• 10.716 nieuwsartikelen
  • 162.040 films
  • 10.166 series
  • 29.784 seizoenen
  • 614.344 acteurs
  • 193.158 gebruikers
  • 8.978.860 stemmen
Avatar
 
banner banner

Take Two - Seizoen 1 (2018)

3,33 3 stemmen

Show titel: Take Two

IMDb beoordeling: 7,1 (6.042)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Andrew W. Marlowe en Terri Edda Miller

Met: Rachel Bilson, Eddie Cibrian en Xavier de Guzman

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 21 juni 2018

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Take Two

Take Two gaat over voormalig televisiester Sam Swift. Ze probeert haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten. Swift komt in de kliniek terecht nadat de politieserie waarin ze speelt wordt gecanceld en ze op de rode loper wordt gedumpt door haar verloofde. Ze probeert haar carrière weer op te bouwen na haar herstel. Swift ontmoet privédetective Eddie Valetik. Samen blijken ze een onwaarschijnlijk goed duo in het oplossen van criminele zaken, dankij haar ervaringen als fictieve politieagente in de serie.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

  1. 1. Take Two

    21 juni 2018 (42 minuten)

    Een TV ster die net uit een afkick kliniek komt schaduwt een cynische Los Angeles privé detective met als doel een comeback te maken.

  2. 2. The Smoking Gun

    28 juni 2018 (42 minuten)

    Sam en Eddie proberen de onschuld van een Hollywood-producer te bewijzen. Ze hebben hem betrapt terwijl hij een rokend pistool vast had boven het met kogels doorzeefde lichaam van zijn minnares.

  3. 3. Taken

    5 juli 2018 (42 minuten)

    Wanneer een dj in een populaire nachtclub wordt vermist, worden Eddie en Sam door de eigenaar van de club gevraagd om hem te vinden. Het is één van Eddie's oude vijanden uit zijn tijd in het leger.  

  4. 4. Ex's and Oh's

    12 juli 2018 (42 minuten)

    Sams ex-verloofde huurt haar en Eddie in om zijn gestolen laptop op te sporen. Sam is doodsbang omdat er een gênante seksvideo op staat die ze samen hebben gemaakt voordat ze uit elkaar gingen. Die zou nu openbaar gemaakt kunnen worden.

  5. 5. Death Becomes Him

    19 juli 2018 (42 minuten)

    Na nipt te zijn ontsnapt aan meerdere liquidatie pogingen huurt een doodsbange man Sam en Eddie in om de huurmoordenaar te stoppen die hij zelf heeft ingehuurd. Hij heeft ten onrechte de diagnose van een terminale ziekte gekregen.

  6. 6. The Devil You Know

    26 juli 2018 (42 minuten)

    Een bekend gezicht uit het verleden van Eddie vraagt ​​om hulp bij het opsporen en oppakken van een ontsnapte gevangene.

  7. 7. About Last Night

    2 augustus 2018 (42 minuten)

    Wanneer Sam en Eddie samen in bed wakker worden, naakt en zonder herinnering aan de vorige nacht, vragen ze zich af wat er is gebeurd. Ze vermoeden dat ze opzettelijk gedrogeerd zijn. Het mysterie wordt nog groter. Eenmaal terug op kantoor, meldt zich een klant die ze zich niet kunnen herinneren om hen te bedanken. Ze hebben haar verloren hond terug gevonden. Met de weinige informatie die ze hebben, proberen ze samen met Berto en Monica hun verloren dag te reconstrueren.  

  8. 8. All About Ava

    9 augustus 2018 (42 minuten)

    Sam neemt een onverwachte reis naar haar verleden. Zij en Eddie worden opgeroepen om de schijnbaar toevallige dood van Ava Day, de ster van de jaren 90 sitcom "All About Ava", te onderzoeken. De 12-jarige Sam maakte haar acteerdebuut als het kleine zusje van Ava. Wanneer het onderzoek duistere feiten over gebeurtenissen uit het verleden blootlegt, wordt Sam gedwongen om haar voorstelling uit het te verleden te vergeten en met de nieuwe feiten de zaak op te lossen.  

  9. 9. Shadows of the Past

    16 augustus 2018 (42 minuten)

    Sam en Eddie komen in het holst van de nacht bij een plaats delict. Ze zijn geschokt om te ontdekken dat de man die hen net had ingehuurd om zijn vermiste vrouw op te sporen het laatste slachtoffer is van een seriemoordenaar. Ze denken dat de zaak van hun cliënt in verband moet worden gebracht met de moord. Ze proberen het motief achter de moord te vinden. Tevens hopen ze de vermiste vrouw nog levend te vinden. Het onderzoek haalt oude wonden open voor Eddie rondom zijn controversiële vertrek uit de LAPD.  

  10. 10. Stillwater

    30 augustus 2018 (42 minuten)

    Sam en Eddie reizen naar het Californische wijngebied om de mysterieuze verdwijning van een rolstoelgebonden vrouw te onderzoeken. De zoon van de vrouw heeft ze ingehuurd. Ze ontdekken al snel dat dit geen gewoon geval is van een vermiste persoon omdat de zoon onthult dat hij getuige was van haar ontvoering door buitenaardse wezens. Ondanks Sam's enthousiasme voor het bizarre verhaal denken zowel zij als Eddie dat er een meer nuchtere verklaring moet zijn voor haar verdwijning. Wanneer het onderzoek dingen blootlegt die ze niet kunnen verklaren, kunnen ze niet anders dan zich afvragen of de waarheid toch anders ligt.  

  11. 11. Family Ties

    30 augustus 2018 (42 minuten)

    Wanneer rechercheur Christine Rollins een wanhopig telefoontje krijgt van haar jongere broer om hulp, gaat ze ervan uit dat hij weer juridische problemen heeft. Wanneer hij niet komt opdagen om haar te ontmoeten, vreest ze het ergste. Omdat ze niet weet waar haar broer mee bezig is en in de hoop de betrokkenheid van de LAPD te vermijden, wendt ze zich tot Sam en Eddie om hem te helpen op te sporen. Uit een surveillancevideo blijkt dat Tyler een luxe auto steelt. Christine komt er achter dat haar eens zo eigenzinnige jongere broer afgegleden is naar zijn oude manieren en misschien nog wel met iets ernstigers bezig is.

  12. 12. It Takes a Thief

    6 september 2018 (42 minuten)

    Sam's vriend smeekt Sam en Eddie om een ​​schilderij van $ 50 miljoen op te sporen dat uit zijn veilinghuis is gestolen. Als hij het niet voor de aanstaande veiling terugkrijgt, zal het zijn persoonlijke en professionele reputatie onherstelbaar schaden. Terwijl de klok tikt slagen Sam en Eddie er in om een ​​verdachte te identificeren die volgens hen is aangenomen om het schilderij voor een rijke, corrupte zakenman te stelen. Zonder hard bewijs tegen hem en terwijl ze in tijdnood raken, bedenken Sam en Eddie een gedurfd plan om het schilderij terug te krijgen.

  13. 13. One to the Heart

    13 september 2018 (42 minuten)

    Terwijl ze nog kampen met de naweeën van het feit dat ze met elkaar hebben geslapen krijgen Sam en Eddie een zaak van een oplichter die rijke vrouwen tot slachtoffer maakt. Om het geld en de sieraden van hun klanten terug te krijgen zonder zich verdachte te maken, komt het paar met een plan om de oplichter te bedriegen met Sam als aas. Hun plan mislukt wanneer ze ontdekken dat ze niet de enigen zijn die achter de oplichter aanzitten en dat ze zelf in een valstrik lopen. Naarmate de gebeurtenissen vorderden komen Sam's toekomst en het verleden van Eddie in botsing om hun professionele en persoonlijke relatie te testen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.