• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.880 stemmen
Avatar
 
banner banner

Flikken Maastricht - Seizoen 13 (2018-2019)

3,60 24 stemmen

Show titel: Flikken Maastricht

IMDb beoordeling: 7,3 (1.719)

Afleveringen: 13

Speelduur: 10 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Reinout Oerlemans

Met: Victor Reinier, Angela Schijf en Oda Spelbos

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 7 december 2018

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Flikken Maastricht

De ambitieuze en aantrekkelijke politierechercheur Eva van Dongen moet in eerste instantie niets hebben van Floris Wolfs, de ervaren collega uit Amsterdam die haar nieuwe partner wordt. Terwijl de strijd tegen de misdaad in en rond het prachtige Maastricht steeds heftiger vormen aanneemt, groeien zij echter onweerstaanbaar naar elkaar toe.

Afleveringen Seizoen 13 (2018-2019)

  1. 1. Dope Sucks

    7 december 2018 (50 minuten)

    Een vrouw komt aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis is uitgezet.

  2. 2. Marion

    14 december 2018 (50 minuten)

    Een jong meisje valt van een flatgebouw. Een ongeluk, moord of zelfmoord? Moord denkt Marion die het meisje van de straat kent. Wolfs denkt aan zelfmoord, het meisje was aan drugs verslaafd. Romeo is op cursus leidinggeven. Uiteindelijk ontrafelen Marion en Wolfs de gebeurtenissen, maar of ze daarmee de zaak opgelost hebben is maar de vraag. De verdachte die ze aan houden wordt meteen uitgewezen aan België.

  3. 3. Zaad

    21 december 2018 (50 minuten)

    Er blijkt een meisje verdwenen te zijn. De hele modus operandi doet denken aan eenzelfde zaak, jaren geleden. De dader zit gevangen in een TBS kliniek en beweert nu dat de nieuwe verdwijning zijn onschuld aan toont. Romeo en Marion krijgen met een student met geheugenverlies te maken.

  4. 4. Jongens

    28 december 2018 (50 minuten)

    Op de terugweg van zijn voetbaltraining wordt een jongen seksueel misbruikt en vermoord. Hij heeft een sportsok in zijn keel wat doet denken aan een eerdere zaak in Drenthe. Als blijkt dat de trainer van het slachtoffertje in Drenthe - toen ook al verdachte - inmiddels in Maastricht woont, gaan alle alarmbellen af. Marion en Romeo krijgen te maken met een oudere vrouw die radeloos om zich heen mept in een supermarkt. Is ze gewoon dement en onhandelbaar of zit er meer achter haar gedrag?

  5. 5. Stroom

    4 januari 2019 (50 minuten)

    Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een grote wiethandelaar die in een plantage geëlektrocuteerd gevonden wordt. Ook de entourage van de omgekomen wiethandelaar onderzoekt zijn dood, aangestuurd door de woedende weduwe. Zij wil wraak op de dader. Romeo en Marion worden op de cybercriminaliteit gezet. Een alleenwonende jonge jongen bestelt artikelen die hij niet betaalt.

  6. 6. Dood van een Bankier

    11 januari 2019 (50 minuten)

    Een bankemployee wordt als hij met zijn vrouw de parkeergarage inrijdt, geliquideerd. Na onderzoek blijkt er niets illegaals in zijn handelen te zitten dat de liquidatie kan verklaren. Wolfs en Eva ontdekken dat er in hetzelfde gebouw een crimineel woont met de zelfde auto dus de conclusie is al snel dat er sprake is van een vergismoord. Als Eva en Wolfs verder in het leven van de crimineel duiken, blijken de zaken niet zo eenvoudig te liggen. Marion geeft les op school en krijgt een anonieme melding van een kind dat bang is slachtoffer van een familiedrama te worden. De melding is anoniem, moet Marion dat respecteren of toch uitzoek van wie in de klas de melding kwam?

  7. 7. Schorpioen

    18 januari 2019 (50 minuten)

    De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt. Marion en Romeo worden tijdens het ruimen van wietplantages aangesproken door een man die beweert dat zijn invalidenautootje gestolen is door hangjongeren.

  8. 8. Hankie

    25 januari 2019 (50 minuten)

    Op een landgoed wordt de oude dame des huizes midden in de nacht in haar bed aangevallen. Ze loopt een messteek op. Aanvankelijk verkeert de familie in shock en heeft geen idee wie dit gedaan kan hebben. Maar als snel blijken de zaken er niet zo florissant voor te staan als de familie wil doen geloven. Wie heeft er een motief om de oude dame om te brengen? Romeo en Marion krijgen te maken met een man die aangifte van beroving komt doen. Hij is na een bezoek aan een prostituee aangevallen door een man. Als blijkt dat de prostituee nog minderjarig is, verdenken Romeo en Marion de man van pooier praktijken.

  9. 9. Heroine

    1 februari 2019 (50 minuten)

    Wolfs en Eva worden toegevoegd aan een Amsterdams team dat aast op een grote drugsvangst in Maastricht. Wolfs vertrouwt Eva niet in de buurt van heroïne en laat haar aan iets anders werken. Dat had hij beter niet kunnen doen, de aanhouding ontaardt in een schietpartij waarbij een van de Amsterdamse rechercheurs overlijdt door een kogel uit Wolfs' pistool. Romeo is aan het eind van de cursus leidinggeven en heeft inmiddels een goede band met de leidster van de cursus.

  10. 10. Dagboek

    8 februari 2019 (50 minuten)

    Eva is ondergedoken in Luik alwaar ze een oude bekende tegen het lijf loopt, Akua. Wolfs krijgt, met hulp van Romeo, te maken met een dagboek waarin een gruwelijk lang uitgesmeerde moord op een vrouw beschreven wordt. Het dagboek is van de beruchte hoogleraar Pascal Bodet, wiens vrouw tien jaar geleden spoorloos verdween. Hij beweert dat het dagboek fictie is.

  11. 11. Rehab

    15 februari 2019 (50 minuten)

    Terwijl Wolfs zich over de moord op een dealer buigt, probeert Eva in Luik te achterhalen wat er met Akua gebeurd is. Als ze haar vermoord terugvindt, is de klap zwaar en neemt ze een radicaal besluit.

  12. 12. Fake News

    22 februari 2019 (50 minuten)

    Er wordt een aanslag op Miss Limburg gepleegd. Ondertussen laat Wolfs de fles whisky die Juliette en Mechels waarschijnlijk fataal geworden is, door het lab onderzoeken. Eva kickt af in de kliniek, maar moet die verlaten als blijkt dat een journalist op de hoogte is van een mogelijke verslaafde rechercheur. De journalist blijkt verdacht veel te weten, en als Wolfs door een getuige van verkrachting beschuldigd wordt, wordt de positie van Wolfs en Eva onmogelijk. Romeo en Marion achterhalen dat Carlito Hinch waarschijnlijk de aanslag pleegde. Maar hun getuige wordt op straat doodgeschoten.

  13. 13. Virtus et Justitia

    1 maart 2019 (50 minuten)

    Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, laten het er niet bij zitten en jagen op de leden van het genootschap dat Mechels vermoord heeft. Ze ontdekken een Belgische link en weten, met gevaar voor eigen leven, bewijsmateriaal te stelen. Maar net als ze denken het genootschap te kunnen neerhalen, gebeurt er iets heel anders.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van 606

606

  • 23784 berichten
  • 11825 stemmen

Ach nee Frieda wat zonden zeg !!


avatar van 606

606

  • 23784 berichten
  • 11825 stemmen

Spannend seizoen met een heel spannend open einde, kan niet wachten tot het verder gaat. Dit verhaal is eng !! waarom ? omdat het in mijn ogen in het echt ook zo gaat waar wij geen weet van hebben.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.