• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.331 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.842 stemmen
Avatar
 
banner banner

Major Crimes - Seizoen 4 (2015-2016)

3,75 2 stemmen

Show titel: Major Crimes

IMDb beoordeling: 7,8 (15.961)

Afleveringen: 23

Speelduur: 16 uur en 29 minuten

Ontwikkeld door: James Duff

Met: Mary McDonnell, G.W. Bailey en Tony Denison

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 8 juni 2015

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Major Crimes

Hoofdinspecteur Sharon Raydor neemt de leiding over bij afdeling zware misdrijven binnen het politiekorps van Los Angeles. Haar aanpak kenmerkt zich door het delen van de eer met haar team. Samenwerken heeft zij hoog in het vaandel staan. Als nieuwe hoofdinspecteur komt ze op plaatsen en in situaties terecht die ze nooit eerder gekend heeft.

Afleveringen Seizoen 4 (2015-2016)

  1. 1. A Rose is a Rose

    8 juni 2015 (43 minuten)

    Het team onderzoekt een dubbele moord die gelinkt is aan een reeks inbraken in de Hollywood Hills. Sanchez probeert zijn plaats terug te vinden binnen de divisie. Hij werd een tijdlang geschorst na het gebruik van buitensporig geweld. Raydor neemt een noodlottige beslissing in het leven van haar geadopteerde zoon Rusty.

  2. 2. Sorry I Missed You

    15 juni 2015 (43 minuten)

    Een wilde achtervolging eindigt met een lijk in een autokoffer. Het team moet de link zien te vinden tussen een sterrenchef, een kinderpsychiater van middelbare leeftijd en zijn tweede, veel jongere vrouw, en een failliete advocaat die het hele onderzoek serieus op de helling dreigt te zetten. Rusty probeert de identiteit te achterhalen van het slachtoffer van de moordpartij - zij noemde zichzelf Alice Herrera - maar beseft niet dat hij zo ongewild het onderzoek tegenwerkt.

  3. 3. Open Line

    22 juni 2015 (43 minuten)

    De Major Crimes-unit probeert de moord uit te klaren op een supermodel dat nauwe banden had met een zelfingenomen sterfotograaf met bindingsangst. Raydor en Rusty bezorgen Taylor kopzorgen nu ze zijn gedagvaard in de moordzaak op Alice.

  4. 4. Turn Down

    29 juni 2015 (43 minuten)

    Tijdens zijn eerste patrouille als reserveofficier ontdekt Buzz Watson een lichaam in het bad van een hotelkamer. Daardoor dreigt niet enkel een huwelijk in het water te vallen, maar ook het plan van Flynn en Provenza om een uitje te hebben met het team tijdens de nationale feestdag.

  5. 5. Snitch

    6 juli 2015 (43 minuten)

    Het team van de Major Crimes onderzoekt een vreemde schietpartij in de onderwereld. Inspecteur Amy Sykes moet noodgedwongen de identiteit verhullen van een getuige die de moordenaar kan identificeren. Rusty heeft het moeilijk met nieuwe informatie in de zaak rond Alice. En Flynn wil zijn verhouding met Raydor een trapje hoger tillen.

  6. 6. Personal Effects

    13 juli 2015 (43 minuten)

    Wanneer de Major Crimes-unit een hoop beenderen vindt, stoten de speurders al snel op een web van vreemde connecties in het verleden van het slachtoffer. Rusty zet zijn onderzoek in de zaak rond Alice voort en schakelt daarbij de hulp in van een vriend. En hij helpt Provenza om een grote stap vooruit te zetten.

  7. 7. Targets of Opportunity

    20 juli 2015 (43 minuten)

    Wanneer een officier betrokken is bij een schietpartij, moet het Major Crimes-team samenwerken met Fritz Howard, het hoofd van de speciale eenheden van de politie van Los Angeles, om deze complexe zaak tot een goed einde te brengen.

  8. 8. Hostage of Fortune

    27 juli 2015 (43 minuten)

    Nadat er nieuwe informatie is opgedoken, wordt een oude ontvoeringszaak heropend. Raydor en haar Major Criimes-team moeten daarvoor samenwerken met een mogelijk corrupte FBI-agent. Rusty boekt een grote doorbraak in de zaak rond Alice Herrera.

  9. 9. Wish You Were Here

    3 augustus 2015 (43 minuten)

    Er circuleert een YouTube-video waarop een halfnaakte en bebloede man te zien is die met een wapen door een straat loopt. Het Major Crimes-team moet uitzoeken of de man aangevallen werd of zelfmoord probeerde te plegen. Rusty vraagt Sharon om hulp.

  10. 10. Fifth Dynasty

    10 augustus 2015 (43 minuten)

    Het slachtoffer van een moordpartij wordt door de Major Crimes-unit geïdentificeerd als de zoon van een hooggeplaatste rechter die bekendstaat voor zijn harde aanpak van criminelen. Het team moet de complexe zaak zien uit te zoeken en daarbij komen ze uit bij een Arische motorbende en de verdwijning van een 13-jarige jongen.

  11. 11. Four of a Kind

    2 november 2015 (43 minuten)

    Vier schatrijke mensen worden voor dood achtergelaten bij de ingang van de spoeddienst van een ziekenhuis. Het spoor leidt tot een immense lijst verdachten: een jongvolwassene die het wachtwoord van haar vaders iPhone kent, een diabetische chauffeur, de eigenaar van een aantal parkeergarages en een mysterieuze vrouw. Rusty verdiept zich in een taboeonderwerp voor zijn volgende verhaal in 'Identity'.

  12. 12. Blackout

    9 november 2015 (43 minuten)

    Jack Raydor is terug van weggeweest. Hij verdedigt een man die een bekentenis rond de moord op zijn vrouw wil intrekken. Een laat opgedoken video die de man een alibi moet geven, doet het Major Crimes-team vermoeden dat er een complot aan de gang is. Rusty ondervraagt Slider. De gewonde Flynn woont nog steeds in bij Sharon.

  13. 13. Reality Check

    16 november 2015 (43 minuten)

    Sharon en het team onderzoeken een moord die gepleegd werd tijdens de opnames van een realityprogramma waarin getrouwde koppels het tegen elkaar moeten opnemen. De zaak maakt indruk op Sanchez, ze roept herinneringen bij hem op aan zijn overleden vrouw. En Rusty ontmoet de advocaat van Slider.

  14. 14. Taking the Fall

    23 november 2015 (43 minuten)

    Het Major Crimes-team moet een geval van verkeersagressie onderzoeken: een zakenman en zijn vrouw vallen ten prooi aan de woede van een pick-upchauffeur. Het is bijna Thanksgiving. Flynn moet een tegenslag verwerken tijdens zijn herstel.

  15. 15. The Jumping Off Point

    30 november 2015 (43 minuten)

    Sharon en het team onderzoeken de moord op een jongeman die van het dak van een parkeergebouw werd geduwd. De man woonde in een chic appartement, ook al had hij amper financiële middelen. Ondertussen ziet Andy Flynn af door toedoen van zijn veel te enthousiaste fysiotherapeut.

  16. 16. Thick as Thieves

    7 december 2015 (43 minuten)

    Flynn herstelt van zijn verwondingen en ziet zich gedwongen om bureauwerk te doen. Ondertussen onderzoeken Sharon en het team de moord op een voortvluchtige diamantendief. Zijn lichaam werd gevonden door de man die zijn borgsom betaald had. Rusty wordt in het nauw gedreven wanneer de broer van Marianna achter zijn verhouding met Slider komt.

  17. 17. #FindKaylaWeber

    14 december 2015 (43 minuten)

    De dochter van een professionele baseballspeler wordt vermist en het daaropvolgende onderzoek door het Major Crimes-team tast de grenzen van het rechtssysteem af. Rusty komt in een benarde positie terecht nu Slider in de laatste fase van zijn proces zit.

  18. 18. Penalty Phase

    21 december 2015 (43 minuten)

    Sharon en het team moeten een moordenaar trachten te vinden die een film maakt met zijn slachtoffers in de hoofdrollen. Ondertussen is er een nieuwe romance in de maak.

  19. 19. Hindsight (1)

    15 februari 2016 (43 minuten)

    Een jonge vrouw en haar zoontje van drie worden doodgeschoten wanneer ze door het territorium van een bende rijden in een auto met de verkeerde kleur. Het wapen dat bij de moord gebruikt werd, wordt meteen gelinkt aan een reeks onopgeloste gruwelmoorden in Los Angeles. Sharon Raydor en de rest van de afdeling proberen het mysterie op te lossen. Amy Sykes zoekt toenadering tot een voormalige en in ongenade gevallen onderzoeker bij de politie van LA.

  20. 20. Hindsight (2)

    22 februari 2016 (43 minuten)

    Sharon en het Major Crimes team worden geconfronteerd met een choquerende ontdekking in een kerk. De band tussen Stephanie en Sanchez wordt steeds sterker.

  21. 21. Hindsight Part 3

    29 februari 2016 (43 minuten)

    Er wordt een nieuw slachtoffer gevonden. Sharon richt haar aandacht op voormalig officier Mark Hickman. Die heeft er een gewoonte van gemaakt om op het verkeerde moment op te duiken op de verkeerde plaats. Bovendien bewaart hij een geheim dat een goed moordmotief zou kunnen zijn voor hem of zijn vrouw. De bendeoorlog kent een hoogtepunt met maar liefst drie nieuwe moorden. Tao doet een interessante ontdekking met betrekking tot Peter Goldman, de beruchte advocaat die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om te strijden tegen de LAPD.

  22. 22. Hindsight, Part 4

    9 maart 2016 (43 minuten)

    Er duikt steeds meer informatie op over slachtoffers uit het verleden en hoe de recente moorden aan hen gelinkt kunnen worden. Cooper en Amy Sykes komen midden in een onverwacht vuurgevecht terecht. Sharon forceert eindelijk een doorbraak in de zaak tegen eerwaarde Price, zijn advocaat en Marck Hickman.

  23. 23. Hindsight Part 5

    14 maart 2016 (43 minuten)

    De zeven moorden worden aan elkaar gelinkt nu de jongere broer van eerwaarde Price bekentenissen aflegt. Het aantal verdachten wordt teruggebracht tot drie. Mark Hickman komt eindelijk met de waarheid over zijn verleden. Sharon Raydor maakt handig gebruik van een uiterst onbetrouwbare getuige. Provenza en Patrice lossen hun huwelijksproblemen op.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.