• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.269 gebruikers
  • 8.985.316 stemmen
Avatar
 
banner banner

Meiden van de Herengracht - Seizoen 1 (2015)

3,12 4 stemmen

Show titel: Meiden van de Herengracht

IMDb beoordeling: 8,0 (82)

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Robert Post

Met: Sarah Chronis, Fockeline Ouwerkerk en Kim Pieters

Oorsprong: Nederland

Datum van release: woensdag 2 september 2015

Eerst uitgezonden op: Net 5 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Meiden van de Herengracht

Drie hartsvriendinnen proberen hun drukke carrières zo goed mogelijk te combineren met hun turbulente privélevens. Het glamourleven van de powervrouwen in de hoofdstad gaat echter niet altijd over rozen. Hanna staat aan het roer van een modelabel, maar haar laatste modecollectie flopt. Het lukt haar ook maar niet om de ware te vinden, of maakt haar nieuwe date, miljardair Gijs, hier een einde aan? Wendy is de baas van een grote tv-zender en haar huwelijk met muzikant Steven, huisvader tegen wil en dank, loopt nogal stroef. Gelukkig heeft ze op haar werk collega Sil die haar op zijn eigen wijze steunt, maar ook uitdaagt. Nico is hoofdredacteur bij een toonaangevend tijdschrift en verliest zich in een affaire met de jonge fotograaf Hugo, waardoor ze haar huwelijk en reputatie op het spel zet. En dan moet ze ook nog dagelijks dealen met haar collega Jorrit, die niet per se het beste met haar voor heeft. De steun van de drie vriendinnen aan elkaar en liefdevolle en humoristische eerlijkheid helpt hen in balans te blijven tijdens lastige tijden in hun snelle bestaan.

Afleveringen Seizoen 1 (2015)

  1. 1. De Kracht van de Verleiding

    2 september 2015 (44 minuten)

    Hanna staat aan het roer van een modelabel, maar haar laatste modecollectie flopt. Wendy is de baas van een tv-zender en haar huwelijk met haar man, huisvader tegen wil en dank, loopt nogal stroef. Nico is hoofdredacteur bij een toonaangevend tijdschrift en verliest zich in een affaire waardoor ze zowel haar huwelijk als haar reputatie op het spel zet.

  2. 2. De Naakte Waarheid

    9 september 2015 (44 minuten)

    Wendy wordt in haar privéleven op onaangename manier geconfronteerd met haar verleden als een roddeljournaliste wraak op haar wil nemen. Nico raakt in de greep van de jonge fotograaf en brengt daarmee haar professionaliteit in gevaar.

  3. 3. De Ontmaskering

    16 september 2015 (44 minuten)

    Hanna is opgelucht als Gijs bij haar vriendinnen in de smaak blijkt te vallen. Ze is dan ook totaal niet voorbereid op zijn reactie na de gezellige avond.

  4. 4. De Confrontatie

    23 september 2015 (44 minuten)

    Wendy neemt een groot risico op haar werk, waardoor ze niet alleen haar eigen baan, maar ook Hanna’s reputatie op het spel zet. Tot ze een briljante oplossing bedenkt...

  5. 5. De Waarheid

    30 september 2015 (44 minuten)

    Wendy ziet hoe Steven opleeft als hij als muzikant optreedt en komt op een idee om hem te helpen. Maar wil Steven wel geholpen worden? Hanna is geschokt als ze ontdekt wie haar ontwerpen heeft gestolen en neemt op ludieke wijze wraak.

  6. 6. De Vele Wegen Die naar Rome Leiden

    7 oktober 2015 (44 minuten)

    Nico en Wendy moeten samen op zakenreis naar Rome. Als Wendy ontdekt dat Nico nog een andere stiekeme bedoeling heeft met hun reis, wordt Wendy woedend en leert Nico een hele andere kant van Wendy kennen.

  7. 7. De Herinnering

    14 oktober 2015 (44 minuten)

    Hanna is vastbesloten om haar relatie met Gijs zakelijk te houden, maar verliest daarbij zichzelf uit het oog. Wendy wil de ruzie met Nico uitpraten, maar wordt volledig in beslaggenomen door een crisis op haar werk.

  8. 8. De Moed der Liefde

    21 oktober 2015 (44 minuten)

    Nico probeert haar huwelijk met Matthijs te redden, maar haar leven wordt door hem totaal op z’n kop gezet. Wendy krijgt bezoek van haar moeder en leert daardoor zichzelf beter kennen. Hanna neemt een rigoureuze beslissing wat betreft Gijs. De drie vriendinnen hebben elkaar harder nodig dan ooit.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.