• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.273 gebruikers
  • 8.985.633 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Flintstones - Seizoen 3 (1962-1963)

3,57 23 stemmen

Show titel: The Flintstones

IMDb beoordeling: 7,5 (40.781)

Afleveringen: 28

Speelduur: 13 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: William Hanna en Joseph Barbera

Met: Jean Vander Pyl (stemrol), Alan Reed (stemrol) en Mel Blanc (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Flintstones

The animatieserie The Flintstones speelt zich af in de steentijd, in het fictieve plaatsje Bedrock. Centraal staat de familie Flintstone, onder leiding van vader Fred. Hij woont hier met zijn vrouw Wilma, zijn dochtertje Pebbles en hun dinosaurus. Het liefste gaat Fred bowlen met zijn buurman Barney, terwijl Wilma afspreekt met buurvrouw Betty. De twee families leiden een doodnormaal leven in een levensgevaarlijk, prehistorisch tijdperk.

Afleveringen Seizoen 3 (1962-1963)

  1. 1. Dino Goes Hollyrock

    Wanneer Fred hoort over de zoektocht naar een nieuw dier om in "The Adventures of Sassie" te spelen, coacht hij Dino en bereidt hem voor op een auditie. Dino krijgt echter meer dan hij had verwacht wanneer hij de rol krijgt.

  2. 2. Fred's New Boss

    Wanneer Barney zijn baan verliest, benadert Fred meneer Slate om te vragen of deze zijn vriend wil aannemen in de steengroeve. Hij is echter gekrenkt wanneer Barney de functie van vice-president krijgt en Freds baas wordt!

  3. 3. Barney the Invisible

    In een poging om de hik van Barney te genezen, biedt Fred zijn vriend een slok van een experimentele frisdrank aan die hij heeft gemaakt. Het brouwsel maakt Barney onzichtbaar en Freds pogingen om dit feit te verbergen zorgen ervoor dat Wilma zich afvraagt of alles wel in orde is met haar man.

  4. 4. Bowling Ballet

    Fred ontdekt dat hij vlak voor een belangrijke bowlingwedstrijd uit vorm is. Nadat hij in een tv-commercial hoort dat ritme het geheim van succes in veel activiteiten, waaronder bowlen, spoedt hij zich naar de Bedrock Dance Academy om zich aan te melden voor balletlessen.

  5. 5. The Twitch

    Wilma is druk bezig met het vinden van een act voor een benefietshow, totdat Fred beweert dat hij zanger Rock Roll, bekend van de hit "The Twitch", wel zal regelen. Nu hij dit beloofd heeft, moet Fred alles op alles zetten om de rockster daadwerkelijk te strikken voor de show.

  6. 6. Here's Snow in Your Eyes

    Fred en Barney vertrekken als afgevaardigden van The Lodge naar een congres in het Stone Mountain Ski Resort en laten hun teleurgestelde vrouwen thuis achter. De dames zijn trots op zichzelf omdat ze zo begripvol zijn, totdat Fred en Barney betrokken raken bij een grote diamantroof en een schoonheidswedstrijd in het resort.

  7. 7. The Buffalo Convention

    De sprekende dodo die Fred Wilma voor haar verjaardag geeft, verandert in een verklikker en vertelt haar dat Fred en Barney plannen hebben om weg te sluipen voor een Water Buffalo conventie in Frantic City. Wilma, Betty en de andere vrouwen van Bedrock bereiden hierop een verrassing voor tijdens de conventie.

  8. 8. The Little Stranger

    Fred hoort dat Wilma tegen iemand aan de telefoon zegt dat een "kleine vreemdeling" binnenkort het huishouden zal bezoeken. Fred denkt dat Wilma zwanger is en roept zijn gevreesde schoonmoeder erbij. Later wordt echter duidelijk dat de "kleine vreemdeling" Arnold de krantenjongen blijkt te zijn.

  9. 9. Baby Barney

    Met zijn oog op een erfenis vertelt Fred zijn rijke oom Tex dat hij zijn kind naar hem heeft genoemd. Fred heeft natuurlijk geen zoon, wat betekent dat hij snel een baby moet vinden nu oom Tex op bezoek komt. Niet in staat om een echte baby te lenen, zorgt de wanhopige Fred ervoor dat Barney voor "Baby Tex" gaat spelen.

  10. 10. Hawaiian Escapade

    Wilma en Betty doen mee aan een televisiewedstrijd en winnen de eerste prijs, een reis voor twee naar Rockiki Beach en een rol in het televisieprogramma "Hawaiian Spy". De twee families reizen naar Hawaï, waar Fred uiteindelijk als stuntman aan het werk gaat.

  11. 11. Ladies' Day

    Barney en Fred spijbelen van het werk om naar het honkbalstadion te gaan, maar Barney heeft maar één kaartje. De situatie wordt gecompliceerd wanneer Fred zich als een vrouw, zodat hij op die manier gratis naar binnen kan gaan omdat het Ladies' Day is. Nadat Betty lippenstift op de zakdoek van Barney heeft gevonden, gaan de echtgenotes op onderzoek uit. Daarnaast heeft Fred nog een probleem: ook meneer Slate is met een klant aanwezig bij de wedstrijd.

  12. 12. Nuttin' But the Tooth

    Barney’s gejammer vanwege kiespijn heeft de hele buurt 's nachts wakker gehouden, dus Fred belooft hem de volgende ochtend naar de tandarts te brengen. Nadat hij echter het geld voor de tandarts al aan andere zaken heeft uitgegeven, moet Fred een goedkope manier vinden om de tand van zijn vriend te trekken.

  13. 13. High School Fred

    Een expert in efficiëntie, die door meneer Slate is ingehuurd, informeert Fred dat hij zal worden ontslagen, tenzij hij een middelbare schooldiploma haalt. Slate biedt aan Fred naar school te sturen, maar Wilma neemt ten onrechte aan dat Fred wordt opgeleid voor een leidinggevende functie.

  14. 14. Dial S for Suspicion

    Een reeks vreemde ongelukken in combinatie met Wilma's plotselinge aandrang om Fred een levensverzekering te laten afsluiten zorgt ervoor dat Fred zich afvraagt of zijn leven in gevaar is. Daar komt nog eens bij dat Wilma zich verdiept in een moordverhaal over een vrouw die zich van haar man ontdoet.

  15. 15. Flash Gun Freddie

    Fred overtuigt Barney ervan dat hij een Polarock-camera moet kopen en de twee gaan in de fotohandel. Wanneer ze per ongeluk foto's maken van twee ontsnappende bankovervallers, kunnen ze de foto's verkopen en het geld van Barney terugverdienen.

  16. 16. The Kissing Burglar

    Wilma is gecharmeerd van de heldendaden van de Kissing Burglar, een inbreker die altijd een roos achterlaat en de vrouw des huizes een kus geeft. Haar opmerking dat ze niets heeft dat het waard is om te stelen ergert Fred. Hij besluit haar een lesje te leren door zich voor te doen als de inbreker, net op de avond dat de echte opduikt.

  17. 17. Wilma, the Maid

    Op aandringen van Wilma neemt Fred Gina Lolabrickida, een Italiaanse meid, in dienst om te koken en te schoonmaken. Er ontstaan echter problemen wanneer ze ontslag neemt op de dag dat Wilma haar aan Betty heeft beloofd. Daarnaast brent Fred meneer Slate mee naar huis voor een authentiek Italiaans diner.

  18. 18. The Hero

    Barney redt een baby uit een op hol geslagen kinderwagen, maar het is Fred die de eer en de aandacht krijgt. Zijn pogingen om de zaak recht te zetten maken uiteindelijk plaats voor zijn plezier in zijn faam, totdat de kille blikken van zowel Wilma als Dino en een bezoek van zijn eigen geweten hem ertoe brengen de waarheid te vertellen.

  19. 19. The Surprise

    Het uiterlijk van Barney's neef, baby Marblehead, veroorzaakt een ruzie tussen hem en Fred. Fred kan de toewijding van Barney voor de bezoekende baby gewoon niet begrijpen, maar zijn houding verandert wanneer Wilma hem vertelt dat ze zelf een baby zullen krijgen.

  20. 20. Mother-In-Law's Visit

    Met het naderende vaderschap belooft Fred vriendelijker, attenter en begripvoller te worden. Zijn bereidheid om te veranderen is bijna niet vol te houden wanneer zijn schoonmoeder langskomt om Wilma te helpen tijdens haar zwangerschap.

  21. 21. Foxy Grandma

    Freds onbeholpen pogingen om tijdens Wilma's zwangerschap huishoudelijk werk te verrichten lijken nergens op. Hij besluit daarom een huishoudster in te huren, maar brengt zo een bankrover naar huis genaamd Grandma Dynamite, die een schuilplaats nodig heeft.

  22. 22. Fred's New Job

    Met de baby op komst vraagt Fred aan meneer Slate om een loonsverhoging. Slate is echter moe van dergelijke eisen van aanstaande vaders, dus hij is van plan om Fred weg te sturen met "Operation Cringe".

  23. 23. The Blessed Event

    Wilma is nog steeds zwanger en Fred probeert kalm te blijven. Dit verandert wanneer de dokter hem vertelt dat de bevalling nu elke dag kan gebeuren. Wanneer Betty een repetitie voorstelt, lijkt alles goed te gaan, totdat het in het echte werk verandert.

  24. 24. Carry On, Nurse Fred

    Het vaderschap heeft Fred vastberaden gemaakt om rustiger te worden. Zijn wilskracht wordt echter zwaar op de proef gesteld door Nurse Frightenshale, die door Wilma's moeder wordt gestuurd om voor het huishouden van de Flintstones te zorgen.

  25. 25. Ventriloquist Barney

    Barney doet aan buikspreken en kan het niet nalaten om wat plezier te hebben ten koste van Fred. Hij laat Fred geloven dat zijn pasgeboren dochter Pebbles op wonderbaarlijke wijze heeft leren praten.

  26. 26. The Big Move

    Nadat Fred heeft gewerkt aan het verbeteren van zijn eigen gedrag, maakt hij zich nu zorgen dat Pebbles de slechte manieren van Barney oppikt. Fred verhuist het gezin naar een betere buurt, maar realiseert zich al snel dat het leven in die omgeving niet is wat het lijkt.

  27. 27. Swedish Visitors

    Nadat ze het vakantiegeld van de familie heeft gebruikt om een pelsmantel te kopen, bedenkt Wilma een plan om het geld terug te betalen door hun huis te verhuren aan Zweedse muzikanten.

  28. 28. The Birthday Party

    Bij het voorbereiden van een verrassingsfeest voor Fred, geeft Wilma Barney de taak om Fred uit de buurt te houden en hem bezig te houden. Barney is echter zo succesvol dat zowel hij als Fred op het moment van het feest niet te vinden zijn.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Phantasm

Phantasm

  • 6686 berichten
  • 6613 stemmen

Net zo leuk als zijn voorganger.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.