• 10.796 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.897 stemmen
Avatar
 
banner banner

Tenacious D in Post-Apocalypto (2018)

Animatie / Muziek | Miniserie
2,75 4 stemmen

Show titel: Tenacious D in Post-Apocalypto

Genre: Animatie / Muziek

Afleveringen: 6

Speelduur: 1 uur en 15 minuten

Ontwikkeld door: Jack Black en Kyle Gass

Met: Jack Black (stemrol) en Kyle Gass (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 28 september 2018

Eerst uitgezonden op: YouTube (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tenacious D in Post-Apocalypto

In 'Post-Apoclypto', het onofficiële vervolg op 'The Pick of Destiny', overleven de geanimeerde versies van Jack Black en Kyle Gass op onwaarschijnlijke wijze de nucleaire ramp die ze zelf veroorzaakt hebben. Wanneer ze de deur openen van de koelkast waarin ze samen schuilden, blijkt de nieuwe wereld bevolkt door buitenaardse wezens, op hol geslagen robots, tweehoofdige viervoeters en tal van andere vreemde schepsels. Zullen JB en KG de Aarde nog kunnen redden? En vooral, zal Tenacious D, ook bekend als The D, hun status als beste rockband ter wereld kunnen behouden?

Externe links

Afleveringen

  1. 1. Chapter 1 (Hope)

    28 september 2018 (08 minuten)

    Jack en Kyle krijgen bezoek van de huisbaas, hij eist de huur. Om deze te kunnen betalen, besluit het duo een bron van inkomen te zoeken. Door waaghalzerij uit te halen als stuntrijders, veroorzaken JB en KG een nucleaire ramp.

  2. 2. Chapter 2 (Cave)

    5 oktober 2018 (12 minuten)

    Wanhopig op zoek naar water, stuiten JB en KG op Clan, een groep vrouwen. Ze bieden Tenacious D een slaapplaats aan. Wanneer de heren wakker worden, blijken de vrouwen wulpse bedoelingen te hebben. De jongeheer van Jack blijkt ietwat verlegen te zijn. Hope, de tweehoofdige hond, ontdekt een grot.

  3. 3. Chapter 3 (Space)

    12 oktober 2018 (14 minuten)

    Tijdens hun zoektocht naar andere overlevenden, zien JB en KG plots een ruimteraket. Een wetenschapper legt hen uit dat ze naar een ruimtestation zullen reizen waar het leven uitzonderlijk goed is. The D mogen in eerste instantie niet mee, maar weten de man alsnog te overtuigen met een lied. De wetenschapper beslist echter dat enkel Jack Black mee mag reizen. Is dit het einde van Tenacious D?

  4. 4. Chapter 4 (Robot)

    19 oktober 2018 (14 minuten)

    Wanneer Daddy Ding Dong opduikt om wraak te nemen op JB, KG en Hope, worden ze gered door een Terminator. Deze robot werd gebouwd door de toekomstige zoon van Jack Black met als doel The D beschermen tijdens het uitvoeren van een onmogelijke opdracht.

  5. 5. Chapter 5 (Donald)

    26 oktober 2018 (13 minuten)

    JB en KG trachten het Witte Huis binnen dringen om zo het kristal te kunnen bemachtigen. Daarvoor moeten ze eerst voorbij de KKK-soldaten geraken en de confrontatie met Donald Junior aangaan.

  6. 6. Chapter 6 (Home)

    2 november 2018 (14 minuten)

    Het kristal moet terug naar de plaats van herkomst gebracht worden. Zodoende reizen JB, KG, Hope en de Terminator met het Air Force One toestel naar Egypte. In één van de drie piramides staat hen een verrassende reünie te wachten.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering via het YouTube-kanaal van Tenacious D, dit tot aan de release van het nieuwe album 'Post-Apocalypto'. De serie is dus eigenlijk gewoon ter promotie van deze nieuwe CD, al werden wel degelijk pogingen ondernomen om hier een volwaardige serie of film voor te maken. Helaas gaf geen enkele studio groen licht.

Jack Black besloot dan maar zelf de tekeningen te maken. En akkoord, de stijl en kwaliteit is ... enfin, hoogwaardig kan je 't niet noemen. In tegendeel. Er hadden gerust veel meer frames gebruikt mogen worden, al was het maar om ogen te laten knipperen. Dat kan snel, makkelijk en goedkoop. Maar het is wat het is. Er was weinig budget en geen tijd. Uiteindelijk draait het bij Tenacious D in de eerste plaats om de muziek. De al dan niet grappige intermezzo's, die traditiegetrouw op het album staan, zijn mooi meegenomen. En van de groep ben ik sowieso grote fan!

Elke aflevering bevat één of meerdere nieuwe songs. Hier is de eerste. De theme-song is alvast geweldig, imo.

Tenacious D - Post-Apocalypto - Chapter 1 (Hope) - YouTube


avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Tenacious D - Post-Apocalypto - Chapter 2 (Cave) - YouTube

Euh ... Ik denk dat dit heel snel van YouTube gehaald zal worden. De song op zich, 'Making Love' is wel ok.





avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Tenacious D - Post-Apocalypto - Chapter 6 (Home) - YouTube

Dat was het dan. Hoeveel sympathie ik ook voor de band en hun muzikale creaties heb, ik kan deze serie niet hoger quoteren dan nu het geval is. Uiteindelijk is de animatie, als je dat al zo kan noemen, simpelweg niet meer dan een ingekleurd storyboard alwaar JB en KG alle stemmen overheen plaatsten. Mogelijk had het als volwaardige tekenfilm een heel andere indruk kunnen geven, het verhaal op zich was namelijk zo gek nog niet en The D ten voeten uit. In de huidige versie is het echter niet meer dan een vermakelijk probeersel.

Tussen de songs en mij was het lang niet altijd instant-liefde. They had to grow on me. En dat deden ze ook. Persoonlijke favorietenzijn de "Theme-Song", "Making Love", "Colors" en "Daddy Ding Dong". Al is dat gedeelte meer iets voor MusicMeter natuurlijk. De CD, vanaf vandaag verkrijgbaar, zo ik met 3.5 belonen.

PS: Jack Black hintte op Twitter dat er meer dan één seizoen zou komen. Deze serie krijgt -tot mijn grote verbazing- dan ook heel positieve commentaren van de fans en is wel degelijk een hit.


avatar van Shaky

Shaky

  • 3717 berichten
  • 12392 stemmen

Vreselijk. Kan er verder weinig over zeggen. Belabberde tekeningen, oninteressante verhaaltjes, weinig humor en zwakke nummers. Zware teleurstelling omdat ik Tenacious D normaal gesproken prima kan waarderen. Deze show zal ik morgen denk ik alweer vergeten zijn; onthutsend zwak.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.