• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.192 series
  • 29.836 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.579 stemmen
Avatar
 
banner banner

Supergirl - Seizoen 4 (2018-2019)

3,60 20 stemmen

Show titel: Supergirl

IMDb beoordeling: 6,2 (129.321)

Afleveringen: 22

Speelduur: 15 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: Ali Adler, Greg Berlanti en Andrew Kreisberg

Met: Melissa Benoist, Chyler Leigh en David Harewood

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 14 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Supergirl

Toen Kara nog jong was, was haar planeet Krypton stervende. Ze werd naar de aarde gestuurd om haar neef te redden. Maar haar capsule raakte uit koers. En toen ze op de Aarde kwam was haar neef al opgegroeid en Superman geworden. En dus verborg zij haar krachten tot een ongeluk haar ertoe dwong haar ware ik te tonen aan de wereld. Voor de meeste mensen is zij een assistent bij CATCO Worldwide Media. Maar in het geheim werkt ze met haar stiefzus voor het DEO om National City te beschermen tegen buitenaards leven en iedereen die kwade bedoelingen heeft. Zij is Supergirl.

Afleveringen Seizoen 4 (2018-2019)

  1. 1. The American Alien

    14 oktober 2018 (42 minuten)

    Kara gaat weer reporters-werk doen en verwelkomt Kara een nieuwe cub-reporter bij CatCo. Ondertussen discussiëren James en Lena over James' dreigende aanklacht voor het optreden als vigilante Guardian, terwijl Alex en Brainy moeite hebben om op een lijn te komen met de DEO. Supergirl moet in actie komen wanneer overgebleven leden van de anti-alien terroristische organisatie Cadmus Pro-Alien leiders proberen te vermoorden, maar dit eindigt veel anders dan ze had verwacht. J'onn geniet van zijn vreedzame nieuwe leven, maar een uitje met een oude vriend maakt hem bezorgd.

  2. 2. Fallout

    21 oktober 2018 (41 minuten)

    Een schokkende onthulling veroorzaakt chaos in National City. Supergirl gaat op pad om Mercy Graves te pakken, terwijl Alex de controle overneemt bij de DEO. Terug bij CatCo besluit Kara een onderzoeksverhaal over Mercy te schrijven en vraagt Lena of ze haar kan interviewen terwijl Mercy banden heeft met de Luthors. Ondertussen ontmoet Brainy Nia en komen de twee in een precaire situatie terecht.

  3. 3. Man of Steel

    28 oktober 2018 (39 minuten)

    Ben Lockwood haatte niet altijd buitenaardse wezens. Door een reeks incidenten en input van zijn anti-alien vader, transformeert Ben zich langzaam van een zachtaardige professor in de kwaadaardige agent Liberty.

  4. 4. Ahimsa

    4 november 2018 (41 minuten)

    Wanneer Supergirl hulp nodig heeft, vraagt Alex Lena en Brainiac om samen te werken. Ondertussen overdenkt J'onn zijn beslissing om de DEO te verlaten. Echter, na het tegenkomen van Manchester Black, realiseert hij zich dat er veel manieren zijn om zijn mede-aliens te helpen in deze tumultueuze periode.

  5. 5. Parasite Lost

    11 november 2018 (41 minuten)

    Kolonel Haley neemt een verrassende beslissing met betrekking tot Supergirl. Kara schrijft een serie artikelen waarin aliens in National City worden belicht in de hoop dat mensen zullen ophouden zo bang voor hen te zijn. Helaas brengt het artikel een aantal buitenaardse wezens in gevaar.

  6. 6. Call to Action

    18 november 2018 (41 minuten)

    Iedereen komt samen voor Thanksgiving, maar Kara voelt zich terneergeslagen na haar debat op tv met Ben Lockwood over het anti-buitenaardse sentiment in National City. Ondertussen discussiëren James en Lena over de beste manier om met de Children of Liberty om te gaan.

  7. 7. Rather the Fallen Angel

    25 november 2018 (41 minuten)

    Hank verzekert Supergirl dat Manchester een betrouwbare bondgenoot is. Ondertussen ontmoet James Agent Liberty en moet hij kiezen tussen het verraden van zijn reputatie of een daad van terrorisme begaan voor de Children of Liberty.

  8. 8. Bunker Hill

    2 december 2018 (41 minuten)

    Nia heeft een droom over Agent Liberty, maar weigert ernaar te kijken als een profetische droom en legt het naast zich neer. Nadat ze heeft opgemerkt dat Nia iets dwarszit, schakelt Kara de hulp van Brainy in en proberen ze Nia over te halen haar lot te omarmen. Ondertussen brengt Manchester Black Ben Lockwood een dreigend bezoek.

  9. 9. Elseworlds

    11 december 2018 (41 minuten)

    Deegan "denkt groots" en herschrijft de realiteit van Aarde-1 zodat hij de enige superheld is, en een bekend gezicht. Terwijl Barry en Oliver contact proberen te maken met Superman op Aarde-38, probeert Kara door te dringen tot haar pleegzuster Alex, die zich niet meer herinnert wie Kara is.

  10. 10. Suspicious Minds

    20 januari 2019 (41 minuten)

    Kolonel Haley wil Supergirls geheime identiteit absoluut achterhalen, maar Alex is vastberaden om haar te beschermen. Brainy spoort Nia aan om haar gaven te gebruiken.

  11. 11. Blood Memory

    27 januari 2019 (42 minuten)

    Een nieuw soort drugs dat in de straten van National City wordt gebruikt, geeft mensen tijdelijk superkrachten. Kara gaat mee met Nia die haar familie gaat bezoeken.

  12. 12. Menagerie

    17 februari 2019 (42 minuten)

    Valentijnsdag draait anders uit als J'onn en Kara een zaak aanpakken die verband houdt met een gruwelijk DEO-onderzoek en een angstaanjagende nieuwe schurk.

  13. 13. What's So Funny About Truth, Justice, and the American Way

    3 maart 2019 (40 minuten)

    Manchester Black komt weer in actie met een nieuw team van bondgenoten dat zich de Elite noemt. Ondertussen gaat Nia tot het uiterste tijdens haar training.

  14. 14. Stand and Deliver

    10 maart 2019 (41 minuten)

    Als de spanning tussen mensen en aliens oploopt, moet Supergirl een vuist maken om de vrede te bewaren. Tijdens een moeilijke opdracht worstelt Alex met haar principes.

  15. 15. O Brother, Where Art Thou?

    17 maart 2019 (41 minuten)

    Lex Luthor brengt Lena een bezoek en aast op haar medeleven. Het leven van James staat op het spel en J'onn en Kara zijn op zoek naar Manchester Black.

  16. 16. The House of L

    24 maart 2019 (41 minuten)

    Flashbacks onthullen dat de terugkeer van Lex Luthor deel uitmaakte van een veel groter plan waarbij Lena, Kara en een bijzonder sterke lookalike betrokken waren.

  17. 17. All About Eve

    31 maart 2019 (41 minuten)

    Nu Lex Luthor nog vrij rondloopt, moeten Supergirl, Alex en Lena achter zijn trouwste handlangster aan. J'onn maakt zich zorgen en roept de geest van zijn vader op.

  18. 18. Crime and Punishment

    21 april 2019 (42 minuten)

    Lena en Supergirl zoeken op Stryker's Island naar aanwijzingen die hen naar Lex kunnen leiden. James gaat in therapie en Brainy heeft een gewetenscrisis.

  19. 19. American Dreamer

    28 april 2019 (41 minuten)

    Dreamer komt de stad beschermen. Kara werkt aan de ontmaskering van Lex en aan het zuiveren van de naam van Supergirl. James wordt geconfronteerd met z'n grootste trauma.

  20. 20. Will the Real Miss Tessmacher Please Stand Up?

    5 mei 2019 (41 minuten)

    De zoektocht naar Lex leidt Kara en Lena naar Kaznia, waar ze voor schokkende verrassingen komen te staan. Een treurende Lockwood vindt troost in wraak.

  21. 21. Red Dawn

    12 mei 2019 (41 minuten)

    Kara ontmoet Rode Dochter. Elders leidt Brainy een missie om aliens te redden. Lockwood komt achter de waarheid over Lex.

  22. 22. The Quest for Peace

    19 mei 2019 (41 minuten)

    Lex Luthor daalt neer in Washington D.C. en roept Lena en Lillian op om naar het Witte Huis te komen. Wanneer Supergirl beseft dat ze nog slechts één kans heeft om Lex te stoppen, besluit ze de kracht van de pers te benutten om haar te helpen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.