• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.192 series
  • 29.836 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.579 stemmen
Avatar
 
banner banner

Can't Pay? We'll Take It Away! - Seizoen 2 (2014)

3,75 2 stemmen

Alternatieve titel: Deurwaarders UK

IMDb beoordeling: 7,2 (689)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Charlie Clay en Malcolm Brinkworth

Met: Paul Bohill, Steve Pinner en Jason Done (stemrol)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 17 september 2014

Eerst uitgezonden op: Channel 5 (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Can't Pay? We'll Take It Away!

In 'Can't Pay? We'll Take It Away!' worden gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Terwijl de deurwaarders overgaan over tot beslagleggingen en uitzettingen, vertellen de wanbetalers hun vaak hartverscheurende verhaal. Het is echter aan de deurwaarders om professioneel te blijven en zich niet te laten intimideren, wegsturen of ompraten. Ze zijn zich er echter goed van bewust dat er altijd twee kanten aan een verhaal zitten en proberen hun werk zo kalm mogelijk uit te voeren.

Afleveringen Seizoen 2 (2014)

  1. Aflevering 1

    17 september 2014 (45 minuten)

    Brian en Graham moeten iemand uit diens woning zetten en ze treffen hier een wietplantage aan. Later moeten ze naar een Poolse winkel om schuld te innen.

  2. Aflevering 2

    24 september 2014 (45 minuten)

    Paul moet de schuld gaan innen die Neil 'Razor' Ruddock aan een kenneleigenaar verschuldigd is. Stewart gaat er met stagiaire Iain op uit om geld terug te vorderen van een aannemer.

  3. Aflevering 3

    1 oktober 2014 (45 minuten)

    De deurwaarders moeten een vrouw met twee kinderen uit hun woning zetten. Wanneer haar ex-partner op de proppen komt, gaat het mis. In Liverpool moet er een schuld geïnd worden bij een computerwinkel.

  4. Aflevering 4

    8 oktober 2014 (45 minuten)

    Paul en Steve ontdekken een houten kist die op slot zit wanneer ze een aantal huurders uit een flat moeten zetten. Wanneer ze de kist openmaken, moet er politie aan te pas komen.

  5. Aflevering 5

    15 oktober 2014 (45 minuten)

    Paul, Steve en Ben doen een choquerende ontdekking in een huis in Essex waar een single moeder met haar twee kinderen wonen. Daarnaast moeten ze iemand uit Somalië duidelijk zien te maken wat er aan de hand is.

  6. Aflevering 6

    22 oktober 2014 (45 minuten)

    Paul, Steve en Ben moeten een bende krakers uit een leegstaand kantorencomplex zien te krijgen. Later moeten ze in Londen een hoogzwangere vrouw uit haar woning zetten.

  7. Aflevering 7

    29 oktober 2014 (45 minuten)

    Paul en Steve doen een interessante ontdekking in een flat in Londen. In Kent moet een koppel uit hun huis gezet worden. De deurwaarders krijgen te horen dat dit koppel geen kinderen heeft, maar bij aankomst blijken er zes kinderen in het spel te zijn.

  8. Aflevering 8

    5 november 2014 (45 minuten)

    Paul en Ben moeten krakers uit een gebouw zetten, maar ze komen erachter dat het gebouw als bordeel gebruikt wordt. In een flat in Londen moet een vluchtelingengezin uit huis gezet worden.

  9. Aflevering 9

    12 november 2014 (45 minuten)

    Brian en Graham gaan naar Brighton om daar een schuld van twintigduizend pond te innen bij een wellness centrum. In Londen moeten ze vijftienhonderd pond van een man zien te krijgen, maar diens vrouw maakt het ze lastig.

  10. Eviction Special (special)

    19 november 2014 (45 minuten)

    Paul en Steve moeten iemand uit huis zetten en komen er tijdens de klus achter dat degene die hen heeft ingehuurd de moeder van de schuldenaar is. Daarnaast krijgen ze te maken met de uitzetting van iemand met mentale problemen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.