• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.838 stemmen
Avatar
 
banner banner

Club de Cuervos - Seizoen 4 (2019)

3,50 1 stemmen

Alternatieve titel: Club of Crows

IMDb beoordeling: 8,2 (6.174)

Afleveringen: 12

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Gary Alazraky, Michael Lam en Michael Lam

Met: Mariana Treviño, Ianis Guerrero en Antonio de la Vega

Oorsprong: Mexico

Datum van release: vrijdag 25 januari 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Club de Cuervos

Club de Cuervos gaat over een relatief kleine voetbalclub uit Nuevo Toledo. Ze spelen in de eredivisie en zijn de trots van het stadje. De club is eigendom van de rijke familie Iglesias. Als de pater familias plotseling overlijdt, moet er een nieuwe president worden gekozen. Kandidaten zijn de jonge zoon Chava, een verwend rijk ventje, en zijn halfzus Isabel, die al jaren haar vader hielp bij het besturen van de club. Isabel verwacht dat de bestuursraad haar zal kiezen, maar is totaal overdonderd als Chava tot nieuwe president wordt gekozen. Chava ligt al snel overhoop met de technisch directeur en de trainer, die werken volgens een 8-jaren plan dat samen met de overleden vader is opgesteld. Chava heeft zo zijn eigen ideeën over de voetbalclub en contracteert een grote Spaanse vedette, Aitor Cardoné. Dit blijkt een heel eigenaardig mannetje te zijn, waardoor het team helemaal uit elkaar valt en geen wedstrijd meer wint. Sponsoren haken af, de ene na de andere wedstrijd wordt verloren. Ondertussen blijven Isabel en Chava strijden om de macht, waarbij geen enkel middel ongeschuwd blijft.

Afleveringen Seizoen 4 (2019)

  1. 1. Diego Villalobos

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Chava overweegt zijn naam te veranderen vanwege zijn gehate vader. De familie Iglesias bespreekt de verkoop van de Cuervos om hun schulden af te betalen.

  2. 2. Tienes Email

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Wanneer Gaspar spelers van de Cuervos steelt, zoekt Isabel hulp uit onverwachte hoek. Chava's plan om geld in te zamelen wordt verijdeld door iemand uit zijn verleden.

  3. 3. Valle de Silicon

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Potro helpt Isabel wanneer Fede haar wil versieren. Chava start Cuervos TV. Emaíls geloof zorgt voor conflicten met Aitor. Gaspar gaat door met zijn sabotage

  4. 4. La Puta de Nuevo Toledo

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Mary Luz onderhandelt over het WK. Chava moet creatief worden als de Cuervos om 7 uur 's morgens moet spelen. Het rendez-vous van Isabel en Fede komt in het nieuws.

  5. 5. Cyrano de Bergerac

    25 januari 2019 (1 uur)

    Isabel helpt Potro stiekem om een betere coach te worden. Chava is al het negatieve nieuws over het team zat en besluit dat ze dit in hun voordeel moet gebruiken.

  6. 6. La Peste Negra

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Chava wil dat Isabel haar losbandige reputatie uitbuit. Emaíl vreest dat hij door de mand is gevallen. De Cuervos krijgen een nieuwe coach en spelen tegen de Tarántulas.

  7. 7. Cuatro Milagritos

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Als de bankrekeningen van de Iglesias worden bevroren, willen de spelers via sociale media geld inzamelen. Hierdoor zijn ze niet scherp tijdens een kwalificatiewedstrijd.

  8. 8. Campo de Concentración

    25 januari 2019 (40 minuten)

    De Cuervos trekken zich terug naar een plek zonder sociale media, maar door de ruzie tussen Isabel en Rafa en een betekenis van Emaíl loopt de teambuilding in de soep.

  9. 9. Loco por Mary Luz

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Paty en Chava maken een documentaire die het lot van de Cuervos zou kunnen veranderen. Mary Luz gebruikt haar charmes om Maldonado over te halen om Gaspar aan te pakken.

  10. 10. Un Camino para Dos

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Isabel en Rafa reizen samen naar de halve finale en reflecteren op hun eerste ontmoeting in 2006 en hun tienjarige huwelijk.

  11. 11. Un Viaje a la Luna

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Als Chava een verslaggever ontvoert, vraagt zijn familie het ondenkbare van hem. Gaspar stuurt de politie achter Mary Luz aan. De Cuervos staan in de halve finale.

  12. 12. Todos Somos Cuervos

    25 januari 2019 (40 minuten)

    Als het tijd is voor de finale, staan de Cuervos en Nuevo Toledo aan de rand van de afgrond. Chava en Isabel moeten een sluw plan bedenken om de boel te redden.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.