• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.971 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.823 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Gymkhana Files - Seizoen 1 (2018)

- Nog geen stemmen

Show titel: The Gymkhana Files

IMDb beoordeling: 7,8 (474)

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur en 47 minuten

Ontwikkeld door: Brian Scotto, Gil Marsden en Ken Block

Met: Ken Block, Derek Dauncey en Forest Duplessis

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 16 november 2018

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

  • On Demand:

  • Amazon Prime Bekijk seizoen 1 via Amazon Prime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Gymkhana Files

Centraal staan Ken Block, de beroemde ster van de autosport en ondernemer, en het maken van Gymkhana 10: het onlangs aangekondigde tiende deel van zijn bekroonde, recordbrekende Gymkhana-serie. Het is een exclusieve blik achter de schermen, de worstelingen en de persoonlijkheden die gaan over het maken van een van de grootste virale campagnes aller tijden, samen met de nooit vertelde verhalen en nog nooit eerder vertoonde beelden uit de vorige negen films van Block.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

  1. 1. At the Peak

    16 november 2018 (32 minuten)

    Racecoureur en video-ster Ken Block beëindigt zijn nieuwste videoproject, Climbkhana, terwijl hij zich al voorbereidt op zijn grootste videoproject: GymkhanaTEN. Met extreme hoogte, woeste weersomstandigheden en verwoestende gevolgen vanaf elke hoek - dit is misschien wel de moeilijkste video die hij tot nu toe heeft gemaakt.

  2. 2. The Motor City

    16 november 2018 (39 minuten)

    Na het ongelooflijke succes van Climbkhana zijn de inzetten hoog voor de eerste shoot van GymkhanaTEN. Dit eerste deel begint met het jaar lange project, dus met hoge verwachtingen brengen Ken, Brian en overige leden de Ford Mustang Hoonicorn v2 naar Amerika's beroemdste autostad - Detroit.

  3. 3. In the Dirt

    22 november 2018 (32 minuten)

    Met Detroit achter de rug, scheidt het team zich. Terwijl Brian doorgaat met de voorbereiding van GymkhanaTEN, vliegt Ken naar de andere kant van de wereld. In Loheac in Frankrijk neemt hij deel aan het Wereldkampioenschap Rallycross tegen enkele van de beste coureurs ter wereld.

  4. 4. It All Falls Apart

    22 november 2018 (34 minuten)

    Na een onverwachte week in Frankrijk, gaat Ken naar Los Angeles, Californië, waar hij en het team klaar zijn met hun nieuwste speeltje - een Ford Escort Cosworth RS uit 1991 op stalen wielen. De hoop is dat de stalen wielen overal vonken zullen werpen en resulteren in een van de wildste uitziende segmenten die ze hebben. De realiteit - hun moeilijkste individuele opname in tien jaar tijd.

  5. 5. It Is What It Is

    30 november 2018 (25 minuten)

    Terwijl Los Angeles nu achter hen ligt, versplintert het team en komt de communicatie tot stilstand. Brian gaat terug naar Hoonigan Media Machine en blijft GymkhanaTEN voorbereiden, terwijl Ken teruggaat naar het racen. Na de magere resultaten die het team in de eerste helft van het seizoen heeft gezien, staat Ken voor een moeilijke beslissing over zijn toekomst in het Wereldkampioenschap Rallycross en een onverwachte aankondiging voor het team. Terwijl die gesprekken zwaar wegen op Ken, gaat Brian de halve wereld over naar Zweden om ervoor te zorgen dat het team beter is voorbereid op het volgende segment.

  6. 6. On Thin Ice

    30 november 2018 (36 minuten)

    Met de zware last van Los Angeles achter hen gaan Ken, Brian en de anderen naar Luleå in Zweden om hun meest uitdagende segment tot nu toe te filmen. Een op maat gemaakt circuit gemaakt in de sneeuw op een bevroren ijsmeer, met slechts 3 uur daglicht en -35 graden, krijgt de filmcrew het zwaar te verduren. Ken arriveert vers aan het einde van het WorldRX-seizoen, zonder afleiding en aandacht voor het succes van GymkhanaTEN. Hij neemt Oliver Solberg mee, de zoon van zijn WorldRX rivaal Petter Solberg.

  7. 7. Get Yourself a Truck

    7 december 2018 (36 minuten)

    Met Zweden achter zich is het team eindelijk in een ritme. Brian en Ken, arriveren in Texas met een missie - om ervoor te zorgen dat ze de boel wakker schudden in dit slaperige stadje in Texas. Shamrock in Texas staat bekend om zijn wereldberoemde Conoco Tower - een icoon afgebeeld in alle drie Pixar's Cars-films. De stad is de inspiratie voor Radiator Springs - een klein stadje ooit beroemd als Route 66 tussenstop maar nu alles behalve uit beeld verdwenen als het niet voor de geanimeerde franchise was. De Hoonigan-crew arriveert.

  8. 8. Where It All Began

    7 december 2018 (53 minuten)

    Lang geleden, voordat Ken fabrieksrijder was, voordat hij aan het racen was voor wereldkampioenschappen, was hij een rookie die bekend stond om een paar nationale overwinningen, maar totaal onbewezen op het wereldtoneel. Ken en het Monster World Rally-team (zoals het toen bekend was) wisten dat ze hun vaardigheden op het hoogste niveau moesten testen, en dus arriveerden ze voor het eerst in 2007 tijdens het World Rally Championship in Guanajuato in Mexico. Een extreem succesvolle eerste race hier op Guanajuato legitimeerde Ken als een coureur van wereldniveau en maakte de weg vrij voor het laatste decennium van racen en virale filmpjes.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.