• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.268 gebruikers
  • 8.985.301 stemmen
Avatar
 
banner banner

Single Parents - Seizoen 1 (2018-2019)

2,62 4 stemmen

Show titel: Single Parents

IMDb beoordeling: 7,1 (7.071)

Afleveringen: 23

Speelduur: 8 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Elizabeth Meriwether en J. J. Philbin

Met: Taran Killam, Leighton Meester en Brad Garrett

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 26 september 2018

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Single Parents

Will Cooper is een alleenstaande ouder die zich volledig heeft toegelegd op het grootbrengen van zijn dochter Sophie. Hoewel dit zeer nobel lijkt, is Will zichzelf echter volledig vergeten. Zijn leven bestaat enkel nog uit feestjes, ouderavonden, de ouderraad en opvoeden. Wanneer andere alleenstaande ouders, Angie, Douglas, Poppy en Jake, in de gaten krijgen hoe ver Will van zijn eigen persoonlijkheid komt af te staan, besluiten ze in te grijpen. Samen proberen ze een mooie balans tussen een privéleven en hun levens als ouders te creëren.

Afleveringen Seizoen 1 (2018-2019)

  1. 1. Pilot

    26 september 2018 (22 minuten)

    Will Cooper is zo gefocust op het grootbrengen van zijn dochter, Sophie, dat hij uit het oog is verloren wie hij is als man is. Wanneer de andere alleenstaande ouders - Angie, Douglas, Poppy en Jake - op de school van zijn dochter zien hoe diep Will gezonken is, besluiten ze hem te helpen.

  2. 2. Sleepover Ready

    3 oktober 2018 (22 minuten)

    Douglas zit vast aan een slaapfeestje van de kinderen. Will gebruikt dit moment een betere band met Douglas te creëren. Angie en Graham hebben zo hun eigen angsten omtrent slaapfeestjes. Poppy helpt Miggy met een potentiële baan.

  3. 3. A Leash Is Not a Guinea Pig

    10 oktober 2018 (22 minuten)

    Douglas en de tweeling lijken niet aangeslagen nadat hun cavia overlijdt. Poppy vindt dat Douglas het juist moet stimuleren dat er gevoelens getoond worden. Graham en Will worden alsmaar closer en Angie wordt een beetje jaloers.

  4. 4. Beyoncé Circa Lemonade

    17 oktober 2018 (22 minuten)

    Jack, Angie en Douglas gaan een uitdaging met elkaar aan; wie kan de baby een hele nacht lang laten slapen? Nu Angie en Douglas de baby hebben, gaat Miggy babysitten bij Graham, Rory, Sophie, Emma en Amy.

  5. 5. Politician, Freemason, Scientist, Humorist and Diplomat, Ben Franklin

    24 oktober 2018 (22 minuten)

    Will is er kapot van wanneer Sophie Halloween niet wil vieren maar een jongen wil uitnodigen. Poppy en de tweeling proberen Douglas over te halen een gek kostuum aan te trekken. Angie heeft er moeite mee om haar baas te zeggen dat ze naar huis wil om Halloween te kunnen vieren met har zoon.

  6. 6. Lettuce

    31 oktober 2018 (22 minuten)

    Will kan goed opschieten met dokter Lewan, de kinderarts van Angie en Graham. Angie is bang dat dit verkeerd zal uitpakken voor Graham. Miggy besluit Will wat datingsadvies te geven.

  7. 7. They Call Me DOCTOR Biscuits!

    7 november 2018 (22 minuten)

    Graham en Rory krijgen een rol in de schoolversie van Grease. Poppy en Angie proberen indruk te maken op de docent drama. Will durft Sophie niet te vertellen dat hij naar dokter Dewan gaat.

  8. 8. The Beast

    28 november 2018 (22 minuten)

    Will moedigt Angie aan om haar liefde voor heavy metal muziek weer op te pakken door gitaarlessen te nemen. Angie haalt Will daarom over om opnieuw weerberichten te gaan maken.

  9. 9. Ronald Reagan's White House Collectible Pen

    5 december 2018 (22 minuten)

    Douglas is van plan wraak te nemen op een rivaliserende dermatoloog. Hij is er namelijk van overtuigd dat die een pen van hem gestolen heeft. Will vraagt hulp aan de vrouw waar hij een oogje op heeft.

  10. 10. The Magic Box

    12 december 2018 (22 minuten)

    Angie schakelt de hulp van Will in om een last-minute cadeau voor Owen te vinden. Graham begint te twijfelen over het bestaan van de kerstman. Douglas daagt Poppy uit.

  11. 11. That Elusive Zazz

    9 januari 2019 (22 minuten)

    Will besluit te solliciteren naar zijn droombaan: weerman op televisie. Hiervoor schakelt hij de hulp van Miggy, Poppy en Sophie in. Angie gaat op zoek naar degene die verantwoordelijk is voor het schrijven van obscene taal op het voorhoofd van Graham.

  12. 12. All Aboard the Two-Parent Struggle Bus

    16 januari 2019 (22 minuten)

    Als Mia, de ex van Will, onverwacht opduikt voor Sophies verjaardag, vindt Will het frustrerend dat zij zijn regels voor Sophie aan haar laars lapt.

  13. 13. Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist

    23 januari 2019 (22 minuten)

    Will wil Mia terug, maar naarmate hun relatie zich ontwikkelt, blijkt hij te moeten kiezen tussen de 'normale' familie die hij altijd heeft gewild en z'n nieuwe familie met Angie, Poppy, Miggy, Douglas en de kinderen. Om Wils gevoelens voor Mia op orde te krijgen, laat Angie hem niet meer oppassen en vervangt ze hem met Dr Mark, de dermatoloog en rivaal van Douglas, en Douglas baalt hier ontzettend van. Graham is zenuwachtig voor z'n deelname aan de talentenjacht en Will moet hem kalmeren als hij plankenkoorts krijgt.

  14. 14. The Shed

    30 januari 2019 (22 minuten)

    Douglas ontdekt dat Amy een rekengenie is en is overweldigd door hoeveel tijd hij voor het eerst heeft om met z'n dochters door te brengen. Als gevolg hiervan verhuist Emma naar hun schuur om weg te zijn bij Amy. Graham heeft op school een nieuwe vriend gevonden en Angie moet nu tijd doorbrengen met z'n moeder, Nora. Nadat Angie Nora ontmoet en het leuk heeft met haar, wordt Poppy jaloers op Angies nieuwe vriendschap.

  15. 15. A Cash-grab Cooked Up by the Crepe Paper Industry

    13 februari 2019 (22 minuten)

    Douglas past op Valentijnsdag op de kinderen, maar wanneer Graham te maken krijgt met een Valentijnsnoodgeval en Big Red opeens verschijnt, moeten Douglas en Big Red samenwerken om Graham te helpen. Will en Miggy vieren Valentijnsdag samen en eren de liefde tussen twee vrienden, maar wanneer ze Angie tegenkomen, helpen ze haar met haar bezorgingen zodat ze Valentijnsdag met Owen kan doorbrengen.

  16. 16. John Freakin' Stamos

    20 februari 2019 (22 minuten)

    Wanneer het serieus wordt tussen Poppy's ex-man Ron en z'n nieuwe vriendin, moet Poppy accepteren dat een andere vrouw helpt bij het opvoeden van haar kind. Iedereen ontdekt dat Sophie verliefd is op Graham, wat zowel in de klas als tussen Angie en Will voor oproer zorgt. Miggy twijfelt nadat hij Douglas heeft gevraagd z'n tattoo van Zara's initialen weg te halen, en Douglas moet hem helpen accepteren dat z'n relatie met Zara echt voorbij is.

  17. 17. Summer of Miggy

    27 februari 2019 (22 minuten)

    Nu baby Jack bijna z'n eerste stapjes zet voelt Miggy zich oud, en probeert hij z'n jeugd terug te vinden door een episch feestje te geven. Wanneer het niet volgens plan gaat, eist hij dat Puppy en Douglas hem helpen. Angies vriendje Owen ontmoet Graham en dat gaat minder goed dan hij hoopte. Wanneer Wil de kans krijgt om het weer te presenteren om 10:00 uur 's avonds, gaat Rory met hem mee en trapt hij herrie op de set.

  18. 18. A Radiant Cloak of Sexual Irresistibility

    13 maart 2019 (22 minuten)

    Tijdens een magisch voorval in de villa van The Bachelor, geeft Chris Harrison een gefrustreerde Poppy en Angie een wijze les mee, zodat ze weer in de liefde en 'eind goed, al goed' zullen geloven.

  19. 19. Win a Lunch with Kzop's Will Cooper!

    20 maart 2019 (22 minuten)

    Wanneer er tijdens de veiling op school niemand biedt voor een 'lunch met Will Copper van Kzop', halen Poppy en Sophie stiekempjes Dr Biscuits over om op Will te bieden en te doen alsof hij zijn grootste fan is.

  20. 20. Raining Blood

    3 april 2019 (22 minuten)

    Ter ere van Angie's 30e verjaardag geeft Will een groot feest met Ozzfest als thema, omdat Angie dat als twintiger gemist heeft. Maar wanneer Angie aanneemt dat Owen het georganiseerd heeft, zorgt dat voor ongemakkelijke situaties.

  21. 21. Joust!

    10 april 2019 (22 minuten)

    Angie and Will dive headfirst into binge-watching a show called 'JOUST!' together, but when Will starts to date someone new and ditches his TV-watching plans with Angie for time with his new love interest, Angie grows frustrated. Meanwhile, Poppy and Douglas bond over working on Rory's class president campaign until Poppy finds out about some of Douglas' shady campaign tactics.

  22. 22. Lance Bass Space Cump

    1 mei 2019 (22 minuten)

  23. 23. Ketchup

    8 mei 2019 (22 minuten)

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.