• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.971 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.823 stemmen
Avatar
 
banner banner

Oogappels - Seizoen 1 (2019)

3,83 62 stemmen

Show titel: Oogappels

IMDb beoordeling: 8,3 (1.020)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Sanne Mulder

Met: Bracha van Doesburgh, Jeroen Spitzenberger en Ramsey Nasr

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 24 januari 2019

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Oogappels

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar. In ‘Oogappels’ volgen we vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn!

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

  1. Aflevering 1

    24 januari 2019 (45 minuten)

    Over puberstress en ouderleed: Vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen. Terwijl Fabie alle ballen in de lucht probeert te houden, bereiden Merel en Erik zich voor op de komst van Chris. Op school wordt hard gewerkt aan de musical en Dina en Tim worden door de juf van Max op het matje geroepen.

  2. Aflevering 2

    31 januari 2019 (45 minuten)

    Merel komt in conflict met Lieke over haar toekomstplannen. Fabies huisarts maant haar om rustiger aan te doen. Carola vindt een zak wiet in Danny's kamer en Tim raakt tot Dina's woede slaags op het voetbalveld.

  3. Aflevering 3

    7 februari 2019 (45 minuten)

    Erik maakt zich zorgen of Chris zich wel zal kunnen handhaven op zijn nieuwe school. Mees en Danny zitten in de geldproblemen. Fabie krijgt bezoek van ster-kok Ramses Buitendijk en Pip worstelt met haar verliefdheid op Danny.

  4. Aflevering 4

    14 februari 2019 (45 minuten)

    Merel heeft last van een stalker. Dina komt erachter dat Lieke een vriendje heeft en Danny vertelt Kim wat er met zijn zusje gebeurd is. Fabie heeft een leuke ontmoeting in de stadstuin en Erik verdenkt Chris ervan dat hij porno kijkt.

  5. Aflevering 5

    21 februari 2019 (45 minuten)

    Hansje wil niet naar school, nadat Milan een naaktfilmpje van haar online heeft gezet. Lieke en Chris springen voor haar in de bres. Tim heeft geldproblemen, Fabie nodigt Tarik uit om te komen eten en Danny wordt verliefd op Kim.

  6. Aflevering 6

    28 februari 2019 (45 minuten)

    Tim vraagt Erik of hij geld van hem kan lenen. Merel heeft steeds meer last van stress en gaat over de schreef op haar werk. Op het schoolfeest drinkt Pip zich in coma, komt Mees erachter dat zijn vriend dealt en krijgen Danny en Kim ruzie.

  7. Aflevering 7

    3 januari 2019 (45 minuten)

    Als Fabie volledig instort neemt Martin het heft in handen. Tijdens Eriks verjaardag lopen de spanningen dusdanig op dat Lieke besluit bij Tim te gaan wonen. Terwijl Carola en Marcel uit elkaar drijven, maken Danny en Kim het goed.

  8. Aflevering 8

    10 januari 2019 (45 minuten)

    Lieke gaat bij Carola werken en neemt rijlessen. Tussen Marcel en Iris ontstaat een bijzondere vriendschap. Fabie komt er op pijnlijke wijze achter dat haar ex minder is veranderd dan ze dacht en Merel krijgt slecht nieuws over haar moeder.

  9. Aflevering 9

    17 januari 2019 (45 minuten)

    Mees dreigt te blijven zitten. Hansje heeft in de gaten dat het huwelijk van Erik en Merel op springen staat en is totaal van de kaart. Merel organiseert de crematie van haar moeder en Mees bedenkt een plan om Danny te helpen.

  10. Aflevering 10

    24 januari 2019 (45 minuten)

    Terwijl Merel het huis van haar moeder leegruimt gaan Erik en Chris op fietsvakantie. Danny biecht aan Marcel en Carola op dat hij diep in de problemen zit. Lieke neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van hatebreeder

hatebreeder

  • 906 berichten
  • 712 stemmen

Aangezien ik de series Gooische vrouwen en Divorce erg vermakelijk vond was ik wel benieuwd naar deze serie. Deze serie blijkt immer van de zelfde makers. Toch vind ik deze serie tot nu toe wel wat minder dan de twee eerder genoemde series. Voor dit seizoen 3 sterren. Ben benieuwd of seizoen 2 beter is.


avatar van Joy4ever

Joy4ever

  • 4358 berichten
  • 1576 stemmen

Wat een verrassend goede serie. Er leek mij niet veel aan gezien het script maar al vrij snel was ik om. Alle vier de gezinnen krijgen evenveel aandacht en het zijn eigenlijk praktisch louter interessante verhaallijnen. Het acteerwerk is ook prima in orde. Met veel plezier naar gekeken. Op naar het tweede seizoen.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.