• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.812 stemmen
Avatar
 
banner banner
1,50 3 stemmen

Show titel: Pretty Little Liars: The Perfectionists

IMDb beoordeling: 6,8 (6.476)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur

Ontwikkeld door: I. Marlene King

Met: Janel Parrish, Sasha Pieterse en Hayley Erin

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 20 maart 2019

Eerst uitgezonden op: Freeform (Verenigde Staten)

Plot Pretty Little Liars: The Perfectionists

Alles aan het kleine stadje Beacon Heights lijkt perfect, van hun hoog gewaardeerde school tot hun overijverige inwoners. Maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn leidt tot de eerste moord in het stadje. Achter elke perfectionist schuilt een geheim, een leugen en een benodigd alibi.

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

  1. 1. Pilot

    20 maart 2019 (42 minuten)

    Alles in de stad Beacon Heights is gericht op perfectie. Iedereen werkt hard om het beste te bereiken. Maar op een bepaald moment kan iemand de hoge verwachtingen niet langer aan, en pleegt een moord. Al snel blijkt dat achter iedere perfectionist een geheim zit, een leugen en... de behoefte aan een alibi.

  2. 2. Sex, Lies and Alibis

    27 maart 2019 (42 minuten)

    Ava, Caitlin en Dylan werken samen om zichzelf een alibi te verschaffen. Mona worstelt met haar schuldgevoel en valt terug in oude gewoontes. Dana, het nieuwe beveiligingshoofd, vindt Nolans 'perfecte' vriendengroep maar verdacht.

  3. 3. ...If One of Them Is Dead

    3 april 2019 (42 minuten)

    De perfectionisten hebben een mogelijke verdacht op het oog. Alison bestudeert de mysterieuze zelfmoord van Taylor Hotchkiss. Ook probeert ze de perfectionisten advies te geven, omdat ze het zo druk hebben met speuren én studeren.

  4. 4. The Ghost Sonata

    10 april 2019 (42 minuten)

    Alison denkt dat Taylor mogelijk nog leeft en zich heeft verstopt. Caitlin, Ava en Dylan willen hun vriendschap niet laten verpesten door oude geheimen en overleggen of ze elkaar alles moeten opbiechten.

  5. 5. The Patchwork Girl

    17 april 2019 (42 minuten)

    Mona heeft contact met een mysterieuze vreemdeling die belooft inzicht te geven in de moord op Nolan. Dylan vindt het vanwege Dana's onderzoek lastig om zich te concentreren op een belangrijke auditie. Het plan van de perfectionisten, om hun onschuld te bewijzen, eindigt in een drama.

  6. 6. Lost and Found

    24 april 2019 (42 minuten)

    Alison betrekt Mona in haar onderzoek naar Taylor en die doet meteen een verrassende ontdekking. Tijdens de voorbereidingen op de modeshow komt Ava in contact met Zach, die een onverwachte link heeft met haar verleden.

  7. 7. Dead Week

    1 mei 2019 (42 minuten)

    Ava gaat met tegenzin samenwerken met Zach voor een schoolopdracht. Mona onderzoekt wie haar een mysterieus bericht heeft verstuurd. Caitlin probeert zich op haar studie te richten en te werken aan haar relatie met Jeremy.

  8. 8. Hook, Line and Booker

    8 mei 2019 (42 minuten)

    Ali en Mona proberen uit te vinden in hoeverre ze Taylor kunnen vertrouwen Caitlin ontdekt dat Jeremy geheimen voor haar heeft. De perfectionisten bedenken een plan om de rollen om te draaien bij Dana Booker.

  9. 9. Lie Together, Die Together

    15 mei 2019 (42 minuten)

    Terwijl er een schoolgala bezig is, denkt de groep te weten wie Nolan heeft vermoord. Dana maakt het hun nog steeds moeilijk als ze een geheim onthult.

  10. 10. Enter the Professor

    22 mei 2019 (42 minuten)

    Na een schokkende gebeurtenis proberen Ali, Mona en de perfectionisten hun leven weer op te pakken. Maar als er nieuwe informatie wordt onthuld, beginnen ze overal weer aan te twijfelen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.