• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.462 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Real O'Neals - Seizoen 2 (2016-2017)

3,50 1 stemmen

Show titel: The Real O'Neals

IMDb beoordeling: 7,3 (6.120)

Afleveringen: 16

Speelduur: 5 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: David Windsor en Casey Johnson

Met: Matt Shively, Martha Plimpton en Bebe Wood

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 11 oktober 2016

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Real O'Neals

Iedereen bewondert de familie O'Neil. Eileen is de ultieme vrouw en moeder. Haar man Pat is een lokale agent en held van de gemeenschap. De oudste zoon, de 17-jarige Jimmy, is een knappe worstelaar, de 14-jarige Shannon staat bekend om haar liefdadigheidswerk en de 16-jarige Kenny is duidelijk de favoriet van mama is, ook al heeft hij niet de atletische aanleg of onbaatzuchtige houding van zijn broer en zus. Op een dag biecht vader Pat iets op: hij en Eileen zijn in het geheim in therapie en overwegen een echtscheiding. Wanhopig stelt hij voor dat iedereen zich openstelt. Jimmy geeft met tegenzin toe dat hij leidt aan anorexia, Shannon biecht op dat ze geld steelt uit de collectebussen om een auto te kopen en Kenny verklapt dat hij homo is. Deze bekentenissen verbrijzelen Eileens mythe van de perfecte familie. Maar in plaats van zich aan te passen is het het begin van een nieuwe familie die stopt met doen alsof ze perfect zijn en eindelijk echt begint te leven.

Afleveringen Seizoen 2 (2016-2017)

  1. 1. The Real Thang

    11 oktober 2016 (22 minuten)

    Kenny richt de eerste LGBT-club op St. Barklay’s op ter gelegenheid van de nationale uit-de-kastdag. Als hij maar één meisje lid maakt, spoort hij haar aan bij haar familie uit de kast te komen en begrijpt hij dat niet ieders reis dezelfde is als van hem.

  2. 2. The Real Dates

    18 oktober 2016 (22 minuten)

    Het geheime date-leven van Eileen en onderdirecteur Murray dreigt bekend te worden. Kenny stort zich op de wereld van homofiele datingapps, maar wordt ontmoedigd als hij niet genoeg vegen naar rechts krijgt. Jimmy gaat te ver als hij zijn liefde aan Lacey betuigt.

  3. 3. The Real Halloween

    25 oktober 2016 (22 minuten)

    Op Halloween wil Kenny naar Boystown om de optocht te zien. Om hem daarvan te weerhouden, laat Eileen hem zijn eigen Halloween-feestje organiseren thuis. Haar tolerantie wordt op de proef gesteld als Kenny Stuart en zijn homovrienden erbij betrekt.

  4. 4. The Real Move

    1 november 2016 (22 minuten)

    Als onderdirecteur Murray steeds vaker in huis is, realiseert Pat dat het tijd wordt om uit te trekken. Ondertussen begint Eileen haar nieuwe baan bij de salon van tante Jodi.

  5. 5. The Real Tradition

    15 november 2016 (22 minuten)

    De O’Neals ondergaan een verandering in de Thanksgiving-traditie als Pat en Eileen Gloria en onderdirecteur Murray uitnodigen als hun dinerdate. Ondertussen gaan dingen niet zoals gepland als Gloria aanbiedt Kenny te helpen met koken.

  6. 6. The Real Fit

    29 november 2016 (22 minuten)

    Pats broer Dwayne komt in de stad om Pat te helpen zijn kleine huisje in de garage te bouwen. Ondertussen raakt Eileen verslaafd aan crossfitnesslessen die ze volgt met Kenny en moet hij een manier vinden om haar uit de cultachtige wurggreep te krijgen.

  7. 7. The Real Match

    6 december 2016 (22 minuten)

    Als Jimmy een onwillige Kenny bij zijn worstelteam haalt voor één wedstrijd geeft een verrassende overwinning Kenny het zelfvertrouwen om bij het team te blijven. Ondertussen bezeert Pat zijn rug als hij Eileen helpt bij de voorbereiding voor een weekendje weg.

  8. 8. The Real Christmas

    13 december 2016 (22 minuten)

    Om een wedstrijd te winnen, geeft Eileen de solo van het kerstkoor aan hun nieuwste lid, terwijl Jimmy hun voornaamste rivaal moet bespioneren. Ondertussen geeft Shannon Pat per ongeluk de verkeerde indruk over een kerstcadeau dat ze aan Ethan wil geven.

  9. 9. The Real Sin

    3 januari 2017 (22 minuten)

    De scheiding van Eileen en Pat vindt plaats en Eileen realiseert zich dat ze nu vrij is om met onderdirecteur Murray samen te zijn, maar hun pogingen worden ondermijnd door obstakels en Eileen begint te twijfelen aan haar verlangens.

  10. 10. The Real Acceptance

    17 januari 2017 (22 minuten)

    Als Kenny en Brett officieel een stel worden, bedenkt Kenny hoe hij dat aan zijn ouders moet vertellen. Ondertussen verrast Jimmy iedereen als hij een hoge SAT-score haalt, waardoor Eileen zich aan haar woord moet houden en een auto voor hem moet kopen.

  11. 11. The Real Third Wheel

    7 februari 2017 (22 minuten)

    Kenny’s jaloersheid over de relatie van Brett met zijn beste vriendin laat Kenny inzien dat hij een slechte vriend is geweest tegenover Allison. Ondertussen zetten Jimmy en Shannon hun eerste carpoolbedrijf op.

  12. 12. The Real Brother's Keeper

    14 februari 2017 (22 minuten)

    Jimmy wil zijn jongere broer leren drinken. Als Shannon een gratis hotelkamer aangeboden krijgt, denkt Jimmy dat dit het perfecte moment is om Kenny te leren drinken, maar het loopt fout als Kenny Brett ook uitnodigt.

  13. 13. The Real Confirmation

    21 februari 2017 (22 minuten)

    Als Shannon onderdirecteur Murray vraagt haar peetvader te worden in de aanloop tot het vormsel, vreest Eileen dat haar eigen relatie met hem te snel gaat. Ondertussen zegt Brett ‘Ik hou van je’ en wordt Kenny gek.

  14. 14. The Real Heartbreak

    28 februari 2017 (22 minuten)

    Kapot nadat hij het met Brett heeft uitgemaakt, gaat Kenny mee met Pat en Jimmy naar een happy hour voor eenzame mensen. Ondertussen probeert Eileen de valentijnstradities te ontlopen tot een toevallige ontmoeting haar op andere gedachten brengt.

  15. 15. The Real Mr. Nice Guy

    7 maart 2017 (22 minuten)

    Als Kenny onderdirecteur Murray ervan overtuigt een homofiele leraar aan te nemen, wordt Kenny’s loyaliteit op de proef gesteld als de leraar Jimmy’s leven tot een hel maakt.

  16. 16. The Real Secrets

    14 maart 2017 (22 minuten)

    Onderdirecteur Murray is nerveus als hij Pat wil vertellen dat hij Eileen wil vragen om met hem te trouwen. Ondertussen realiseren Eileen en Kenny zich hoever ze gekomen zijn als ze Allison helpen met haar bekrompen ouders.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.