• 10.798 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.949 stemmen
Avatar
 
banner banner

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu - Seizoen 7 (2017)

- Nog geen stemmen

Alternatieve titels: Ninjago, Ninjago Rebooted: Masters of Spinjitzu

IMDb beoordeling: 7,6 (7.391)

Afleveringen: 10

Speelduur: 3 uur en 40 minuten

Ontwikkeld door: Michael Hegner

Met: Jillian Michaels (stemrol), Vincent Tong (stemrol) en Michael Adamthwaite (stemrol)

Oorsprong: Denemarken / Singapore / Canada / Verenigde Staten

Datum van release: maandag 15 mei 2017

Eerst uitgezonden op: Cartoon Network (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 7 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

Om het land van Ninjago te beschermen moeten Kay, Jay, Cole en Zane zich meester maken van hun elementaire krachten en Spinjitzu wapens. Het wordt ze echter niet gemakkelijk gemaakt door Lord Garmadon, die weinig goeds van plan is, en Pythor die onder andere dreigt met het vrijlaten van de Grote Verslinder. De vier ninja's moeten dan ook alles op alles zetten om Ninjago van de ondergang te redden.

Afleveringen Seizoen 7 (2017)

  1. 1. The Hands of Time

    15 mei 2017 (22 minuten)

    Meester Wu hervat een gevecht dat decennia geleden is gestaakt tegen Acronix, een van de tweelingbroers van de Handen der Tijd. De ninja's proberen hem te redden.

  2. 2. The Hatching

    16 mei 2017 (22 minuten)

    De ninja’s leren steeds meer over Acronix en Krux – de twee gevallen elementenmeesters die bekend staan als de handen der tijd – en ze zijn er zeker van dat deze bedreiging nu eindelijk verslagen is. Maar terwijl Wu nog last heeft van de effecten van de tijdstoot die Acronix hem gaf, ontdekken de ninja’s een nieuwe vijand in hun midden: de oranje krijgers. En de ninja’s hebben geen idee wie hun controleert.

  3. 3. A Time of Traitors

    17 mei 2017 (22 minuten)

    Door Kai’s onderzoek naar de helm van één van de slangenstrijders, ontdekt hij dat Krux nog leeft en dat hij in vermomd rondloopt in Ninjago. Ondertussen, terwijl het slangenleger een golf aan ontvoeringen uitvoert, heeft Lloyd is lastig met zijn rol als meester-in-training en doet Nya haar best om Zane te herstarten, nadat hij offline ging bij zijn eerste gevecht met de slangen.

  4. 4. Scavengers

    18 mei 2017 (22 minuten)

    De stad wordt getroffen door een heleboel mysterieuze metaal diefstallen, die de oranje strijders veroorzaken. En Lloyd merkt dat het nog niet zo gemakkelijk is om de zieke meester Wu over te nemen.

  5. 5. A Line in the Sand

    19 mei 2017 (22 minuten)

    Terwijl de ninja’s vechten om het MegaMonster amusementspark te redden, probeert Jay het huis van zijn familie te beschermen van het slangenleger. Maar de komst van het smaragdgroene tijdblade, die de tijd kan vertragen, leidt tot een woestijn achtervolging waar de helden het wapen eerder proberen te bemachtigen dan de slangen.

  6. 6. The Attack

    22 mei 2017 (22 minuten)

    De ninja’s vieren hun ontsnapping van het vermiljoen leger en het bemachtigen van het smaragdgroene tijdblade. Maar Acronix en Krux zijn vastbesloten hun blade terug te krijgen, en de Airjitzu tempel wordt een slagveld.

  7. 7. Secrets Discovered

    23 mei 2017 (22 minuten)

    Geheimen worden onthuld. Nya confronteert de Samurai X indringer, Kai achtervolgt de waarheid over zijn ouders en de andere ninja’s proberen meester Wu met man en macht te vinden en te bevrijden.

  8. 8. Pause and Effect

    24 mei 2017 (22 minuten)

    Kai confronteert zijn vader met zijn hulp aan de handen der tijd en ontdekt dat zijn ouders gevangen worden door Acronix en Krux. Ondertussen, terwijl de ninja’s Wu, Cyrus Borg en de rest van de gevangenen proberen te bevrijden, arriveert het derde tijdblade – één met de kracht om de tijd tijdelijk te stoppen!

  9. 9. Out of the Fire and Into the Boiling Sea

    25 mei 2017 (22 minuten)

    De handen der tijd chanteren Kai en Nya. Zij moeten hun gecombineerde elementenkrachten gebruiken om het vierde en laatste tijdblade uit de kokende zee halen, en dan kunnen zij met de omkerende kracht Meester Wu redden. De ninja’s en Cyrus Borg krijgen hulp uit onverwachte hoek. Samurai X helpt hun de tijdreizende slangenmech van de handen der tijd uit te schakelen voordat hij werkt.

  10. 10. Lost in Time

    26 mei 2017 (22 minuten)

    Kai en Nya verdwijnen aan boord van de tijdreizende slangenmech om Meester Wu te redden. Maar wanneer zij in het verleden komen, moeten zij samen met de elementenmeesters voorkomen dat de handen der tijd de geschiedenis van NINJAGO veranderen. De ninja’s die in het heden zijn gebleven helpen Kai en Nya’s vader, die geraakt is door een tijdstoot.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.