen van een verdachte. Wanneer Captain Holt een avondje opera overslaat om te blijven en te helpen met het verhoor, botsen de twee agenten over hoe ze hem aan het praten moeten krijgen.

  15. 15. The Puzzle Master

    8 april 2018 (21 minuten)

    Jake verrast Amy met een onderzoek naar een reeks brandstichtingen verbonden aan haar favoriete auteur van kruiswoordpuzzels, Vin Stermley. Gina helpt Holt zijn kandidaatsspeech voor de functie van Chief Commissioner te verbeteren. Terry, Rosa, Hitchcock en Scully debatteren over wie de nieuwe recherche-auto het meest verdient.

  16. 16. NutriBoom

    15 april 2018 (21 minuten)

    Jake en Charles beseffen dat ze zijn meegezogen in een piramide-achtig spel van NutriBoom. Ze moeten een manier vinden om hun contracten te verbreken.

  17. 17. DFW

    15 april 2018 (21 minuten)

    Jake nodigt zijn pas ontdekte halfzus uit om bij hem te blijven in New York. Als hij en Amy beseffen dat ze een vreselijk mens blijkt te zijn, moeten ze een manier vinden om haar terug naar Dallas te krijgen.

  18. 18. Gray Star Mutual

    22 april 2018 (21 minuten)

    Wanneer een brand de Foodtruck van Charles vernietigt, komt Pimento onverwacht opdagen als verzekeringsagent. Rosa helpt Amy om enthousiast te worden over het kiezen van haar trouwjurk. Gina en Terry geven Holt les in de kunst van sociale media.

  19. 19. Bachelor/ette Party

    29 april 2018 (21 minuten)

    Charles plant een uitgebreide speurtocht voor het vrijgezellenfeest van Jake, maar het gaat mis wanneer de jongens besluiten om in plaats daarvan een wat kortere weg te nemen. Het vrijgezellenfeest van Amy escaleert.

  20. 20. Show Me Going

    6 mei 2018 (21 minuten)

    Wanneer Rosa reageert op een actieve schutter, wordt de rest van het team gedwongen zich terug te trekken, en zijn bang voor haar veiligheid. Terwijl hij zich hulpeloos voelt, en brainstormt om zijn hulp aan te bieden, wordt Terry geconfronteerd met een persoonlijke crisis en proberen Gina en Amy zich nuttig te maken door het gebroken toilet van Rosa te repareren.

  21. 21. White Whale

    13 mei 2018 (21 minuten)

    Rosa en Amy werken samen om hun "white whale" verdachte eindelijk te stoppen. Deze meedogenloze moordenaar hebben ze al zeven jaar niet weten op te pakken. Jake helpt Terry met zijn taken op het gebied van zijn aanstaande huwelijk aan te pakken. Vervolgens proberen Holt en zijn rivaal, Olivia Crawford, elkaar te overtuigen zich terug te trekken uit de campagne voor Chief Commissioner.

  22. 22. Jake & Amy

    20 mei 2018 (21 minuten)

    De huwelijksdag van Jake en Amy komt in gevaar en Charles en de hele ploeg haasten zich om hem te redden. Te midden van de chaos, aarzelt Holt om de e-mail te openen die aangeeft of hij zijn campagne voor Chief Commissioner heeft gewonnen, ondanks de aanmoediging van Gina. Terry duwt Rosa zachtjes richting een potentiële liefdesrelatie.

Reviews & comments

zoeken in:

avatar van Shaky

Shaky

  • 3717 berichten
  • 12391 stemmen

Opnieuw een geweldig seizoen. Een van de betere komedies van het moment. Vaak hardop moeten lachen; de situaties zijn leuk, de karakters komen goed uit de verf en het overgrote merendeel van de grappen komt aan. Erg leuk dit.


avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Veel comedy series zwakken rond het vijfde seizoen behoorlijk af, maar niet Brooklyn Nine Nine. Ik ben zelfs van mening dat dit seizoen nog op het hoogste niveau zit. Boyle en Terry worden helaas wel steeds wat minder, maar daarentegen worden Jake en Amy steeds grappiger samen. Ook Rosa krijgt een steeds leukere rol. Maar waarom ontbreekt Gina ineens verschillende afleveringen?


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.