• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.949 stemmen
Avatar
 
banner banner

Black-ish - Seizoen 5 (2018-2019)

3,12 4 stemmen

Alternatieve titel: Blackish

IMDb beoordeling: 7,3 (25.484)

Afleveringen: 24

Speelduur: 9 uur en 12 minuten

Ontwikkeld door: Kenya Barris en Kenya Barris

Met: Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross en Marcus Scribner

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 16 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 5 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Black-ish

Een zwarte man uit de hogere middenklasse wil zijn kinderen culturele identiteit bijbrengen. Hij moet daarbij af zien te rekenen met veel tegenstrijdigheden en obstakels, waaronder zijn liberale vrouw, zijn conservatieve vader en volledig geassimileerde kinderen.

Afleveringen Seizoen 5 (2018-2019)

  1. 1. Gap Year

    16 oktober 2018 (23 minuten)

    Nadat ze Junior naar de universiteit gebracht hebben, zijn Dre en Bow woedend als ze hem weer thuis vinden met de opmerking dat hij een tussenjaar wil nemen. Ondertussen vragen Jack en Diane zich af of ze nog steeds een kamer moeten delen.

  2. 2. Don't You Be My Neighbor

    23 oktober 2018 (23 minuten)

    De buren besluiten hun huis te verhuren aan toeristen en dat zorgt voor problemen voor de Johnsons. Dre heeft er plezier in om de politie voor ieder wissewasje te bellen, maar vraagt zich af wat voor voorbeeld dat is voor Jack. Ondertussen wordt Diane voor het eerst verliefd en wil Bow helpen.

  3. 3. Scarred for Life

    30 oktober 2018 (23 minuten)

    Bows moeder Alicia komt voor het eerst weer op bezoek sinds het overlijden van Bows vader, en is nog steeds zwaar in de rouw. Ondertussen heeft Mason een extra kaartje voor een MMA-gevecht, en nodigt hij Diane uit om mee te gaan.

  4. 4. Purple Rain

    13 november 2018 (23 minuten)

    De tweeling wil de familieoutfits voor Halloween niet aan omdat ze bang zijn dat het hun sociale status op school zal aantasten. Dre en Bow willen ze beschermen tegen pesters en bouwen een spookhuis waar ze de hele klas voor uitnodigen. Ondertussen brengt Junior tijd door met een meisje uit Ruby's koor.

  5. 5. Good Grief

    20 november 2018 (23 minuten)

    De familie schrikt ervan dat Jack en Diane de iconische muziek van Prince niet kennen. Een voor een leggen alle familieleden de enorme invloed van Prince en zijn muziek op hun leven uit.

  6. 6. Stand Up, Fall Down

    27 november 2018 (23 minuten)

    Bow vindt een nieuwe vriend op het werk en Dre denkt dat ze zich te veel aangetrokken voelt tot beschadigde vrouwen. Ondertussen verandert Junior samen met Jack zijn kamer in een studentenhol en vinden ze Ruby en Diane tegenover zich.

  7. 7. Friends Without Benefits

    4 december 2018 (23 minuten)

    De Johnsons gaan ieder jaar met kerst naar de bioscoop. Dre wil een film over Rosa Parks zien, maar de rest wil naar de nieuwste superheldenblockbuster. Ondertussen wordt Junior in verlegenheid gebracht over zijn tussenjaar als hij zijn ex Megan tegenkomt in de bioscoop.

  8. 8. Christmas in Theater Eight

    11 december 2018 (23 minuten)

    Junior heeft thuis niet veel gedaan in zijn tussenjaar, dus Dre besluit hem aan de slag te zetten als stagiair bij Stevens & Lido. Junior is stomverbaasd als hij Dres collega's beledigende dingen hoort zeggen, en Dre niet reageert. Ondertussen laat Bow Ruby op DeVonté letten nadat de nanny ontslag genomen heeft, maar Ruby vindt het lastig om Bows regels te volgen.

  9. 9. Wilds of Valley Glen

    8 januari 2019 (23 minuten)

    Dre moet voor school met Jack en Diane gaan kamperen, en bedenkt een plan om in plaats daarvan naar een chique hotel te ontsnappen. Ondertussen krijgt Bow een prijs op het werk, maar voelt ze zich ondermijnd als een collega verbaasd is te horen dat ze haar doktersopleiding aan USC deed.

  10. 10. Black Like Us

    15 januari 2019 (23 minuten)

    Dres tienernichtje Kyra heeft een slaapplaats nodig en de Johnsons nemen haar op in het gezin, maar hebben verschillende manieren om haar te helpen wennen. Ondertussen proberen Jack en Diane op social media informatie over Kyra te vinden.

  11. 11. Waltz in A Minor

    22 januari 2019 (23 minuten)

    Dre en Bow zijn woedend als Diane niet goed belicht is op haar klassefoto. Ze besluiten met de directie te praten over hoe belangrijk het is alle huidskleuren in ogenschouw te nemen. Junior meent dat er ook in hun eigen gezin vooroordelen rondom kleur zijn en de discussie loopt hoog op.

  12. 12. Dream Girls and Boys

    12 februari 2019 (23 minuten)

    Dre en Bow hebben moeite met identiteitspolitiek waar het de kinderen betreft. Dianes geliefde brengt tijd door met een ander meisje. Juniors valentijnsdate loopt mis nadat Dre en Pops een gesprek met hem hebben over hoffelijkheid.

  13. 13. Son of a Pitch

    19 februari 2019 (23 minuten)

    Junior brengt heel wat teweeg als stagiair bij Stevens & Lido. Bow spreekt een van Kyra's docenten en ontdekt dat ze heel goed is in scheikunde, maar Kyra wil niet naar een speciale school overstappen.

  14. 14. Black History Month

    26 februari 2019 (23 minuten)

    Dre en Bow willen Kyra naar Valley Glen prep sturen, maar nadat de school ze behandelt als zielig geval, zijn ze woedend. Junior wil Josh' assistent worden bij Stevens & Lido.

  15. 15. #justakidfromcompton

    19 maart 2019 (23 minuten)

    Nadat Kyra's ontaarde vader opduikt en Kyra mee wil nemen naar Houston, proberen Dre en Bow hem er van te overtuigen dat ze Kyra een heel mooi leven kunnen geven. De kinderen zorgen ervoor dat Kyra nog een laatste chilidog van Larry's kan eten.

  16. 16. Enough Is Enough

    26 maart 2019 (23 minuten)

    Als Junior Dre vertelt dat Josh zijn mentor is, wordt Dre woedend. Jack en Diane tonen hun vrienden een videoclip van een dansende Bow, en zo wordt ze een sexy moeder.

  17. 17. Each One, Teach One

    2 april 2019 (23 minuten)

    Dre is boos omdat Jack en Diane dezelfde oppervlakkige lessen krijgen over zwarte geschiedenis als hij vroeger. Hij wordt gevraagd om een presentatie te geven op school en wil graag de zwarte geschiedenis tot leven brengen.

  18. 18. Andre Johnson: Good Person

    9 april 2019 (23 minuten)

    Bij het plannen van DeVontés verjaardag wil Bow wat voorzichtiger zijn vanwege alle nieuwe opvoedregels, maar Dre vind het onzin. Jack en Diane proberen Ruby's slechte gewoontes te veranderen.

  19. 19. Under the Influence

    16 april 2019 (23 minuten)

    Jack brengt zichzelf steeds weer in de problemen, dus Dre helpt op het schoolfeest van de tweeling om een oogje op hem te houden. Junior heeft ruzie met zijn vriendin, omdat ze vindt dat hij te veel tijd besteedt aan op DeVonté passen.

  20. 20. Good in the 'hood

    23 april 2019 (23 minuten)

    Dres zus Rhonda neemt Jack en Diane mee naar een zwarte gemeenschap en beweert dat ze bang zijn voor hun eigen afkomst. Bow wordt de 'kantoormoeder' op het werk en Junior probeert haar van dat label af te helpen.

  21. 21. Fridre Night Lights

    30 april 2019 (23 minuten)

    Junior krijgt zijn droombaan aangeboden bij Migos, maar Dre en Bow willen hem ervan overtuigen terug naar school te gaan en een diploma te halen.

  22. 22. Becoming Bow

    14 mei 2019 (23 minuten)

    Dre is trots als Jack geselecteerd wordt voor het footballteam, maar Bow is tegen. Diane wil dat Junior haar naar haar eerste echte date met Jalen rijdt, maar Junior blijft te lang hangen.

  23. 23. Is It Desert or Dessert?

    21 mei 2019 (23 minuten)

    Dre maakt zich zorgen over Jack en Diane, die het weekend doorbrengen in de woestijn met familie van vrienden. Pops moet in het reine komen met hoe hij vrouwen behandelt nadat hij Junior helpt.

  24. 24. Relatively Grown Man

    21 mei 2019 (23 minuten)

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.