• 10.788 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.262 gebruikers
  • 8.985.200 stemmen
Avatar
 
banner banner

Legends of Tomorrow - Seizoen 1 (2016)

3,10 39 stemmen

Alternatieve titel: DC's Legends of Tomorrow

IMDb beoordeling: 6,8 (109.821)

Afleveringen: 16

Speelduur: 11 uur en 12 minuten

Ontwikkeld door: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Marc Guggenheim

Met: Brandon Routh, Arthur Darvill en Ciara Renée

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 21 januari 2016

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Legends of Tomorrow

De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

  1. 1. Pilot (1)

    21 januari 2016 (42 minuten)

    Het jaar 2166, de onsterfelijke schurk Vandal Savage zit op koers met de totale overwinning, chaos en de volslagen vernietiging van het menselijk ras. En terwijl de wereld afbrokkelt neemt de tijdreiziger Rip Hunter de zaken in eigen hand. Hij reist honderdvijftig jaar terug in de tijd om een team van helden en schurken samen te stellen. Deze ongewone groep gaat proberen om de meest geduchte schurken uit de geschiedenis te stoppen.

  2. 2. Pilot (2)

    28 januari 2016 (42 minuten)

    Professor Stein en een paar leden van het team infiltreren bij een wapendeal om deze te voorkomen. Als Savage er achterkomt dat hij wordt opgelicht, loopt het al snel uit de hand. Een deel van het pak van de “Atom” valt in de verkeerde handen. Dit kan mogelijk leiden tot desastreuze gevolgen. Stein realiseert zich dat de beste manier om het verloren deel terug te krijgen, is om een briljante man te contacten: zijn jongere zelf. Ondertussen plannen Snart en Rory om een sleutel-element te stelen om Savages te verslaan.

  3. 3. Blood Ties

    4 februari 2016 (42 minuten)

    Het jaar 1980: Als Vandal Savage zich terug trekt achter het ijzeren gordijn, verdwijnen er op mysterieuze wijze nucleaire wetenschappers. Het team volgt Vandals-spoor diep in het hart van de Sovjet Unie. Ray probeert de knappe Sovjet- wetenschapper Valentina Vostock te verleiden om zo meer te weten te komen over de plannen van Savage. Maar als Valentina hem afwijst, is het aan Snag om hem te redden.

  4. 4. White Knights

    11 februari 2016 (42 minuten)

    Om Vandal Savage zwakker te maken besluit Rip Hunter om achter de financiële activa aan te gaan. Rip en Sara infiltreren hiervoor in Salvages-bank maar worden al snel ontdekt. Ondertussen maken Snart en Rory plannen om met Jax een tijdsprong te maken naar Central City. Zodat ze een waardevolle smaragd kunnen stelen. Professor Stein en Ray gaan op een gevaarlijke missie.

  5. 5. Fail-Safe

    18 februari 2016 (42 minuten)

    Nadat sommige leden van het team zijn gevangen genomen en in een Russische Goelag zijn gegooid tijdens hoogtijdagen van de Koude Oorlog in 1986. Werkt Snart een snood plan uit om zijn kameraden te bevrijden. Echter Rip geeft Sara een geheime bij-missie dat niet alleen nadelig, maar ook fataal, kan zijn voor het team.

  6. 6. Star City 2146

    25 februari 2016 (42 minuten)

    Door een storing aan de Waverider belanden ze in het Star-City van 2046. De helden zien een verbijsterende versie van hun toekomst onder de ogen. Eén waarin ze Savage nooit hebben kunnen stoppen en waarin ze nooit naar huis zijn gegaan. De stad-ruïnes zijn vol met criminele, wat Rory ontroert. Sara is teleurgesteld over de vernietiging van haar huis, en overdondert door wat er met haar oude vriend Oliver Queen is gebeurd.

  7. 7. Marooned

    3 maart 2016 (42 minuten)

    Ze ontvangen een noodoproep van een ander tijdreisschip. Rip besluit de oproep te beantwoorden zodat hij de computer van dit schip kan gebruiken om Savage op te sporen. De rest van het team is wantrouwig en waarschuwt dat het weleens een val kan zijn. Rip gaat toch naar het andere schip en uiteindelijk blijkt het team gelijk te hebben. Ze worden aangevallen door tijd-piraten en de meeste van het team worden gevangen genomen. Het is aan Professor Stein om ze alle te redden.

  8. 8. Night of The Hawk

    10 maart 2016 (42 minuten)

    Het superheldenteam achtervolgt Savage naar een klein stadje in Oregon rond het jaar 1950. Wanneer ze daar aankomen ontdekken ze een reeks moorden en ze denken dat Savage erachter zit.

  9. 9. Left Behind

    17 maart 2016 (42 minuten)

    Ray en Kendra komen als stelletje steeds dichter bij elkaar, terwijl Sara besluit om terug te gaan naar de League of Assassins en Ra's al Ghul

  10. 10. Progeny

    24 maart 2016 (42 minuten)

    Rip vertelt het team dat ze op weg zijn naar de toekomst om een zeer krachtige bondgenoot van Savage uit te schakelen. Wanneer echter blijkt dat de bondgenoot op dat moment nog maar een veertien-jarig jongetje is, verdeelt dat de groep in twee kampen.

  11. 11. The Magnificent Eight

    31 maart 2016 (42 minuten)

    Wanneer het team een plek zoekt om te schuilen, gaat Rip naar het Oude Westen. Wanneer hij daar aankomt, raakt de groep betrokken in een opstootje. Gelukkig komt een oude vriend van Rip, Jonah Hex erbij om de boel te redden.

  12. 12. Last Refuge

    21 april 2016 (42 minuten)

    Een dodelijke huurmoordenaar genaamd The Pilgrim heeft het op het team van de Legends voorzien. Hij wil ze voorgoed van de aardbodem laten verdwijnen, door terug in de tijd te gaan en de jongere versies van henzelf uit te schakelen.

  13. 13. Leviathan

    28 april 2016 (42 minuten)

    Rip neemt het team mee naar Londen in het jaar 2166, drie dagen voordat zijn familie vermoord wordt. Hij denkt dat dit de laatste kans is om Savage te stoppen, hoewel die nu ook net op het toppunt van zijn krachten zit.

  14. 14. River of Time

    5 mei 2016 (42 minuten)

    Na verschillende pogingen in verschillende tijdzones heeft het team van Legends eindelijk Vandal Savage te pakken. Rip besluit dat ze Savage uitleveren aan de Time Masters, maar Snart en Rory hebben daar geen oren naar. Het duo denkt erover om de groep te verlaten en terug te keren naar hun oude leven.

  15. 15. Destiny

    12 mei 2016 (42 minuten)

    In de Vanishing Point onthullen de Time Masters de bron van hun kracht aan Rip en ook hoe en waarom ze het team hebben gemanipuleerd. Ondertussen wordt Mike opnieuw geprogrammeerd als Chronos om op Sara en Len te jagen. Vandal reist samen met Kendra naar 2166 om zijn lot vervullen.

  16. 16. Legendary

    19 mei 2016 (42 minuten)

    Rip brengt zijn teamleden terug naar 2016. Zodat ze hun 'normale' leven weer kunnen oppakken. Echter staan deze erop om hun missie te volbrengen. En spoedig achtervolgen ze Vandal en zijn gevangen Kendra en Carter.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Madeliefje_mm

Madeliefje_mm

  • 22 berichten
  • 167 stemmen

Oeh, ik wist niet dat dit ging komen, dat ga ik zeker bekijken! En Arthur Darville


avatar van mrdig

mrdig

  • 499 berichten
  • 2617 stemmen

Kende dit ook nog niet, grappig. Volgens mij zie ik overigens in de trailer wel wat spoilers voor als je nog niet alles van The Arrow en The Flash hebt gezien . Hoe dan ook, leuk om die broers van Prison Break in The Flash te zien en blijkbaar ook in deze serie.


avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

  • 13429 berichten
  • 1202 stemmen

Chaotische boel.


avatar van FRIPI_mm

FRIPI_mm

  • 49 berichten
  • 0 stemmen

HALVE TAMME. schreef:

Chaotische boel.

Dat niet alleen. Het niveau is om te janken en ik heb zo'n idee dat Prison Break de volgende flop wordt want de gebroeders zijn niet meer dan zeer matig.


avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66706 stemmen

Dominic Purcell en Wentworth Miller ( Prison Break) weer samen in een serie de gedachte was goed maar een serie om te huilen. Ik moet wel zeggen dat dit genre me zo wie zo al niet ligt......Na drie afleveringen mee gestopt..


avatar van Teejey_mm

Teejey_mm

  • 182 berichten
  • 0 stemmen

Toch een 7,6 IMDb score...


avatar van grovonion

grovonion

  • 582 berichten
  • 2133 stemmen

Ik vind het qua super-hero serie helemaal niet zo slecht. Natuurlijk zijn de plot-twists soms (allez dan: vaak) tenenkrommend dom. Maar wees eerlijk, dat is in bijna 99% van de super-hero films en series het geval.

Trouwens, Mza, na 3 afleveringen stoppen en dan de hele serie beoordelen lijkt me niet gepast. Dat zou een crew-lid toch beter moeten weten.


avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66706 stemmen

ThaDeez schreef:

Ik vind het qua super-hero serie helemaal niet zo slecht. Natuurlijk zijn de plot-twists soms (allez dan: vaak) tenenkrommend dom. Maar wees eerlijk, dat is in bijna 99% van de super-hero films en series het geval.

Trouwens, Mza, na 3 afleveringen stoppen en dan de hele serie beoordelen lijkt me niet gepast. Dat zou een crew-lid toch beter moeten weten.

De rest ook gezien hoor alleen kijk ik geen 2de seizoen meer.


avatar van Phantasm

Phantasm

  • 6684 berichten
  • 6611 stemmen

Vermakelijke serie die lekker wegkijkt.


avatar van MovieHolic

MovieHolic

  • 1152 berichten
  • 2044 stemmen

Ik snap niet dat deze serie hier zo hoog staat aangeschreven.

Dit is werkelijk waar een intens bar slechte serie! Zo verschrikkelijk slecht uitgewerkt, geen oog voor detail, ongelooflijk zwak acteerwerk, een belachelijke verhaallijn, totaal ongeloofwaardig in ieder opzicht en CGI waar ze in 1995 hun hand niet voor om draaiden.

Ik zal 1 willekeurig voorbeeld noemen wat nergens over gaat. Aflevering 11 speelt zich af in het wilde westen, er zijn beschietingen van 2 meter afstand waarbij niemand geraakt word, tot overmaat van ramp is een ander DC karakter er "Jonah Hex" en die kijkt er totaal niet van op als hij in een futuristisch ruimteschip beland... Zo slecht. En dan als kers op de taart een all out gun fight tussen de hunters en de legends waarbij ze vliegen, fuseren tot een superheld in vlammen en schieten met lasers. Geen enkele bewoner kijkt verbaasd op of om en na het gevecht gaat het leven verder alsof er niets gebeurt is. als ze zulke kleine details niet kunnen uitwerken ga ik mijn tijd er niet aan verspillen.

Ik heb me er doorheen geworsteld 1 heel seizoen te kijken maar ik begin absoluut niet aan seizoen 2

Wonderbaarlijk dat het 3* krijgt hier.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.