• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.960 stemmen
Avatar
 
banner banner

Goede Tijden, Slechte Tijden - Seizoen 3 (1992-1993)

2,82 19 stemmen

Alternatieve titel: GTST

IMDb beoordeling: 3,5 (1.454)

Afleveringen: 180

Speelduur: 2 dagen en 21 uur

Ontwikkeld door: Olga Madsen

Met: Reinout Oerlemans, Rick Engelkes en Ingeborg Wieten

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 21 september 1992

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede tijden, slechte tijden (ook bekend als GTST) speelt zich af in het fictieve plaatsje Meerdijk. De serie volgt de families Alberts, Sanders, Bouwhuis en vele andere memorabele personages.

Afleveringen Seizoen 3 (1992-1993)

  1. Aflevering 1

    21 september 1992 (23 minuten)

    Heeft Arnie Herman Hogendoorn neergeschoten? Daniël ontdekt zijn ware gevoelens voor Suzanne. Anita neemt een beslissing over het samenwonen met Mickey. Simon vertelt Laura dat ze een psychotherapeut nodig heeft. Een droevige Myriam gaat alleen op reis.

  2. Aflevering 2

    22 september 1992 (23 minuten)

    Simon doet zijn best om Trix op te fleuren. Jef heeft ondertussen een belangrijk sollicitatiegesprek. Dian denkt dat Mark een verhouding heeft en is jaloers. Laura's verlangen naar Lotje doet haar terugvallen in een oude gewoonte. Simon ontvangt een verontrustend bericht over Annette en haar vader.

  3. Aflevering 3

    23 september 1992 (23 minuten)

    Peter komt terug van vakantie en is verliefd. Suzanne krijgt van Frits de opdracht een belangrijke klant in te pakken. Simon maakt zich zorgen over de psychische toestand van Laura en gaat op zoek naar Annette en haar vader. Helen wil met hem mee. Dian biedt Mark haar excuses aan voor haar jaloerse gedrag.

  4. Aflevering 4

    24 september 1992 (23 minuten)

    Myriam krijgt bezoek van een mysterieuze motorrijder. Trix bespreekt haar gevoelens voor Simon met Helen. Martine Hafkamp biedt Arnie een baan aan. Helen en Simon bereiden zich voor op hun reis naar Birma. Een dronken Laura zoekt contact met haar man Robert in New York.

  5. Aflevering 5

    25 september 1992 (23 minuten)

    Anita kaapt een baantje weg voor Mickey's neus. Er groeit iets moois tussen Suzanne en Jan Henk. Laura is er heilig van overtuigd dat ze Lotje bij zich terug heeft. Daniël maakt zich zorgen om Tim. Peter verbergt zijn ware afkomst voor zijn nieuwe vriendin Anneke.

  6. Aflevering 6

    28 september 1992 (23 minuten)

    Myriam ergert zich aan haar opvolgster in De Cactus. Simon staat op het punt naar Birma te vertrekken en wordt gebeld door Jozette Calland. Waarom gedraagt Tim zich sinds zijn terugkeer zo onmogelijk tegen zijn huisgenoten?

  7. Aflevering 7

    29 september 1992 (23 minuten)

    Wie is het meisje dat Tim op zijn kamer verbergt? Linda's eerste single komt uit. Dian is woedend wanneer Mark weer een afspraak met Michelle heeft. Jan Henk vertelt Daniël over zijn gevoelens voor Suzanne. Als Dian alleen thuis is, dringt Kees Moree binnen. Hij wil wraak nemen op Jef.

  8. Aflevering 8

    30 september 1992 (23 minuten)

    Eenmaal in Birma aangekomen, proberen Simon en Helen erachter te komen waar Annette en haar vader zouden kunnen zijn. Suzanne vertelt Daniël over haar gevoelens voor Jan Henk. Jan Henk is teleurgesteld dat zijn afspraak met Suzanne niet door kan gaan. Simon en Helen krijgen een vreselijk bericht over David van Thijn en vrezen het ergste voor Annette.

  9. Aflevering 9

    1 oktober 1992 (23 minuten)

    Myriam heeft er een vriendin bij. Peter komt zijn vriendin Anneke voorstellen aan zijn huisgenoten. Daniël vindt het raar dat Laura zonder iets te zeggen is vertrokken. Frits van Houten biedt Tim een baan aan. Helen en Simon bezoeken het ziekenhuis waar de ambassade denkt Annette gevonden te hebben.

  10. Aflevering 10

    2 oktober 1992 (23 minuten)

    Dian wordt bespied en belt op aanraden van Mark de politie. Linda geeft een feestje vanwege de release van haar eerste single. Frits van Houten wil dat Suzanne in haar eigen huis een zakenborrel voor Pieter Terlingen organiseert. Simon en Helen vinden Annette.

  11. Aflevering 11

    5 oktober 1992 (23 minuten)

    Anita staat haar mannetje tegenover Pieter Terlingen. Frits van Houten is van plan het opvangcentrum af te laten breken. Daniël probeert hem op andere gedachten te brengen. Jan Henk hoort dat Suzanne naar het buitenland is vertrokken. Ondanks het verbod van Tim gaat Julie met Dian naar buiten. Arnie stelt Linda voor een belangrijke keuze.

  12. Aflevering 12

    6 oktober 1992 (23 minuten)

    Peter wil in de verlaten snackbar naast het opvangcentrum zijn eigen restaurant beginnen. Anita spreekt haar bewondering voor Daniël uit. De politie gaat naarstig op zoek naar de door Laura ontvoerde baby. Simon verwerkt zijn verdriet over Annette op zijn eigen manier.

  13. Aflevering 13

    7 oktober 1992 (23 minuten)

    Anita wil niet bij Simon wonen. Peter heeft geld nodig voor zijn eigen restaurant en vraagt Helen om hulp. Simon weigert naar de herdenkingsdienst te gaan die Helen voor Annette heeft georganiseerd. Er vindt ondertussen een persconferentie plaats over de vermiste baby.

  14. Aflevering 14

    8 oktober 1992 (23 minuten)

    Tot ontsteltenis van Helen weet Trix door te dringen tot de verdrietige Simon. Arnie heeft moeite met Linda's plannen om haar carrière voort te zetten. Peter ontdekt dat Anita speciale gevoelens voor Daniël koestert. De receptionist van Laura's hotel schakelt de politie in.

  15. Aflevering 15

    9 oktober 1992 (23 minuten)

    De politie valt de hotelkamer van Laura en de baby binnen. Tot woede van Helen doet Simon Trix een bijzonder aanbod. Arnie verbreekt zijn relatie met Linda. Jan Henk krijgt een ongeluk.

  16. Aflevering 16

    12 oktober 1992 (23 minuten)

    Jef komt terug van een zakenreis en confronteert Kees Moree met zijn bedreigingen. Peter helpt Julie aan een veilig onderkomen. Wat doet Mark als hij pretendeert te trainen? Daniël maakt zich zorgen over de verliefdheid van Anita. Martine heeft een nieuwe manier bedacht om Peter te manipuleren.

  17. Aflevering 17

    13 oktober 1992 (23 minuten)

    Laura huurt, onder een valse naam, een bungalow aan zee. Tot vreugde van Anita wordt Simon weggeroepen voor een spoedgeval en blijft ze alleen achter met Daniël. Arnie is geïnteresseerd in de baan die Martine Hafkamp hem aanbiedt. Kees Moree heeft Jef eindelijk waar hij hem hebben wil. Peter en Tim hebben goed nieuws voor Julie.

  18. Aflevering 18

    14 oktober 1992 (23 minuten)

    Een wanhopige Trix neemt een beslissing over de toekomst van haar baby. Anita voelt Mark aan de tand over zijn geheimzinnige uitstapjes. Myriam regelt een afspraakje tussen haar zuster Carrie en een vriend van Mickey. Simon realiseert zich wie de baby heeft gestolen uit zijn praktijk.

  19. Aflevering 19

    15 oktober 1992 (23 minuten)

    Als Trix toevallig de telefoon bij Frits van Houten opneemt, begrijpt ze plotseling de hele situatie en slaat op de vlucht. Anita kan de reactie van Daniël niet verkroppen. Dian en Daniël nemen maatregelen om Kees Moree op afstand te houden. In een politiebericht op TV herkent Arnie het signalement van zijn moeder.

  20. Aflevering 20

    16 oktober 1992 (23 minuten)

    Julie Scholten bekent Peter verliefd te zijn op Tim. Myriams zuster Carrie neemt haar intrek in huize Koossie. Arnie vist uit waar zijn moeder zou kunnen zijn. Peter bereidt de opening van zijn restaurant voor. Govert Harmsen is geschokt wanneer hij hoort dat Helen mede-eigenaar is.

  21. Aflevering 21

    19 oktober 1992 (23 minuten)

    Door weg te lopen met Mickey probeert Trix de represailles van Frits van Houten te ontwijken. Carrie van der Pol gedraagt zich niet als een voorbeeldige gast. Arnie denkt een manier gevonden te hebben om zijn moeder te bereiken. Mickey belt Simon, maar Anita neemt op. Simon verliest zijn zelfbeheersing wanneer Frits hem provoceert.

  22. Aflevering 22

    20 oktober 1992 (23 minuten)

    Ondanks Helens verbod wordt Peters nieuwe restaurant toch geopend. Govert Harmsen probeert echter het feest te verstoren. Julie confronteert Tim met haar gevoelens. Dat Mark geheime afspraakjes heeft, doet bij iedereen vermoeden dat hij Dian bedriegt. Op verzoek van Dian brengen Helen en Jan Henk de nacht door in huize Alberts.

  23. Aflevering 23

    21 oktober 1992 (23 minuten)

    Dian ontdekt bij het ontwaken een mes in haar hoofdkussen. Arnie plaatst een oproep in een talkshow om Laura te bereiken. Jef komt terug van een zakenreis en is woest dat hij Jan Henk in zijn huis aantreft. Een wanhopige Mickey neemt contact op met Helen.

  24. Aflevering 24

    22 oktober 1992 (23 minuten)

    Rien Hogendoorn wordt uit de gevangenis ontslagen en trekt bij zijn halfbroer Frits in. Frits van Houten zegt de voogdij van de baby geregeld te hebben, ondanks de bedreigingen van Jan Henk. Simon wordt in opdracht van Van Houten in elkaar geslagen. Als een depressieve Laura beseft wat ze gedaan heeft, loopt ze de zee in.

  25. Aflevering 25

    23 oktober 1992 (23 minuten)

    Helen wil bij Trix blijven totdat ze veilig is voor Van Houtens bedreigingen. Een ongelukkige Mark durft zijn problemen aan niemand toe te vertrouwen. Julie moet, onder dwang, mee met circuseigenaar Leeuwenberg. Huize Van Houten wordt opgeschrikt door een schot.

  26. Aflevering 26

    26 oktober 1992 (23 minuten)

    Als Trix bevalt, zijn alleen Helen en Mickey aanwezig om het kind ter wereld te brengen. Arnie probeert mevrouw Strijbos over te halen de aanklacht tegen zijn moeder in te trekken. Simon wordt verdacht van de moord op Frits van Houten. Suzanne wordt voor de ogen van Daniël aangereden. Myriam laat Tim de brief van Julie lezen. Kees Moree traceert Dian.

  27. Aflevering 27

    27 oktober 1992 (23 minuten)

    Als Jan Henk Dian uit de handen van Kees Moree redt, moet Jef hem wel erkentelijk zijn. Peter bezoekt een ongedurige Suzanne in het ziekenhuis. Dian volgt Mark naar een geheime afspraak. Arnie bereidt zich voor op een langdurig ziekteproces van Laura.

  28. Aflevering 28

    28 oktober 1992 (23 minuten)

    Trix viert samen met Helen en Mickey de geboorte van haar zoon. Volgens de politie heeft Simon een motief voor de moord op Frits. Mickey wordt aangenomen bij de knipseldienst van een krant. Tim weet te ontsnappen met Julie en Leeuwenberg zet de achtervolging in.

  29. Aflevering 29

    29 oktober 1992 (23 minuten)

    Julie wil haar moeder ontmoeten. Harmsen biedt zijn excuses aan voor de aanklacht tegen het restaurant. Mark gaat bij zijn moeder wonen. Dian confronteert Jef met zijn gevoelens voor Anne de Jager. Trix geeft haar pasgeboren zoon een naam.

  30. Aflevering 30

    30 oktober 1992 (23 minuten)

    Simon gaat op onderzoek uit in het huis van Frits en treft een indringer aan. Suzanne denkt dat Jan Henk iets met de moord op Van Houten te maken heeft. Peter ziet een mogelijkheid om zijn restaurant weer open te krijgen. Trix gaat naar de begrafenis van Frits en krijgt de schrik van haar leven.

  31. Aflevering 31

    2 november 1992 (23 minuten)

    Ziet Trix spoken? Jan Henk voelt zich verantwoordelijk voor het welzijn van Trix en haar kind. Tot ergernis van Jef, wil Dian stoppen met haar studie en een baantje gaan zoeken. Mark concentreert zich niet op zijn training en wordt door Jan Henk onder handen genomen. Myriam wordt door Arthur uitgenodigd voor een klassiek concert.

  32. Aflevering 32

    3 november 1992 (23 minuten)

    Jan Henk maakt het uit met Suzanne. Terwijl Roos weinig vertrouwen heeft in Steef, de vriend van haar moeder Anne, ziet Anne Arnie best zitten als vriendje voor haar dochter. Mickey's eerste ontmoeting met zijn nieuwe baas, Janine Elschot, verloopt stroef. Martine Hafkamp daagt Herman Hogendoorn uit.

  33. Aflevering 33

    4 november 1992 (23 minuten)

    Simon is ervan overtuigd dat Suzanne niets mankeert, maar zelf beweert zij dat ze een dwarslaesie heeft. Dian en Roos hebben duidelijk geen zin in een avondje uit met Mark en Arnie. Julie gaat op visite bij haar moeder. Arnie neemt het aanbod van Jef om weer thuis te komen wonen in overweging. Door de gezondheidstoestand van zijn vader wordt Daniël gedwongen naar zijn ouderlijk huis te gaan.

  34. Aflevering 34

    5 november 1992 (23 minuten)

    Martine, op zoek naar de moordenaar van Frits, laat de onderwereld uitkammen. Jef en Dian hebben Steef en Anne op visite. Julie doet haar best Myriams zelfvertrouwen op te vijzelen. Peter biedt Arnie een baantje aan.

  35. Aflevering 35

    6 november 1992 (23 minuten)

    Peter zou Roos de Jager wel wat beter willen leren kennen. Advocaat Lex Mastenbroek heeft een heuglijke mededeling voor Arnie. Steef en Anne hebben een leuke vrouw voor Simon op het oog en organiseren een etentje. De politie heeft een schokkende verrassing voor Herman Hogendoorn. Marks verdriet om zijn moeder maakt een einde aan zijn verhouding met Dian.

  36. Aflevering 36

    9 november 1992 (23 minuten)

    Arnie schakelt Arthur in om meer over Roos te weten te komen. Myriam interpreteert Helens goede bedoelingen verkeerd en schrijft zich in voor een zangwedstrijd. Peter verliest geld en Helen beschuldigt Mickey van diefstal.

  37. Aflevering 37

    10 november 1992 (23 minuten)

    Peter en Arnie vechten om de aandacht van Roos de Jager. Julie weigert met Tim mee te gaan om voor hun zieke moeder te zorgen. Myriam is van streek als ze hoort dat Julie ook aan de zangwedstrijd meedoet. Daniël gaat een poosje naar zijn ouders en neemt afscheid van Laura.

  38. Aflevering 38

    11 november 1992 (23 minuten)

    Anne en Steef willen Simon en Hester aan elkaar koppelen. Arthur probeert Mark zover te krijgen dat hij de problemen met zijn verslaafde moeder onder ogen ziet. Simon heeft goed nieuws voor Suzanne, maar zal zij ooit nog kunnen lopen?

  39. Aflevering 39

    12 november 1992 (23 minuten)

    Ondanks de goedbedoelde bemoeienissen van Arthur, Jef en Dian, blijft Mark de alcoholverslaving van zijn moeder ontkennen. Simon wil Suzanne naar een psychiater verwijzen. Geeft het ziekenhuis Laura toestemming om Lotje te bezoeken?

  40. Aflevering 40

    13 november 1992 (23 minuten)

    Peter en Helen leggen hun meningsverschillen bij. Laura wordt uit het ziekenhuis ontslagen, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Helen heeft goed nieuws voor Myriam, die aan een zangwedstrijd mee wil doen. Anne wordt heen en weer geslingerd tussen Roos en Steef. Martine maakt weer heftig misbruik van Arnie.

  41. Aflevering 41

    16 november 1992 (23 minuten)

    Martine woont de opening van restaurant De Kelder bij. Myriam is woedend als ze hoort wie Julies muzikale begeleiding zal zijn. Roos zoekt troost bij Peter. Helen bereidt zich voor op haar vertrek naar Engeland.

  42. Aflevering 42

    17 november 1992 (23 minuten)

    Claire maakt toekomstplannen, maar Mark twijfelt aan haar doorzettingsvermogen. Arthur vertelt hem over zijn vaders drankprobleem. Suzanne blijft erg lusteloos en laat zich verzorgen door Dian. Simon denkt dat Suzannes verlamming een psychische oorzaak heeft. Steef vraagt Anne ten huwelijk. Wat zal zij doen?

  43. Aflevering 43

    18 november 1992 (23 minuten)

    Claire wil haar leven beteren; Mark mag alle flessen drank weggooien. Steef probeert Roos voor zich te winnen. Frits van Houten leest in de krant een verontrustend bericht en krijgt onverwacht bezoek. Mickey raakt, tegen zijn zin, betrokken bij de rivaliteit tussen Julie en Myriam. Arnie is jaloers op de hechte vriendschap tussen Peter en Roos.

  44. Aflevering 44

    19 november 1992 (23 minuten)

    Martine laat zowel Frits van Houten, Van Kooten als Hogendoorn sr. schaduwen. Suzanne reageert haar frustraties af op Dian en Simon. Arthur probeert haar te laten inzien dat ze zich aanstelt. Jef maakt zich kwaad en zegt Roos de waarheid. Mark nodigt zijn moeder uit de zwemkwalificaties bij te wonen.

  45. Aflevering 45

    20 november 1992 (23 minuten)

    Lukt het Arthur om tot Suzanne door te dringen? Mark krijgt een grote teleurstelling te verwerken. Mickey besluit, ondanks Daniëls waarschuwingen, zelf een onderzoek naar de moord op Rien in te stellen. Frits wordt boos en pakt zijn spullen en hij vertrekt uit zijn hotel. Als Jef hoort wat Arthur gedaan heeft, gaat hij woedend naar hem op zoek.

  46. Aflevering 46

    23 november 1992 (23 minuten)

    Myriam is ervan overtuigd dat Julie en Jef tegen haar samenspannen. Arthur doet zijn best om Suzanne op te vrolijken. Mickey bezoekt Herman Hogendoorn. Zal Mark de kracht vinden om Arthurs raad op te volgen en dus zijn moeder aan haar lot over te laten? Frits beschuldigt Martine van de moord op zijn halfbroer Rien.

  47. Aflevering 47

    24 november 1992 (23 minuten)

    Herman Hogendoorn is bereid Frits te helpen bij het opsporen van zijn zoon, maar onder één voorwaarde. Arthur heeft Suzanne eindelijk zover dat ze buitenshuis wil lunchen, maar hun etentje wordt ruw verstoord. Peter biedt Roos aan om bij hem te komen wonen. Mickey ondervindt dat het beter is om bij Hogendoorn sr. uit de buurt te blijven.

  48. Aflevering 48

    25 november 1992 (23 minuten)

    Op advies van Peter gaat Mickey met de anonieme brief naar de politie. Verspeelt Mark door Claire's toestand zijn kansen in de kwalificatiewedstrijden? Martine heeft veel profijt van Arnies aanwezigheid op haar kantoor. Als Pieter Terlingen hoort dat Suzanne invalide is, wil hij de beste specialistische hulp voor haar.

  49. Aflevering 49

    26 november 1992 (23 minuten)

    Julie en Myriam nemen het tegen elkaar op in een zangwedstrijd. Mark besluit dat hij geen contact meer met zijn moeder wil tot na de kwalificatiewedstrijden. De vriendschap tussen Peter en Arnie heeft zich nog maar net hersteld of Arnie treft Roos in Peters armen aan. Martine eist Suzannes medewerking in haar wraakactie tegen Herman Hogendoorn.

  50. Aflevering 50

    27 november 1992 (23 minuten)

    Jef denkt Suzanne te kunnen helpen door Jan Henk bij haar terug te brengen. Mickey probeert Trix te bereiken en haar te waarschuwen voor het dreigende gevaar. Buiten zijn wil om wordt Mark geconfronteerd met zijn dronken moeder. Frits wil dat zijn vader Fritsje bij Trix weg gaat halen. Zal Roos terug gaan of blijft ze bij Peter slapen?

  51. Aflevering 51

    30 november 1992 (23 minuten)

    Arthur blijft bij Suzanne slapen. Julie en Myriam leggen de ruzie bij. Frits en Herman Hogendoorn zetten vaart achter het opsporen van Trix. Arnie is verbouwereerd als hij hoort dat Roos bij Peter op de kamer slaapt.

  52. Aflevering 52

    1 december 1992 (23 minuten)

    Arnie vraagt Jef een goed woordje voor hem te doen bij Roos. Frits bezoekt Mickey en toont interesse voor zijn onderzoek naar familiebedrijven. Peter legt Arnie uit wat er nu werkelijk aan de hand is tussen hem en Roos. Wat voert Pieter Terlingen in zijn schild?

  53. Aflevering 53

    2 december 1992 (23 minuten)

    Jef en Mickey proberen Trix op te sporen. Roos beseft dat zij invloed heeft op de vriendschap tussen Arnie en Peter. Mark reageert op een noodkreet van zijn moeder. Steef doet Anne wederom een aanzoek.

  54. Aflevering 54

    3 december 1992 (23 minuten)

    Arnie voorziet Martine onbedoeld van interessante informatie. Als Jef plotseling stekende pijn in zijn linkerarm krijgt, is Anne bang voor een hartaanval. Een verliefde Peter en Roos lopen Arnie en Martine tegen het lijf. Mark komt bij bewustzijn en verneemt wat zijn verwondingen voor zijn zwemcarrière betekenen.

  55. Aflevering 55

    4 december 1992 (23 minuten)

    Steef is erop gebrand om de huwelijksdatum zo snel mogelijk vast te stellen. Myriam en Julie willen samen op reis, maar zitten krap bij kas. Arthur verklaart Suzanne zijn liefde.

  56. Aflevering 56

    7 december 1992 (23 minuten)

    Myriam en Julie bedenken een reclamestunt ter promotie van hun nieuwe bedrijf. Claire kan niet accepteren dat haar zoon Mark haar niet meer wil zien. Jef haalt Jan Henk van het vliegtuig. Buiten Martine om maakt Arnie een afspraak met collega Carola Vermeer.

  57. Aflevering 57

    8 december 1992 (23 minuten)

    Jef doet onderzoek naar de gangen van Pieter Terlingen. Connie Kelder doet een beroep op haar pleegbroer Peter. Daniël komt terug van zijn ouders. De reclamestunt van Julie en Myriam valt niet bij iedereen in de smaak. Wat weten Jan Henk en Trix van de moord op Rien?

  58. Aflevering 58

    9 december 1992 (23 minuten)

    Martine dwarsboomt de plannen van Frits en Herman Hogendoorn. Simon helpt Claire met het zoeken naar een oplossing voor haar drankprobleem. Peter belt met zijn partner Helen in Engeland. Jan Henk neemt Mickey in vertrouwen en doet een bekentenis.

  59. Aflevering 59

    10 december 1992 (23 minuten)

    Martine onderneemt actie om Carola uit Arnies buurt te houden. Jef geeft een welkomstborrel voor Daniël. Myriam en Julie verzorgen de hapjes. Ziet Anne kans Roos met Steef te verzoenen? Arthur weet Claire ervan te overtuigen dat ze professionele hulp moet zoeken.

  60. Aflevering 60

    11 december 1992 (23 minuten)

    Roos gaat weer thuis wonen. Claire heeft de steun van Simon nodig om zich aan te melden bij de ontwenningskliniek. Mickey gaat naar de politie met zijn geheim. Arnie spreekt Martine aan op de overplaatsing van Carola.

  61. Aflevering 61

    14 december 1992 (23 minuten)

    Arthur deelt zijn verdriet met Dian. Anita lijkt niet blij te zijn met de terugkeer van Helen en haar vader. Jan Henk vraagt zich af wat Mickey de politie verteld heeft.

  62. Aflevering 62

    15 december 1992 (23 minuten)

    Mickey is niet blij met de berichten die hij over Trix hoort. Myriam verwijt Daniël dat hij haar geen enkele kans geeft om een cateringbedrijf op te zetten.

  63. Aflevering 63

    16 december 1992 (23 minuten)

    De bruiloft van Helen en Gerard lijkt voor Myriam en Julie de gelegenheid om hun zakelijke kwaliteiten te bewijzen. Jan Henk vertelt Frits de waarheid over de moordaanslag.

  64. Aflevering 64

    17 december 1992 (23 minuten)

    Frits vertelt de politie wie er achter de moord op Rien zit. Roos weet zich geen raad met de last die op haar schouders rust.

  65. Aflevering 65

    18 december 1992 (23 minuten)

    Daniël hoort van de politie dat Jan Henk verdacht wordt van moord. Anita worstelt ondertussen met het geheim van haar vader. Mark kan nauwelijks wachten tot hij weer met trainen mag beginnen.

  66. Aflevering 66

    21 december 1992 (23 minuten)

    Er komt onheilspellend nieuws uit Australië. Daniël ondervraagt Mickey over Jan Henks plotselinge vertrek. Anne ziet haar fout in, maar Roos wil niets met haar moeder te maken hebben.

  67. Aflevering 67

    22 december 1992 (23 minuten)

    Suzanne maakt plannen om een eigen bedrijfje te beginnen. Mark wordt uit het ziekenhuis ontslagen en Govert Harmsen geeft een feestje in De Kelder.

  68. Aflevering 68

    23 december 1992 (23 minuten)

    Helen en Jef bereiden zich voor op hun reis naar Australië. Suzanne biedt Daniël een baan aan. Anita besluit Helen zelf de waarheid over haar vader te vertellen.

  69. Aflevering 69

    24 december 1992 (23 minuten)

    Myriam is ongerust over het lot van Trix. Jef wil Anne helpen en probeert Roos tot rede te brengen. Tegen alle waarschuwingen in gaat Mark toch zwemmen.

  70. Aflevering 70

    25 december 1992 (23 minuten)

    Myriam en Julie raken lichtelijk in paniek door een opdracht. Frits probeert zijn verdriet en verslagenheid te overwinnen. Janine is blij dat Mickey zijn werk weer hervat heeft.

  71. Aflevering 71

    28 december 1992 (23 minuten)

    Een verslagen Frits van Houten verlaat het land. Daniël biedt Suzanne bedrijfsruimte aan voor haar nieuwe modellenbureau. Myriam verdiept zich in de Franse keuken.

  72. Aflevering 72

    29 december 1992 (23 minuten)

    Roos vraagt zich af of Arnie iets met Martine heeft. Mickey en Janine gaan op onderzoek uit naar een illegale giflozing. Gerard Dendermonde krijgt te maken met een onaangename verrassing. Daniël hoort van Mickey hoe de moord op Rien in elkaar zit.

  73. Aflevering 73

    30 december 1992 (23 minuten)

    Anita wil Helen de waarheid over haar vader vertellen. Janine geeft Mickey een berisping wegens loslippigheid. Gerard wordt scherp in de gaten gehouden. Simon en Janine gaan samen uit.

  74. Aflevering 74

    31 december 1992 (23 minuten)

    Govert Harmsen heeft een wonderlijke bestemming gevonden voor de dode vis. Myriam is onder de indruk van de avances van Diederik in 't Velt. Daniël en Suzanne bieden Mark een baan als model aan.

  75. Aflevering 75

    1 januari 1993 (23 minuten)

    Als Mickey hoort dat Janine geveld is door een voedselvergiftiging, gaat hij op onderzoek uit. Volgens Julie heeft Rob Floor, de kok, een oogje op Myriam. Alice de Boer brengt een bezoek aan restaurant De Kelder.

  76. Aflevering 76

    4 januari 1993 (23 minuten)

    Janine ondervraagt Martine over haar betrekkingen met de Celu. Een zakenrelatie attendeert Jef op de verhouding tussen Arnie en Martine. Peter verheugt zich op het weerzien met Roos. Flash, het modellenbureau van Daniël en Suzanne, gaat van start.

  77. Aflevering 77

    5 januari 1993 (23 minuten)

    Diederik maakt Mickey het leven zuur. Peter is teleurgesteld in Roos en praat daar met Dian over. Jef spreekt Arnie aan over zijn verhouding met Martine. Myriam is verliefd, maar of dat wederzijds is?

  78. Aflevering 78

    6 januari 1993 (23 minuten)

    Jef is niet te spreken over de afspraak tussen Dian en Arthur. Janine maakt Mickey een compliment over zijn artikel over de Celu-affaire. Rob maakt Myriam duidelijk wat hij voor haar voelt.

  79. Aflevering 79

    7 januari 1993 (23 minuten)

    Roos legt Peter uit wat er tussen haar en Arnie gebeurd is. Rob neemt Myriam mee uit eten. Alice zet Helen onder druk en nodigt haar uit voor een reis naar Engeland. Daniël verstoort een romantisch etentje van Janine en Simon.

  80. Aflevering 80

    8 januari 1993 (23 minuten)

    Helen wordt verrast door een onverwachte bezoeker. Govert Harmsen wordt beschuldigd van het verkopen van vergiftigde vis. Daniël en Suzanne hebben een meningsverschil over Xandra Coertz, een van hun nieuwe modellen.

  81. Aflevering 81

    11 januari 1993 (23 minuten)

    Betekent de aanwezigheid van Roos het einde van de vriendschap tussen Arnie en Peter? Myriams nieuwe baas Henry heeft geduld noch begrip voor haar grillen en spontane acties. Arthur wordt de toegang tot de discotheek geweigerd.

  82. Aflevering 82

    12 januari 1993 (23 minuten)

    Gerard raadt Helen af met de Engelse uitgever in zee te gaan. Dian zoekt steun bij de pers inzake het discriminatievoorval. Rob helpt Myriam en Julie met de hapjes voor het feest van Wil de Smet. Wie Martine Hafkamp krenkt moet zelf voor de gevolgen instaan.

  83. Aflevering 83

    13 januari 1993 (23 minuten)

    Journalist Mickey ziet zijn kans schoon in de discriminatie-affaire met Arthur. Martine pleegt een aanslag op het hart van Roos. Julie heeft heimwee naar het circus. Alice zorgt er op haar eigen manier voor dat ze Gerards onverdeelde aandacht krijgt.

  84. Aflevering 84

    14 januari 1993 (23 minuten)

    Is Myriam dan echt niet voor het geluk in de wieg gelegd? Anita besluit Helen zelf te waarschuwen voor Alice de Boer. Wat is er met Connie Kelder gebeurd?

  85. Aflevering 85

    15 januari 1993 (23 minuten)

    Arnie wil van Roos weten waarom ze hem ontloopt. Myriam is ontroostbaar. Govert Harmsen gelooft niet in discriminatie. Op aandringen van Wil gaat Helen toch met Alice mee naar een afspraak met de Engelse uitgever.

  86. Aflevering 86

    18 januari 1993 (23 minuten)

    Peter en Anita gaan op zoek naar de verdwenen Helen. Mickey en Janine brengen een nachtelijk bezoek aan het vervuilde industrieterrein. Arthur wordt benaderd door een televisieproducent. Gerard verneemt, tot zijn ontzetting, dat Helen op stap is met Alice de Boer.

  87. Aflevering 87

    19 januari 1993 (23 minuten)

    Een romantische Simon wordt geconfronteerd met het drukke bestaan van zijn nieuwe vriendin Janine. Frits van Houten keert terug uit Amerika. De ongeduldige Myriam heeft een eetmanie.

  88. Aflevering 88

    20 januari 1993 (23 minuten)

    De discriminatieaffaire kost Arthur zijn baan bij 'The Blue Note'. Anita en Peter brengen een in shock verkerende Helen naar Simon. Arnie vraagt Peter bemiddelaar te zijn bij zijn gesprek met Roos. Rob Floor weet de ontroostbare Myriam te verrassen.

  89. Aflevering 89

    21 januari 1993 (23 minuten)

    Martine haalt Arnie over om met haar te gaan dineren. Mickey heeft een afspraak met zijn tipgever. Arthur is woedend wanneer Mark en Dian zich achter zijn rug om met de discriminatiezaak gaan bezighouden.

  90. Aflevering 90

    22 januari 1993 (23 minuten)

    Er wordt een feestje georganiseerd voor Myriam. Janine vraagt zich af hoelang Helen nog bij Simon in huis zal blijven logeren. De nachtelijke missie van Mickey en Janine neemt een onverwachte wending.

  91. Aflevering 91

    25 januari 1993 (23 minuten)

    Simon maakt zich ongerust over Janine. Arthur heeft er genoeg van dat anderen voor hem beslissen. Helen gaat terug naar huis omdat zij niet langer een beroep op Simon wil doen. Harmsen heeft een kamer te huur.

  92. Aflevering 92

    26 januari 1993 (23 minuten)

    Roos vertelt Arnie over haar confrontatie met Martine Hafkamp. Simon en Peter maken werk van de plotselinge verdwijning van Janine en Mickey. Arthur heeft een schokkende mededeling voor Anne. De gekrenkte Helen wist alle sporen uit die haar herinneren aan het voorgenomen huwelijk met Gerard.

  93. Aflevering 93

    27 januari 1993 (23 minuten)

    Suzanne maakt zich zorgen over het topmodel Xandra Coertz. Arthur heeft ruzie met zijn vader over zijn toekomstplannen. Martine is woedend en zoekt uit wie er achter de negatieve publiciteit rond Celu zit.

  94. Aflevering 94

    28 januari 1993 (23 minuten)

    Arthur vindt een kamer bij Harmsen. Gerard blijft eenzaam achter: na Helen vertrekt ook dochter Anita. Tot ergernis van Daniël heeft Xandra's verschijning een intrigerende werking op Frits van Houten. Van Janine en Mickey ontbreekt elk spoor.

  95. Aflevering 95

    29 januari 1993 (23 minuten)

    Laura keert terug uit Amerika. De stichting Anti-Discriminatie wil dat Arthur een aanklacht indient tegen discotheek Xanadu. De ontvoerders van Janine en Mickey gaan erg ver in hun poging zich van hen te ontdoen.

  96. Aflevering 96

    1 februari 1993 (23 minuten)

    Wil en Anne regelen een 'toevallige' ontmoeting tussen Helen en Gerard Dendermonde. Frits heeft een opdracht voor model Xandra. Jef schrikt als hij een foto van zijn dochter en Arthur in de krant ontdekt.

  97. Aflevering 97

    2 februari 1993 (23 minuten)

    Arnie en Peter zetten een uitgebreide zoekactie naar de vermiste Janine en Mickey op touw. Martine voorziet zichzelf van een alibi. Arthur en Dian dienen een klacht in tegen de discriminerende discotheek.

  98. Aflevering 98

    3 februari 1993 (23 minuten)

    Suzanne laat zich strikken voor een verzoeningspoging tussen Helen en Gerard. Tot ongenoegen van een groep discogangers wordt discotheek Xanadu door de politie gesloten.

  99. Aflevering 99

    4 februari 1993 (23 minuten)

    Terwijl Janine op krachten komt, hebben Mickey en Diederik een afspraak met hun tipgever. Een eenzame Martine bespreekt ondertussen haar kansen met advocaat Bruno Schefman. Gerard beseft dat het tussen Helen en hem nooit meer goed zal komen en neemt een besluit.

  100. Aflevering 100

    5 februari 1993 (23 minuten)

    Tot ongenoegen van huisbaas Govert Harmsen groeit het opknappen van Arthurs zolderkamer uit tot een gezellig verffeest. Zowel Daniël als Frits zijn enthousiast over Xandra's kwaliteiten. Helen vindt een bewusteloze Peter. Is er nog hoop voor Martine Hafkamp?

  101. Aflevering 101

    8 februari 1993 (23 minuten)

    Peter komt bij en kan zich niets herinneren. Suzanne twijfelt over de opdracht van Frits voor Xandra.

  102. Aflevering 102

    9 februari 1993 (23 minuten)

    Anita en Helen hebben hun bedenkingen over Peters gedrag. Jef heeft er bezwaar tegen dat Laura wil gaan werken. De stichting Anti-Discriminatie wil dat Arthur werk maakt van de vernielingen in zijn kamer.

  103. Aflevering 103

    10 februari 1993 (23 minuten)

    Frits is zeer in zijn nopjes als blijkt dat Celu te koop wordt aangeboden. Mickey interviewt de eigenaar van disco Xanadu. Helen vindt dat Simon te hard van stapel loopt met zijn nieuwe vriendin Janine.

  104. Aflevering 104

    11 februari 1993 (23 minuten)

    Peter roept de hulp in van Paula Maas. Simon en Janine gaan samenwonen. Daniël maakt zonder medeweten van Suzanne een afspraak met Xandra.

  105. Aflevering 105

    12 februari 1993 (23 minuten)

    De politie vraagt Arthur de daders te identificeren. Martine wil het door haar in restaurant 'De Kelder' geïnvesteerde geld terug. Daniël ontdekt de oorzaak van Xandra's grillige gedrag.

  106. Aflevering 106

    15 februari 1993 (23 minuten)

    Wat houdt Paula Maas verborgen voor Peter? Janine gaat de confrontatie aan met een bevooroordeelde Helen Helmink.

  107. Aflevering 107

    16 februari 1993 (23 minuten)

    Arthur bereidt zich voor op een nieuwe aanval van boze discogangers. Arnie vraagt zich af wat er gaande is tussen Laura en Jef. Xandra komt niet opdagen voor de opnamen. De discogangers vinden een ander slachtoffer.

  108. Aflevering 108

    17 februari 1993 (23 minuten)

    Anita ontdekt het verdwenen jack van Peter. Arnie onderzoekt de overlevingskansen van het restaurant. Arthur onderneemt harde actie.

  109. Aflevering 109

    18 februari 1993 (23 minuten)

    Tot Dians verbazing komt Jef op voor de belangen van Arthur. Frits raakt zijn geld en bankpas kwijt. Paula geeft uitsluitsel over Peters toestand. Simon en Janine zijn gelukkig met elkaar.

  110. Aflevering 110

    19 februari 1993 (23 minuten)

    Daniël vertelt Suzanne de waarheid over Xandra.

  111. Aflevering 111

    22 februari 1993 (23 minuten)

    Er is goed nieuws voor Arthur. Suzanne vindt een zieke en verzwakte Xandra voor haar deur. Arnie spreekt Martine Hafkamp aan over haar investering in 'De Kelder'.

  112. Aflevering 112

    23 februari 1993 (23 minuten)

    Anne en Laura gaan de confrontatie aan. Arthur krijgt een cadeautje van Harmsen. Peter vraagt zich af wie de man met de injectienaald is. Mickey denkt dat hij Annette van Thijn heeft zien lopen.

  113. Aflevering 113

    24 februari 1993 (23 minuten)

    Lukt het Anita om Peters onschuld te bewijzen? Het ziet er naar uit dat Arthur en Harmsen dikke vrienden worden. Anne zet Jef voor het blok: het is zij of Laura. Helen laat Simon een schokkende foto zien.

  114. Aflevering 114

    25 februari 1993 (23 minuten)

    Simon adviseert Peter een psychiater te raadplegen. Colette Maas zet haar zus Paula een hak.

  115. Aflevering 115

    26 februari 1993 (23 minuten)

    Govert Harmsen is ontsteld als kamerbewoner Arthur en zijn vriend Joe op zolder een jamsessie houden. Simon raakt er meer en meer van overtuigd dat Annette nog leeft.

  116. Aflevering 116

    1 maart 1993 (23 minuten)

    Jef gaat het uitpraten met Anne. Mark begint aan zichzelf te twijfelen.

  117. Aflevering 117

    2 maart 1993 (23 minuten)

    Van deze aflevering is helaas geen inhoud beschikbaar.

  118. Aflevering 118

    3 maart 1993 (23 minuten)

    Van deze aflevering is helaas geen inhoud beschikbaar.

  119. Aflevering 119

    4 maart 1993 (23 minuten)

    Modellenbureau Flash viert Marks eerste opdracht. Simon onderzoekt Lotje op aandringen van Laura. Is Martine gevoelig voor de charmes van Van Houten? Rebecca Duvalier bezoekt het spreekuur van dokter Simon.

  120. Aflevering 120

    5 maart 1993 (23 minuten)

    Jef gaat het uitpraten met Anne. Mark begint aan zichzelf te twijfelen.

  121. Aflevering 121

    8 maart 1993 (23 minuten)

    Lotje wordt in het ziekenhuis opgenomen. Simon en Rebecca brengen samen de nacht door in een hotel.

  122. Aflevering 122

    9 maart 1993 (23 minuten)

    De waarheid over Paul Luneman, de producent van Rebecca Duvalier, komt aan het licht. Jef en Laura maken zich zorgen over Lotje. Martine haalt Frits over een contract te tekenen.

  123. Aflevering 123

    10 maart 1993 (23 minuten)

    Laura en Jef vertellen Arnie en Dian hun geheim. Mark geniet van de persoonlijke aandacht van Enno Harinxma. Helen twijfelt aan Rebecca's bedoelingen. Janine ontvangt een anonieme brief en is volledig uit het veld geslagen.

  124. Aflevering 124

    11 maart 1993 (23 minuten)

    Frits en Martine genieten van hun samenzwering tegen Hogendoorn sr. Arnie neemt contact op met zijn vader in New York.

  125. Aflevering 125

    12 maart 1993 (23 minuten)

    Paula verlaat haar vader en gaat bij Peter wonen.

  126. Aflevering 126

    15 maart 1993 (23 minuten)

    Rebecca gaat onder hypnose om haar geheugen terug te krijgen. Hogendoorn sr. heeft nieuws voor zijn zoon Frits.

  127. Aflevering 127

    16 maart 1993 (23 minuten)

    Robert vraagt zich af waarom Daniël zich zo met Lotje verbonden voelt. Simon wil met Rebecca naar Birma.

  128. Aflevering 128

    17 maart 1993 (23 minuten)

    Als Martine hoort wie het bod op het Huygens-concern heeft gedaan, roept ze Frits ter verantwoording. Mark gaat op zoek naar de zoon van Enno Harinxma. Simon wil Annette niet opnieuw verliezen.

  129. Aflevering 129

    18 maart 1993 (23 minuten)

    Paul bedreigt zijn ex-vriendin Janine. Arnie bemiddelt in de ruzie tussen Robert en Jef.

  130. Aflevering 130

    19 maart 1993 (23 minuten)

    Een verwarde Simon zoekt steun bij Janine.

  131. Aflevering 131

    22 maart 1993 (23 minuten)

    Ondanks het verbod van Tine Harinxma doet Mark nieuwe pogingen om in contact te komen met Philip en Bernadette.

  132. Aflevering 132

    23 maart 1993 (23 minuten)

    Roos is de bemoeienissen van Helen zat. Frits en Martine hebben een plan met restaurant 'De Kelder'. Een vrouw doet in het park een afschuwelijke ontdekking.

  133. Aflevering 133

    24 maart 1993 (23 minuten)

    De problemen in restaurant 'De Kelder' zijn nog maar net opgelost of er doen zich weer nieuwe voor. Mickey krijgt een grote opdracht. Jef en Laura worden in verwarring gebracht door nieuws over Lotje.

  134. Aflevering 134

    25 maart 1993 (23 minuten)

    Robert doet zijn best om de sfeer in huize Alberts te herstellen. Martine helpt Agaath Huygens aan nieuw personeel. Bernadette en Tine Harinxma krijgen hoogoplopende ruzie. Restaurant 'De Kelder' heeft nog steeds te kampen met tegenslagen.

  135. Aflevering 135

    26 maart 1993 (23 minuten)

    Helen krijgt een anonieme brief. Bernadette en Mark nemen een besluit met verstrekkende gevolgen. De voortdurende problemen met het restaurant dreigen Peter en Helen boven het hoofd te groeien.

  136. Aflevering 136

    29 maart 1993 (23 minuten)

    Het einde van restaurant 'De Kelder' lijkt onafwendbaar.

  137. Aflevering 137

    30 maart 1993 (23 minuten)

    Martine doet Agaath Huygens een plechtige belofte. Frits raakt geïnteresseerd in Roberts vergaande plannen. Mickey komt met de ontknoping van een moordzaak, maar Peter vertrouwt het niet. Marieke zet haar beste beentje voor. Daniël doet een ontdekking.

  138. Aflevering 138

    31 maart 1993 (23 minuten)

    Het gaat slecht met de gezondheid van Agaath Huygens. Daniël raakt van slag door een ontmoeting met een vrouw.

  139. Aflevering 139

    1 april 1993 (23 minuten)

    Helen en Anita zijn het eens over de toekomst van 'De Kelder'. Jef raakt ernstig in de problemen door zijn bezoek aan de bar. Janines opdrachtgever blijkt ook andere interesses te hebben.

  140. Aflevering 140

    2 april 1993 (23 minuten)

    Peter treft de laatste voorbereidingen om zijn plan uit te voeren. Helen krijgt nieuws over haar zoon.

  141. Aflevering 141

    5 april 1993 (23 minuten)

    Helen is haar zoon op het spoor gekomen en roept Simons hulp in. Arthur en Dian gaan een zonnige toekomst tegemoet. Jefs gedrag brengt hem in ernstige moeilijkheden.

  142. Aflevering 142

    6 april 1993 (23 minuten)

    Jefs problemen overschaduwen de trouwplannen van Dian en Arthur. De Poolward-presentatie bezorgt Janine en Suzanne veel voorpret. Bert Zeylinga komt met onthullend nieuws over Marieke.

  143. Aflevering 143

    7 april 1993 (23 minuten)

    Mevrouw Barendsen zoekt contact met Peter. Suzanne en Janine betrekken Simon bij hun opwindende plan voor de presentatie.

  144. Aflevering 144

    8 april 1993 (23 minuten)

    Peter treft de laatste voorbereidingen voor zijn vertrek. Dian en Arthur wachten vol spanning de komst van Arthurs ouders af, die zij hebben uitgenodigd voor een etentje. Mevrouw Barendsen besluit op bezoek te gaan bij Helen.

  145. Aflevering 145

    9 april 1993 (23 minuten)

    Daniël heeft grote moeite met Yolanda's doortastendheid.

  146. Aflevering 146

    12 april 1993 (23 minuten)

    Jef probeert een goede indruk te maken bij Frenk en Tracy Peters. Robert en Laura halen romantische herinneringen op en besluiten het weer te proberen. Jef verneemt dat zijn bevoegdheden beperkt zijn.

  147. Aflevering 147

    13 april 1993 (23 minuten)

    Peter en Anita proberen erachter te komen wie het op Helen gemunt zou kunnen hebben. Jef biedt Arthurs ouders zijn excuses aan, waardoor hij het alleen nog maar erger maakt. Daniël raakt verzeild in een hartstochtelijke situatie met Yolanda. Laura heeft het vertrouwen in de medische wetenschap verloren. Marieke raakt totaal in paniek door haar vaders zoekactie.

  148. Aflevering 148

    14 april 1993 (23 minuten)

    Mickey en Daniël komen er maar niet achter wat Mariekes geheim is. Yolanda neemt Daniël mee naar een prachtig huis.

  149. Aflevering 149

    15 april 1993 (23 minuten)

    Arthur luistert niet naar de goede raad van zijn moeder, waarop ze hem voor het blok zet. Helen besluit de zoektocht naar haar zoon op te geven. Suzanne gelooft in Gijs Vollaards' goede bedoelingen, maar Daniël neemt het op voor Marieke. Martine geeft Eddy opdracht ervoor te zorgen dat ze van Helen en Peter geen last meer heeft.

  150. Aflevering 150

    16 april 1993 (23 minuten)

    Dian wil Jefs mening over haar huwelijk met Arthur. Laura en Robert schrikken, er is iets vreselijks aan de hand met Lotje.

  151. Aflevering 151

    19 april 1993 (23 minuten)

    Arnie en Roos moeten wegens familie-omstandigheden hun vakantie in Italië afbreken. Marieke denkt dat ze haar vader heeft gezien.

  152. Aflevering 152

    20 april 1993 (23 minuten)

    De ruzie tussen Robert en Jef maakt dat Laura zich nog verdrietiger gaat voelen. Daniël maakt zich zorgen om Yolanda. Mickey verheugt zich op een afspraakje met Marieke. Daniël neemt Jef in vertrouwen.

  153. Aflevering 153

    21 april 1993 (23 minuten)

    Mickey heeft veel begrip voor Mariekes problemen. Tracey en Frenk Peters overleggen hoe ze Arthur het best kunnen aanpakken. Arnie heeft het moeilijk en krijgt een inzinking.

  154. Aflevering 154

    22 april 1993 (23 minuten)

    Daniël, Marieke en Suzanne krijgen ongewenst bezoek. Frits probeert Martine warm te maken voor de kaviaarmarkt. Arthur en Dian krijgen met nieuwe moeilijkheden te kampen.

  155. Aflevering 155

    23 april 1993 (23 minuten)

    De ProperFood-opdracht brengt Janine in een gewetensconflict.

  156. Aflevering 156

    26 april 1993 (23 minuten)

    Martine en Frits leggen hun ruzie bij. Anita wil Helen overhalen tot een ontmoeting met Gerard.

  157. Aflevering 157

    27 april 1993 (23 minuten)

    Helen neemt het Simon kwalijk dat hij zo weinig begrip heeft voor Roberts emoties. Marieke hoort tot haar ontzetting dat Daniël op zoek is geweest naar haar echte vader.

  158. Aflevering 158

    28 april 1993 (23 minuten)

    Arthur is vertwijfeld door de breuk met Dian en zoekt steun bij Suzanne. Robert bekent Laura dat hij woorden met Jef heeft gehad, maar verzwijgt de aanleiding. Tracey maakt met haar goede bedoelingen meer stuk dan haar lief is.

  159. Aflevering 159

    29 april 1993 (23 minuten)

    Dian verwijt haar problemen met Arthur aan Suzannes invloed. Het dossier over Lotjes ziekteverloop wordt niet op de gewone manier vrijgegeven en Robert en Simon bedenken daarom een ander plan om het document toch in handen te krijgen. Martine en Frits verzinnen een truc om Jef een slechte reputatie te bezorgen.

  160. Aflevering 160

    30 april 1993 (23 minuten)

    Daniël komt tot een schokkende ontdekking over de identiteit van Lotjes vader. Mickey kan zijn gevoelens voor Marieke niet verbergen.

  161. Aflevering 161

    3 mei 1993 (23 minuten)

    Martine gaat aan het werk om Jefs handel in Rusland te dwarsbomen. Suzanne probeert Dian ervan te overtuigen dat ze niets van plan is met Arthur. Robert twijfelt of hij de zaak tegen De Wilde wel wil doorzetten.

  162. Aflevering 162

    4 mei 1993 (23 minuten)

    Laura heeft het moeilijk met de dood van Lotje en ontmoet iemand die haar kan helpen. Simon ontdekt iets over de doodsoorzaak. Martine probeert Robert dwars te zitten.

  163. Aflevering 163

    5 mei 1993 (23 minuten)

    Dian vertelt Jef dat ze zwanger is. Janine Elschot moet de zaak rond Lotjes dood in de publiciteit brengen. Robert ontdekt dat er valse beschuldigingen over hem de ronde doen.

  164. Aflevering 164

    6 mei 1993 (23 minuten)

    Robert komt erachter dat de problemen rond zijn nieuwe bedrijf worden veroorzaakt door zijn broer Jef. Helen mag het ziekenhuis verlaten en besluit een nieuw leven te beginnen. Peter en Suzanne verlaten het feestje ter ere van Helens thuiskomst voortijdig.

  165. Aflevering 165

    7 mei 1993 (23 minuten)

    Dankzij Maarten en Instituut Karma is Laura er nu van overtuigd dat Lotje leeft. Onder druk van dokter De Wilde roept hoofdredacteur Hidde van Maarssen Janine op het matje. Het blijkt dat Dian zwanger is van Arthur.

  166. Aflevering 166

    10 mei 1993 (23 minuten)

    Arthur doet een emotionele poging om het goed te maken met Dian. Martine en Frits werpen een nieuwe hindernis op voor Jef. Maarten Verkercke stelt Laura een drastische therapie voor. Dokter De Wilde gooit het over een andere boeg en klaagt Robert aan wegens smaad.

  167. Aflevering 167

    11 mei 1993 (23 minuten)

    Op Anita's aanraden doet Dian eindelijk een zwangerschapstest. Bart Botteman laat weten dat hij er niet is. Simon vertrouwt het niet. Robert, Arnie en Roos vragen zich af waarom Laura zo vaak afwezig is. Van Maarssen geeft Janine opdracht een rectificatie te schrijven. Mickey draait er bij Marieke heel listig omheen wat hij nou werkelijk aan het doen was in het mondaine Monte Carlo.

  168. Aflevering 168

    12 mei 1993 (23 minuten)

    Peter vertelt Suzanne over Dians zwangerschapstest en Suzanne praat haar mond voorbij tegen Arthur. Mickey en Peter smeden samen een plan om Linda te gaan bevrijden. Advocaat Ron Blokland adviseert Robert om de zaak tegen dokter De Wilde in te trekken.

  169. Aflevering 169

    13 mei 1993 (23 minuten)

    Arthur is helemaal van de kaart door het nieuws over Dian. Arnie gaat op zoektocht en vindt Laura in het middelpunt van een vruchtbaarheidsritueel. Botteman arrangeert een geheime ontmoeting met Simon.

  170. Aflevering 170

    14 mei 1993 (23 minuten)

    Roos en Arnie proberen Laura te waarschuwen voor Instituut Karma. Simon hoort van Botteman dat de belastende feiten uit het dossier De Wilde zijn verwijderd. Yolanda komt na lange afwezigheid eindelijk boven water en heeft een opzienbarende mededeling.

  171. Aflevering 171

    17 mei 1993 (23 minuten)

    Bij het zoeken naar een kantoor heeft Robert last van zijn reputatie. Mickey en Peter treffen de laatste voorbereidingen voor hun vertrek naar Frankrijk. Helen probeert Laura te overtuigen van de slechte invloed van Maarten Verkercke.

  172. Aflevering 172

    18 mei 1993 (23 minuten)

    Op bezoek bij Linda in Frankrijk ontdekken Mickey en Peter dat ze zich heeft omringd met allerlei louche figuren.

  173. Aflevering 173

    19 mei 1993 (23 minuten)

    Mark en Anita proberen Dian over te halen haar hardnekkige houding ten opzichte van Arthur te veranderen. De volgelingen van Instituut Karma ontkennen ooit van Laura Alberts gehoord te hebben. Co-assistent Botteman neemt het Simon kwalijk dat hij hem in gevaar heeft gebracht. Peter windt zich op over Linda's situatie.

  174. Aflevering 174

    20 mei 1993 (23 minuten)

    Dian probeert gehoor te geven aan haar gevoel, maar door een opmerking komt ze tot andere gedachten. Linda is terug in Nederland, maar het lijkt erop dat ze iets verzwijgt. Tot Roberts ontzetting wordt er zonder zijn medeweten een flink bedrag van zijn bankrekening afgeschreven.

  175. Aflevering 175

    21 mei 1993 (23 minuten)

    Roos heeft een ontmoeting met Arnies ex-vriendin Linda. Maarten Verkercke probeert Laura over te halen terug te komen naar Instituut Karma. Nora Daniël krijgt een totaal onverwacht telefoontje. Jef verdenkt Frits van een lastercampagne. Omdat Daniël zich steeds met Marieke bemoeit, komt hij in aanraking met de politie.

  176. Aflevering 176

    24 mei 1993 (23 minuten)

    Roos heeft een ontmoeting met Arnies ex-vriendin Linda. Maarten Verkercke probeert Laura over te halen terug te komen naar Instituut Karma. Nora Daniël krijgt een totaal onverwacht telefoontje. Jef verdenkt Frits van een lastercampagne. Omdat Daniël zich steeds met Marieke bemoeit, komt hij in aanraking met de politie.

  177. Aflevering 177

    25 mei 1993 (23 minuten)

    Jef gaat naar Martine en eist uitleg over zijn mislukte Russische missie. Mickey probeert Marieke ervan te overtuigen dat zij haar vader alsnog moet aanklagen. Helen is geïrriteerd wanneer Peter zijn werk niet serieus genoeg neemt. Maarten intimideert Laura en besluit tot grovere methodes over te gaan.

  178. Aflevering 178

    26 mei 1993 (23 minuten)

    Helen krijgt een anoniem telefoontje over wat Laura te wachten staat. Simon krijgt een macaber pakket thuisgestuurd.

  179. Aflevering 179

    27 mei 1993 (23 minuten)

    Simon probeert uit te vinden wat Linda heeft meegemaakt. Jef ontdekt dat de door hem ondertekende lasterbrieven een bijzonder kenmerk hebben. Anita doet bijzonder mysterieus over een afspraak.

  180. Aflevering 180

    28 mei 1993 (23 minuten)

    Twee louche Fransen zijn Linda op het spoor gekomen. Jef confronteert Martine met zijn bevindingen over de valse brieven. Huize Alberts krijgt het zwaar te verduren door een actie van Maarten Verkercke en de volgelingen van Instituut Karma. Helen vraagt Peter langs te komen, omdat ze een uiterst belangrijke mededeling voor hem heeft.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.

Meer seizoenen

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,08 (42)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 1

1990

13 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,48 (29)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 2

1991

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,85 (20)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 4

1993

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,83 (20)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 5

1994

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,69 (18)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 6

1995

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,61 (18)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 7

1996

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,97 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 8

1997

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,78 (18)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 9

1998

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,89 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 10

1999

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,08 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 11

2000

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,89 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 12

2001

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 13

2002

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 14

2003

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,13 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 15

2004

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,07 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 16

2005

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,07 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 17

2006

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,93 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 18

2007

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,2 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 19

2008

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,92 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 20

2009

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,85 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 21

2010

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,88 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 22

2011

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,83 (12)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 23

2012

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,91 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 24

2013

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,97 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 25

2014

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,47 (19)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 26

2015

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 27

2016

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,88 (12)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 28

2017

6 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,8 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 29

2018

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,27 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 30

2019

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,91 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 31

2020

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,67 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 32

2021

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,71 (7)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 33

2022

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
NAN (0)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 34

2023

Geen reacties