• 10.790 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.265 gebruikers
  • 8.985.237 stemmen
Avatar
 
banner banner

De Recherche - Seizoen 1 (2014)

3,00 3 stemmen

Show titel: De Recherche

Afleveringen: 6

Speelduur: 5 uur

Met: Boris Beirnaert, Chris Van Gaever en Nadia De Rijck

Oorsprong: België

Datum van release: dinsdag 11 november 2014

Eerst uitgezonden op: Vier (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Recherche

De Recherche toont hoe een misdaadonderzoek van A tot Z gevoerd wordt. We volgen verschillende teams van de Lokale Recherche Dienst. Elk team is gespecialiseerd op eigen terrein en werkt tegen de klok om hun zaak op te lossen. De camera volgt elke stap in hun onderzoek. Vanaf het opsporen en identificeren van mogelijke daders, het verzamelen van het nodige bewijsmateriaal, huiszoekingen en observaties van de buurt of verdachten, tot de arrestatie, het eerste verhoor door de rechercheurs en de voorgeleiding bij de onderzoeksrechter.

Afleveringen Seizoen 1 (2014)

  1. Aflevering 1

    11 november 2014 (50 minuten)

    Gent, februari 2014. Het team 'drugs' van de lokale recherche observeert al uren het huis van een drugdealer. Vanuit hun auto's constateren ze een voortdurend komen en gaan van klanten. Eén van hen geeft toe dat hij drugs en een wapen kon kopen in de woning. Het speciale bijstandsteam, C.O.P.S, wordt erbij geroepen om de woning binnen te vallen. Wanneer de drugdealer onverwacht zijn huis verlaat, volgt een wilde achtervolging door de stad.

  2. Aflevering 2

    18 november 2014 (50 minuten)

    Het team 'geweld' van de lokale recherche krijgt informatie binnen over een gewelddadige overval in een woning. Op camerabeelden ziet rechercheur Nine hoe een man de zoon des huizes bedreigt met een mes en wegvlucht. Samen met teamleider Boris spoort ze de verdachte op. Tijdens hun onderzoek worden opnieuw overvallen met geweld gepleegd in een supermarkt. Dit keer gebruiken de daders vuurwapens. Alles wijst erop dat het gaat om dezelfde verdachte. De rechercheurs werken tegen de klok om het nodige bewijsmateriaal te verzamelen en de man zo snel mogelijk te arresteren.

  3. Aflevering 3

    15 november 2014 (50 minuten)

    Het team 'drugs' van de lokale recherche luistert de telefoons af van twee drugdealers. Uit de gesprekken blijkt dat ze binnen enkele dagen een grote levering cannabis verwachten van hun leverancier. Rechercheur David overlegt met de onderzoeksrechter en het parket hoe ze de zaak zullen aanpakken. Op het afgesproken tijdstip maakt het team zich klaar voor een interventie bij de dealers thuis.

  4. Aflevering 4

    2 december 2014 (50 minuten)

    Het team 'gerichte opsporingen' heeft een lijst van gezochte personen. Ze patrouilleren op straat op zoek naar verdachte personen en handelingen. Rechercheur Frederik en zijn team sporen een winkeldief op om hem te verhoren over nieuwe feiten. Team 'geweld' onderzoekt een reeks brutale overvallen op bejaarden. Rechercheurs Stefanie en Nadia zoeken naar een link om de daders te kunnen vatten. Wanneer ze camerabeelden van een tram onderzoeken, komt een mogelijke verdachte in het vizier.

  5. Aflevering 5

    9 december 2014 (50 minuten)

    In een woonwijk wordt een huis in brand gestoken. Het team 'bijzondere criminaliteit' doet een sporenonderzoek in de woning en ondervraagt de buren over wat ze gezien hebben. Al snel wijst het onderzoek in de richting van de laatste bewoners, een grote familie die bekend staat bij de politie.

  6. Aflevering 6

    16 december 2014 (50 minuten)

    Team 'drugs' is op zoek naar twee verdachten. Tijdens een huiszoeking bij een verdachte drugsdealer worden twee wapens gevonden. De verdachten worden meegenomen voor verhoor.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.