• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.328 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.267 gebruikers
  • 8.985.287 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Final Table - Seizoen 1 (2018)

3,71 7 stemmen

Show titel: The Final Table

IMDb beoordeling: 7,6 (4.725)

Afleveringen: 10

Speelduur: 9 uur en 09 minuten

Ontwikkeld door: Robin Ashbrook en Yasmin Shackleton

Met: Andrew Knowlton

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 20 november 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Final Table

In The Final Table volgen we chef-koks die barsten van het talent en afkomstig zijn van restaurants van over de hele wereld. De chefs werken aan enorme kookeilanden en moeten het in teams van twee tegen elkaar opnemen in een hypermodern decor terwijl de camera over hun hoofden vliegt. In elke aflevering moeten ze bekende gerechten uit negen verschillende landen bereiden. En dan kan het dus zomaar gebeuren dat je als Japanse chef-kok ineens Mexicaanse taco’s moet maken. Of andersom. De chefs worden beoordeeld door bekende professionele chef-koks, sommige met een aantal Michelin-sterren op zak. De winnaar krijgt de 10e plek aan The Final Table: de tafel waaraan nu nog 9 VIP-juryleden plaats mogen nemen.

Afleveringen Seizoen 1 (2018)

  1. 1. Mexico

    20 november 2018 (59 minuten)

    Ana Polvorosa, Miguel Bosé en Borja Beneyto beoordelen hartige paella's. Chef-kok Andoni Aduriz kiest een glibberig ingrediënt voor de Laatste Bord-Proef.

  2. 2. Spain

    20 november 2018 (58 minuten)

    Er moet worst worden gemaakt, want Cat Deeley, Gary Lineker en Jay Rayner bestellen een Engels ontbijt. Chef-kok Clare Smyth stelt een alledaagse groente centraal.

  3. 3. UK

    20 november 2018 (55 minuten)

    Negen teams bereiden feijoada voor Alessandra Ambrosio, Bebel Gilberto en Josimar Melo. Chef-kok Helena Rizzo benadrukt de wortels van de cuisine uit haar thuisland.

  4. 4. Brazil

    20 november 2018 (54 minuten)

    Hasan Minhaj, R. Madhavan en Rashmi Uday Singh vragen om boterkip, maar dan anders. Chef-kok Vineet Bhatia kiest een tropisch hoofdingrediënt.

  5. 5. India

    20 november 2018 (56 minuten)

    Deelnemers vinden het Thanksgiving-diner opnieuw uit voor Dax Shepard, Colin Hanks en Sam Sifton. Chef-kok Grant Achatz wil een creatieve variatie op een herfstgroente.

  6. 6. USA

    20 november 2018 (53 minuten)

    Zes team proberen Andrea Petrini, Alessandro Del Piero en Eleonora Cozzella te imponeren met pasta. Chef-kok Carlo Cracco kiest voor een complex laatste ingrediënt.

  7. 7. Italy

    20 november 2018 (53 minuten)

    De emoties lopen hoog op bij het bereiden van kaiseki voor Hikari Mori, Yuji Ayabe en Akiko Katayama. Chef-kok Yoshihiro Narisawa laat zich inspireren door de zee.

  8. 8. Japan

    20 november 2018 (53 minuten)

    De teams bereiden het uitdagende gerecht Hare à la Royale voor François-Régis Gaudry en Estérelle Payany. Daarna geeft chef-kok Anne-Sophie Pic de laatste teamtest.

  9. 9. France

    20 november 2018 (48 minuten)

    De finalisten werken alleen. Ze bereiden hun eigen kenmerkende gerechten voor een jury van negen legendarische chef-koks. Wie verovert een plekje aan hun tafel?

  10. 10. The Finale

    20 november 2018 (1 uur)

    De teams bereiden heerlijke taco's voor Julio César Chávez, Martha Higareda en Mariana Camacho. Chef-kok Enrique Olvera geeft de teams een stekelige Laatste Bord-Proef.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van brawljeff

brawljeff

  • 2772 berichten
  • 3163 stemmen

Leuke 'talentenjacht', waarbij iedere aflevering een andere keuken in de schijnwerpers staat. Leuk om te zien hoe je gaandeweg het programma favoriete chefs gaat krijgen. Prachtig om al dat vakmanschap en die passie bij de kandidaten te zien. Minpunten: het is zoals vaker in Amerika weer veel te groots opgezet en het had soms iets educatiever gemogen.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.