• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.986.001 stemmen
Avatar
 
banner banner

Beruchte Sloppenwijken: Ewout in de Ghetto (2018)

Documentaire | Miniserie
3,50 7 stemmen

Show titel: Beruchte Sloppenwijken: Ewout in de Ghetto

Genre: Documentaire

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur

Met: Ewout Genemans

Oorsprong: Nederland

Datum van release: dinsdag 4 september 2018

Eerst uitgezonden op: RTL5 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk miniserie via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Beruchte Sloppenwijken: Ewout in de Ghetto

Reportageserie waarin Ewout Genemans wordt gevolgd als hij zich met gevaar voor eigen leven in de gevaarlijkste sloppenwijken ter wereld begeeft. Hij bezoekt wijken waar de politie niet durft te komen. Moord, drugs en geweld regeren, en waar een mensenleven niets waard is. In de serie schetst Ewout een beeld van acht van de ergste wijken ter wereld en ervaart hij letterlijk hoe het is om te leven in een getto.

Externe links

Afleveringen

  1. Aflevering 1

    4 september 2018 (45 minuten)

    Ewout Genemans reist af naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten met moord en geweld. Deze wijk staat bekend als no-go area voor blanken én de politie. En dat ervaart Ewout ook als een van de bendes het op zijn apparatuur heeft voorzien.

  2. Aflevering 2

    11 september 2018 (45 minuten)

    Ewout bezoekt het oorlogsgebied in Oekraïne, hij bezoekt onder andere de plek waar MH17 in 2014 neerstortte. Dagelijks wordt er nog gevochten in het gebied.

  3. Aflevering 3

    18 september 2018 (45 minuten)

    In Argentinië heeft na een economische crisis een drugsepidemie zich over de hoofdstad Buenos Aires verspreid. De buitenwijken zijn veranderd in getto's waar geen politie agent durft te komen. Een van die buitenwijken, La Matanza, staat bekend om een groot aantal pacogebruikers, een zeer gevaarlijke drug die mensen in alle staten brengt.

  4. Aflevering 4

    25 september 2018 (45 minuten)

    In de Braziliaanse stad Rio de Janeiro is dagelijks een oorlog gaande tussen gangsters en de politie. De stad is momenteel een van de gevaarlijkste steden ter wereld. In een groot gedeelte van Rio is de politie niet welkom en beschermen zwaarbewapende gangsters hun wijk. Ewout heeft toegang gekregen tot een wijk die door kartels geregeerd wordt en ondervindt zelf hoe het is om daar te moeten leven.

  5. Aflevering 5

    2 oktober 2018 (45 minuten)

    Ewout bezoekt een sloppenwijk in Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Deze wijk is letterlijk op een vuilnisbelt gebouwd. Er heerst een groot drugsprobleem in de wijk, die onder controle wordt gehouden door gewapende, gemaskerde mannen. Zij zaaien er angst en verdriet. Ewout ondervindt hoe dit is door er ook de nacht door te brengen.

  6. Aflevering 6

    9 oktober 2018 (45 minuten)

    Ewout reist af naar Panama. Door de centrale ligging is het land een gewilde doorvoerhaven van legale, maar ook illegale goederen. De illegale markt van drugs en het witwassen van geld zorgt ervoor dat de machtige kartels ook hier hun dependance hebben. Ewout ontmoet gangleden die in opdracht mensen vermoorden. Als blijkt dat iemand drugs van ze heeft gestolen, gaan ze op zoek naar de dader. Wanneer het ze lukt hem te pakken te krijgen, willen ze hem in een schimmige kamer op gruwelijke wijze martelen en vermoorden, in het bijzijn van Ewout.

  7. Aflevering 7

    16 oktober 2018 (45 minuten)

    De tropische stranden van Miami zijn wereldberoemd, maar de stad heeft ook een enorm drugsprobleem. In de getto's treedt de politie hard op om de problemen onder controle te krijgen. Ewout bezoekt de gevaarlijke plekken en wordt op de weg ernaartoe al geconfronteerd met een schietincident.

  8. Aflevering 8

    23 oktober 2018 (45 minuten)

    Ewout reist af naar Medellín, Colombia. Hier zijn straatbendes actief die de controle over de hele wijk hebben. Ze controleren de lokale en soms ook de internationale drugshandel. Ewout gaat met de bendeleden mee en krijgt een kijkje in hun wereld, die er vaak hard aan toegaat. Zo deinzen ze er niet voor terug om handen af te hakken als iemand van hen steelt en maken ze zonder enige moeite hun vijand van kant.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.