• 10.788 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.262 gebruikers
  • 8.985.194 stemmen
Avatar
 
banner banner

Jane the Virgin - Seizoen 4 (2017-2018)

3,83 12 stemmen

Show titel: Jane the Virgin

IMDb beoordeling: 7,9 (58.712)

Afleveringen: 17

Speelduur: 11 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Jennie Snyder Urman

Met: Gina Rodriguez, Andrea Navedo en Yael Grobglas

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 13 oktober 2017

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jane the Virgin

Jane is een religieuze jonge Latina die als serveerster in een hotel in Miami werkt. Haar leven krijgt een onverwachte wending wanneer haar arts, Dr. Luisa Alver haar per ongeluk kunstmatig insemineert tijdens een controle. Jane's moeder, Xiomara, die op zeer jonge leeftijd zwanger raakte van Jane, is bang dat ze haar leven verpest als ze besluit de baby te houden. Jane's traditionele, religieuze oma, Alba, moedigt haar echter aan om haar eigen keuze te maken. De biologische vader blijkt een getrouwde man te zijn genaamd Rafeal Solano, die kanker overwonnen heeft en een voormalige playboy is. Daarnaast blijkt hij ook de nieuwe eigenaar te zijn van het hotel waar Jane werkt.

Afleveringen Seizoen 4 (2017-2018)

  1. Aflevering 1

    13 oktober 2017 (40 minuten)

    Wanneer Jane wordt herenigd met haar eerste liefde, Adam, is ze geschrokken maar gelukkig om hem te zien. Xo en Alba zijn minder opgewonden dat hij terug is.

  2. Aflevering 2

    20 oktober 2017 (40 minuten)

    Jane's ontluikende relatie met Adam helpt haar leuke kant naar voren brengen en herinnert haar eraan dat ze niet alleen maar een moeder is. Wanneer Adam echter een baan krijgt, vraagt ​​hij om Jane's mening over of hij moet blijven of weggaan.

  3. Aflevering 3

    27 oktober 2017 (40 minuten)

    Jane en Adam's relatie lijkt erg snel te gaan, en Jane denkt dat het misschien tijd voor hem is om Mateo te ontmoeten. Rafael is niet blij met dit idee.

  4. Aflevering 4

    3 november 2017 (40 minuten)

    Wanneer Jane ontdekt dat Rafael Mateo heeft voorgesteld aan zijn nieuwe vriendin, Katherine, wordt ze boos omdat ze denkt dat Katherine een negatieve invloed heeft op Rafael en Mateo. Jane vraagt hulp aan Petra voor de situatie met Rafael.

  5. Aflevering 5

    10 november 2017 (40 minuten)

    Wanneer Adam zijn dating verleden aan Jane onthult, legt dit een druk op hun relatie. Lina vraagt Jane's advies over de vraag of ze moet trouwen en smeekt Jane om haar eerlijke mening te geven over haar verloofde.

  6. Aflevering 6

    17 november 2017 (40 minuten)

    Het boek van Jane komt eindelijk uit, maar haar plannen om een ​​feestje te houden in de plaatselijke boekhandel waar ze werd geïnspireerd om schrijver te worden, krijgt met tegenslag te maken.

  7. Aflevering 7

    8 december 2017 (40 minuten)

    Jane is enthousiast voor haar eerste boekentour en brengt Xo mee voor de lol. Alba beslist op het laatste moment dat ze ook gaat. Rafael en Rogelio zorgen voor Mateo terwijl Jane weg is

  8. Aflevering 8

    26 januari 2018 (40 minuten)

    Nadat Jane en Rafael besluiten om Mateo naar een nieuwe school te sturen, wordt ze gedwongen te liegen om hem binnen te krijgen. Nadat Xo Rogelio overtuigd heeft om de therapie bij te wonen, zijn ze allebei verrast door hun emoties.

  9. Aflevering 9

    2 februari 2018 (40 minuten)

    Om te voorkomen dat Mateo van streek raakt, moeten Jane en Rafael een beslissing nemen over de onzekere staat van hun relatie. Petra probeert het goed te maken met Jane en Rafael.

  10. Aflevering 10

    9 februari 2018 (40 minuten)

    Jane en Rafael proberen vrienden te worden. Petra en Jane proberen de moeilijkheden van samenwerken te overwinnen, en Rogelio denkt dat hij postpartum depressie heeft.

  11. Aflevering 11

    2 maart 2018 (40 minuten)

    Jane is klaar om weg te gaan bij de Marbella en full-time te blijven schrijven, maar een onverwachte ontwikkeling dwingt haar om terug te keren naar het onderwijs. Wanneer Jane solliciteert voor een baan als adjunct-professor, merkt ze dat ze haar voormalige professor, Jonathan Chavez, in een ander daglicht ziet.

  12. Aflevering 12

    9 maart 2018 (40 minuten)

    Jane's fixatie op een negatieve recensie heeft haar een writer's block bezorgd. Met de aanmoediging van Jane is Rafael klaar om zijn verleden onder de loep te nemen.

  13. Aflevering 13

    16 maart 2018 (40 minuten)

    Wanneer Jane, Rogelio en Alba leren wat er aan de hand is met Xo, proberen ze haar allemaal te troosten. Rogelio geeft eindelijk River Fields toestemming om hem te ontmoeten, maar hij leert dat River een ander plan voor ogen heeft.

  14. Aflevering 14

    23 maart 2018 (40 minuten)

    Xo worstelt om een ​​belangrijke beslissing te nemen en kijkt naar Jane voor begeleiding, waardoor Rogelio zich als een buitenstaander voelt. Alba is gefrustreerd met Rogelio wanneer het lijkt dat hij zijn carrière opnieuw een prioriteit maakt ten opzichte van Xo.

  15. Aflevering 15

    6 april 2018 (40 minuten)

    Wanneer Jane, Rafael, Petra en JR samen op stap gaan, ontdekt Jane dat JR haar niet mag. Jane en Rafael hebben een groot relatiemoment; Rogelio is nerveus om met Darci te praten.

  16. Aflevering 16

    13 april 2018 (40 minuten)

    Jane en Rafael bevinden zich in een minder dan ideale woonsituatie en proberen geld te besparen. Xo probeert positief te blijven tijdens de behandeling en maakt zelfs een nieuwe vriend.

  17. Aflevering 17

    20 april 2018 (40 minuten)

    Jane ontdekt dat Rafael een geheim voor haar heeft. Alba's grote dag komt eindelij. Jane, Xo en Rogelio staan ​​klaar om het te vieren, maar Alba heeft andere planne.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.