• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.793 stemmen
Avatar
 
banner banner

Runaways - Seizoen 2 (2018)

2,89 9 stemmen

Alternatieve titel: Marvel's Runaways

IMDb beoordeling: 6,8 (28.266)

Afleveringen: 13

Speelduur: 10 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Josh Schwartz en Stephanie Savage

Met: Rhenzy Feliz, Ariela Barer en Lyrica Okano

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 21 december 2018

Eerst uitgezonden op: Hulu (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Runaways

Runaways volgt een groep van zes tieners - Nico Minoru, Karolina Dean, Molly Hernandez, Chase Stein, Alex Wilder en Gertrude Yorkes - die ontdekken dat hun ouders stiekem lid zijn van een super-schurken partij genaamd The Pride. Nadat ze besloten hebben dat ze niet langer veilig zijn in hun eigen huis, gaan de kinderen op de vlucht. Terwijl ze zich verborgen houden voor hun ouders leren de tieners meer over zichzelf en worden ze een eigen familie.

Afleveringen Seizoen 2 (2018)

  1. 1. Gimmie Shelter

    21 december 2018 (50 minuten)

    De kinderen worstelen met hun nieuwe leven als weglopers, maar vinden een schuilplaats. Alex gaat bij Darius werken, terwijl The Pride een plan maakt om Jona te vermoorden. Jonah initieert een plan om een nieuwe box te bouwen.

  2. 2. Radio One

    21 december 2018 (50 minuten)

    Karolina, Nico en Molly proberen de Staff of One terug te halen, maar Tina vecht terug. Karolina groeit dichter naar Jonah toe terwijl Alex en Livvie een kus delen.

  3. 3. Double Zeros

    21 december 2018 (50 minuten)

    Alex, die comfortabel in Compton zit en valt voor Livvie, wordt verraden. Jonah geeft Leslie een missie om zijn DNA uit de Yorkeses te halen, terwijl Catherine wraak neemt tegenover Darius. Janet decodeert "The Abstract" en Molly sluipt naar buiten om de misdaad te bestrijden.

  4. 4. Old School

    21 december 2018 (50 minuten)

    Topher helpt de kinderen bij het betreden van Atlas Academy, maar het plan valt in duigen als Dale en Stacey een aardbeving veroorzaken en de ouders naar de plek komen. Het lichaam van Jonah breekt verder af terwijl hij Karolina het hol in leidt.

  5. 5. Rock Bottom

    21 december 2018 (50 minuten)

    De kinderen ontdekken dat Topher gevaarlijker is dan ze zich hadden kunnen voorstellen. Hij is verslaafd aan de rotsen die hem bovenmenselijke vermogens geven. Zullen ze hem helpen of zullen ze hun nieuwe vriend de rug toekeren?

  6. 6. Bury Another

    21 december 2018 (50 minuten)

    PRIDE worstelt met de morele implicaties van het nieuwste aanbod van Jonah: vrijheid. Jonah, die aan het verzwakken is, begint zijn volgende doelwit te bestuderen. Nadat hij ontdekt heeft dat Jona achter een ander offer aan is, realiseren de weglopers zich dat ze hem moeten stoppen voordat hij een ander kind doodt.

  7. 7. Last Rites

    21 december 2018 (50 minuten)

    Het is tijd voor de weglopers om Jonah voor eens en voor altijd te stoppen. Maar terwijl de kinderen worstelen om Jona's plan uit te stellen, komen de ouders onverwachts aan. Zal PRIDE vechten tegen hun eigen kinderen of zich bij hen aansluiten tegen de machtige en wraakzuchtige Jona?

  8. 8. Past Life

    21 december 2018 (50 minuten)

    In de nasleep van de strijd tegen Jonah, zoekt Karolina naar antwoorden over Jona. De anderen helpen Alex en Livvie om de onschuld van Darius in de moord op Destiny te bewijzen. Maar de nieuwsgierigheid van Livvie kan wel eens voor problemen zorgen.

  9. 9. Big Shot

    21 december 2018 (50 minuten)

    De weglopers staan tegenover de corrupte politie van PRIDE, Flores en AWOL. Ondanks alle bezwaren, chanteert Alex AWOL om te helpen. Maar AWOL weigert. PRIDE besluit om de kinderen met geweld te overmeesteren. Terug in het hostel hoort Karolina een mysterieuze stem.

  10. 10. Hostile Takeover

    21 december 2018 (50 minuten)

    Leslie begint met de ontmanteling van de sekte die ze heeft helpen creëren, maar Frank heeft andere plannen. AWOL gebruikt Livvie als aas om de weglopers te confronteren. De tieners moeten Gert & Old Lace, die ziek zijn, beschermen en het team van AWOL bestormen het hostel. Victor voelt zich niet zichzelf.

  11. 11. Last Waltz

    21 december 2018 (50 minuten)

    De weglopers vallen uit elkaar. Ze hebben een pauze nodig en organiseren een quinceanera-feest voor Molly. PRIDE voert hun nieuwe arsenaal op. Frank plaatst Leslie in een faciliteit om haar terug te brengen naar het geloof. Ondertussen is de mysterieuze stem die Karolina hoorde, echt geworden.

  12. 12. Earth Angel

    21 december 2018 (50 minuten)

    Victor neemt Chase aan om stage te lopen bij PRIDE om te bewijzen dat ze niets meer zijn dan bezorgde ouders. Chase is echter sceptisch. Karolina ontdekt dat Frank Leslie in een detentiecentrum vasthoudt en probeert haar moeder te redden met Nico, Molly en Vaughn.

  13. 13. Split Up

    21 december 2018 (50 minuten)

    Boos op zijn verraad, ontmoeten de Runways Chase. Hij biedt hen een keuze: geef je over aan PRIDE of onderga de gevolgen. Terwijl de kinderen proberen te ontsnappen, zijn ze gescheiden van elkaar en gedwongen om te overleven tegenover een vijand die veel kwaadaardiger is dan ze hadden verwacht.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.