• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.832 stemmen
Avatar
 
banner banner

High Maintenance - Seizoen 2 (2018)

3,93 7 stemmen

Show titel: High Maintenance

IMDb beoordeling: 8,1 (10.412)

Afleveringen: 10

Speelduur: 5 uur

Ontwikkeld door: Ben Sinclair en Katja Blichfeld

Met: Ben Sinclair, Kate Lyn Sheil en Yael Stone

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 19 januari 2018

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot High Maintenance

The Guy’ is een vriendelijke wietdealer uit Brooklyn wiens klantenbestand uit een groep excentrieke persoonlijkheden bestaat. Van het onverwachte en ongebruikelijke tot het voorspelbare en alledaagse: High Maintenance biedt een kijkje in de dagelijkse routine van echte New Yorkers en laat zien hoe elk van hen een positieve draai aan het dagelijks leven probeert te geven.

Afleveringen Seizoen 2 (2018)

  1. 1. Globo

    19 januari 2018 (30 minuten)

    De Guy heeft een drukkere dag dan normaal wanneer New Yorkers reageren op nieuws dat de wereld verandert; de kamergenoot van een cliënt worstelt om zijn verplichting om af te vallen te behouden.

  2. 2. Fagin

    26 januari 2018 (30 minuten)

    Een stel dat hun dochter in Bushwick bezoekt, omarmt de stedelijke omgeving terwijl ze te maken hebben met een minder dan ideale huurwoning, compleet met een onwelgevallige kamergenoot; The Guy woont Brenna en Molly's vrouwelijke, politiek gezinde bijeenkomst bij.

  3. 3. Namaste

    2 februari 2018 (30 minuten)

    Een ijverige makelaar in Brooklyn probeert zich een weg naar een nieuw huis te banen; Candace en John ondergaan een cultuurschok en merken een klasseonderscheiding op bij hun verhuizing naar hun nieuwe appartement; The Guy neemt zijn woonsituatie onder de loep.

  4. 4. Derech

    9 februari 2018 (30 minuten)

    Een Voormalige chassidische man onderzoekt de wereld buiten zijn sekte terwijl hij contact maakt met een schrijver die mogelijk bijbedoelingen heeft; Een stapavond van een nachtclubdanseres neemt een onverwachte wending; The Guy krijgt een band met een bestuurder wanneer hij een lift nodig heeft.

  5. 5. Scromple

    16 februari 2018 (30 minuten)

    The Guy probeert te ontspannen als hij in een ongemakkelijke situatie belandt; een freelance merkstrateeg, die worstelt met haar laatste opdracht, begint aan een wanhopige zoektocht naar een oplossing.

  6. 6. Googie

    23 februari 2018 (30 minuten)

    Abdullah, een potentiële partner, neemt de route van The Guy over, terwijl hij probeert om vrij te nemen.

  7. 7. HBD

    2 maart 2018 (30 minuten)

    Emily, een artistiek tiener, ziet haar verjaardag in het water vallen door haar Boheemse moeder, haar ongeremde vrienden en een bezorging van Te Guy; alleen de Europese vriendin van haar moeder geeft Emily de aandacht waarnaar ze op zoek is.

  8. 8. Ghost

    9 maart 2018 (30 minuten)

    Een man wendt zich tot The Guy om een recept te krijgen voor zijn overspannen vrouw, en iets voor hun slechte seksleven; The Guy krijgt meer te verwerken dan hij had verwacht als hij een oudere man probeert te helpen.

  9. 9. #goalz

    16 maart 2018 (30 minuten)

    Een computerprogrammeur probeert een technologievrije nacht uit op advies van The Guy; de controversiële tweet trekt de aandacht van internettrollen; een onverschrokken danser die een wereldrecord probeert te evenaren krijgt het zwaar te verduren als haar danspartners afvallen.

  10. 10. Steve

    23 maart 2018 (30 minuten)

    Op de dag van een eclips gaan twee koppels naar het park en maken nieuwe vrienden; The Guy neemt her en der afscheid en probeert een aantal zaken in zijn leven te veranderen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.