• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.949 stemmen
Avatar
 
banner banner

Rozengeur & Wodka Lime - Seizoen 1 (2001)

2,31 8 stemmen

Show titel: Rozengeur & Wodka Lime

IMDb beoordeling: 6,4 (102)

Afleveringen: 13

Speelduur: 10 uur en 02 minuten

Ontwikkeld door: Karin van der Meer en Michael Belderink

Met: Ghislaine Pierie, Isa Hoes en Medina Schuurman

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zondag 2 september 2001

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Rozengeur & Wodka Lime

Rozengeur & Wodka Lime draait om de cynische advocate met bindingsangst Babette, de impulsieve masseuse Catherina, de moeder-in-scheiding Donna en de stewardess Robin met een voorkeur voor getrouwde mannen. Later zal Eva, fitnessclubeigenaresse van een club waar de vriendinnen altijd sporten, zich bij het vriendinnenclubje voegen. De vriendinnnen wonen in Amsterdam en worstelen in hun leven met kinderen, liefdes, werk en vriendschap.

Afleveringen Seizoen 1 (2001)

  1. 1. Finettes Droom aan Diggelen

    2 september 2001 (50 minuten)

    Voormalig fotomodel Finette moet kiezen tussen carrière en kinderwens, terwijl vriendin Catherina ongewenst zwanger is. Advocate Babette is voor een abortus. Donna, de enige moeder van de vriendinnen, probeert Catherina daar juist van te weerhouden. De verbijstering is groot als Catherina de tien jaar jongere Bob voorstelt als de vader van haar kind.

  2. 2. Een Bul en een Trouwring

    9 september 2001 (46 minuten)

    Donna en Jasper proberen Finette en Adriaan tijdens een etentje weer bij elkaar te krijgen. Babette raakt steeds meer onder de indruk van de charmante journalist Frank, die haar blijft uitdagen. Catherina ontdekt dat haar nieuwe vriend Bob er tientallen vriendinnen op nahoudt en dat hij ze bovendien cijfers geeft. Catherina's jaloezie neemt extreme vormen aan.

  3. 3. Stand by Your Man

    16 september 2001 (46 minuten)

    Babette moet de scheiding regelen van de ouders van een vriendin. Ondanks haar geheimhoudingsplicht als advocaat, kan ze het niet laten haar vriendin in te lichten waardoor ze haar baan dreigt te verliezen. Donna overweegt haar man te volgen naar Zeeland waar hij een goede baan in een ziekenhuis kan krijgen. Finette krijgt een baan aangeboden bij een erotisch tijdschrift voor vrouwen. Adriaan wil dat Finette eindelijk een beslissing neemt over hun relatie.

  4. 4. Boerenhol

    23 september 2001 (47 minuten)

    Donna kan maar moeilijk wennen in Zeeland. Na een ruzie met haar constant aanwezige schoonmoeder vlucht ze naar Amsterdam. Zwangere Catherina doet verwoede pogingen om te stoppen met roken en denkt dat ze langzaam gek begint te worden nu Bob op haar veel te kleine etage is ingetrokken. Finette en Adriaan belanden weer bij elkaar in bed, waarna Adriaan verwacht dat alles weer goed zal komen tussen hen.

  5. 5. Weddingbells

    30 september 2001 (46 minuten)

    Finette krijgt ruzie met Catherina over Bob tijdens Catherina's vrijgezellenavond. Tot overmaat van ramp komt Finette te laat op Catherina's bruiloft. De vriendschap lijkt onherstelbare schade te hebben opgelopen. Babette voelt zich eenzaam tijdens de bruiloft van Catherina en geeft eindelijk toe aan haar verlangen naar Frank.

  6. 6. De Miskraam

    7 oktober 2001 (44 minuten)

    Babette geeft zich na enige aarzeling volledig over aan haar gevoelens voor Frank. Catherina verliest bloed en is bang dat ze een miskraam zal krijgen. Ze zoekt steun bij Donna in Zeeland waar ook Finette verschijnt. Bob hoort van Catherina´s vader wat er vroeger tussen Catherina en haar ouders is voorgevallen.

  7. 7. De Prins op het Witte Paard

    14 oktober 2001 (48 minuten)

    De vriendinnen gaan een weekend naar een bungalowpark om Catherina te helpen haar miskraam te verwerken. Het weekend wordt minder rustig dan gehoopt. Jasper eist dat Donna terugkomt naar huis en Babette wordt bijna gek bij de gedachte dat Frank haar ontrouw zou kunnen zijn. Adriaan heeft slecht nieuws voor Finette. Catherina neemt in haar eentje een belangrijke beslissing over haar huwelijk met Bob.

  8. 8. De Housewarming Party

    21 oktober 2001 (49 minuten)

    Finette ontmoet de aantrekkelijke fotograaf David Rietman en nodigt hem uit voor haar housewarmingparty. Finette aarzelt om op Davids avances in te gaan als Adriaan op haar feestje verschijnt. Catherina hoort dat ze niet officieel van Bob kan scheiden voordat ze een jaar getrouwd zijn. Babette verstoort Finettes housewarmingparty door openlijk een ruzie met Frank uit te vechten.

  9. 9. Opgestaan, Plaats Vergaan

    28 oktober 2001 (44 minuten)

    Catherina wordt gek van Bob in haar huis en trekt, tot hij een eigen huis heeft gevonden, bij Donna en haar kinderen in. Het lijkt een gezellig huishouden te kunnen worden... Fleur meent dat Corine achter Adriaan aan zit, maar Finette weigert dit geloven. Adriaan moet Finette iets belangrijks vertellen.

  10. 10. Voltooid Verleden Tijd

    4 november 2001 (43 minuten)

    Hoewel Babette weigert haar verjaardag te vieren, organiseert Frank toch een surpriseparty. Babette voelt zich klemgezet door Frank. Nu Finette weet dat Adriaan en Corine een relatie hebben, kost het haar steeds meer moeite normaal met Corine te blijven werken. Een zakelijk conflict loopt hoog op. Catherina versiert onder Bobs ogen de ene na de andere man om hem duidelijk te maken dat hun relatie echt over is.

  11. 11. Jaloezie Maakt Blind

    11 november 2001 (46 minuten)

    Nu Finette hoofdredacteur is geworden van het erotisch vrouwenblad 'Tarzan' lijkt de weg vrij voor een grondige herziening van het blad. Ze stuit op veel weerstand, onder andere vanuit de pers waarin ze wordt afgeschilderd als 'Koningin van de slechte smaak'. Donna probeert haar uitgebluste seksleven nieuw leven in te blazen. Babette verdenkt Frank ervan een geheime affaire te hebben.

  12. 12. Een Geheime Minnaar

    18 november 2001 (46 minuten)

    Donna probeert een erotisch verhaal te schrijven voor 'Tarzan', maar heeft geen inspiratie door haar gebrek aan een eigen seksleven. Op de redactie ontmoet ze de aantrekkelijke David die haar helpt haar fantasieën op papier te zetten. Het klikt enorm tussen hen. Finette krijgt van Corine tips om te voorkomen dat 'Tarzan' van de markt zal worden gehaald. Babette voelt zich vreselijk nu ze Frank kwijt is en besluit in therapie te gaan.

  13. 13. Finettes Nachtmerrie

    25 november 2001 (47 minuten)

    Tijdens een vrijpartij met David, wordt Donna bijna betrapt door haar kinderen. Babette is in therapie gegaan, maar al tijdens haar eerste sessie krijgt ze het benauwd en gaat ze er in paniek vandoor. Fleur ontmoet een rijke effectenmakelaar die haar overstelpt met dure cadeaus. Finette heeft een nachtmerrie waarin Adriaan met Corine trouwt. Ze beseft hierdoor dat ze Adriaan niet kwijt wil.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.