• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.754 stemmen
Avatar
 
banner banner

Major Crimes - Seizoen 5 (2016-2017)

3,75 2 stemmen

Show titel: Major Crimes

IMDb beoordeling: 7,8 (15.961)

Afleveringen: 21

Speelduur: 15 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: James Duff

Met: Mary McDonnell, Phillip P. Keene en G.W. Bailey

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 5 september 2016

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Major Crimes

Hoofdinspecteur Sharon Raydor neemt de leiding over bij afdeling zware misdrijven binnen het politiekorps van Los Angeles. Haar aanpak kenmerkt zich door het delen van de eer met haar team. Samenwerken heeft zij hoog in het vaandel staan. Als nieuwe hoofdinspecteur komt ze op plaatsen en in situaties terecht die ze nooit eerder gekend heeft.

Afleveringen Seizoen 5 (2016-2017)

  1. 1. Present Tense

    5 september 2016 (43 minuten)

    Het Major Crimes-team onderzoekt de mysterieuze verdwijning van een tienermeisje, dat verdween terwijl ze zich aanmeldde in een opvangcentrum voor daklozen, terwijl Buzz het tientallen jaren oude dossier over de moord op zijn vader en oom opent. Andy Flynn overweegt zijn huis te verkopen.

  2. 2. N.S.F.W.

    20 juni 2016 (43 minuten)

    De dood van een undercoveragent leidt tot het onderzoek van de eenheid naar overdosis drugs met een pornowebsite die gespecialiseerd is in meisjes die net 18 zijn geworden. Ondertussen ontdekt Rusty dat zijn biologische moeder zwanger is.

  3. 3. Foreign Affairs

    19 september 2016 (43 minuten)

    De FBI en Major Crimes zoeken naar een mogelijke terrorist wanneer ze ontdekken dat een ISIS-achtige onthoofding van een Amerikaanse militaire veteraan is gefilmd in Los Angeles. Ondertussen heeft Sharon een idee om Buzz te helpen met een slechte bewijsvideo.

  4. 4. Skin Deep

    11 juli 2016 (43 minuten)

    Wanneer Flynn de aanschaf van een nieuw huis overweegt en input van Provenza en Buzz zoekt, leidt een onverwachte wending van gebeurtenissen tot een nieuw onderzoek naar zware misdrijven. Ondertussen blijft Buzz kijken naar de omstandigheden rond de moord op zijn vader.

  5. 5. Cashed Out

    18 juli 2016 (43 minuten)

    Het verzoek van Julio Sanchez om pleegouder te worden, komt in gevaar door zijn reacties op een bijzonder gruwelijke moord nadat de Major Crimes Division een in stukken gehakt lichaam vindt dat verbrand is in de barbecueput van een L.A. Park.

  6. 6. Tourist Trap

    25 juli 2016 (43 minuten)

    Wanneer een paar Britse toeristen tijdens hun tweede huwelijksreis tijdens een overval op Venice Beach worden aangevallen, wordt de toeristenindustrie van L.A. bedreigd door een Engelse journalist. Ondertussen probeert Rusty's biologische moeder vrede met hem te sluiten tijdens haar zwangerschap.

  7. 7. Moral Hazard

    1 augustus 2016 (43 minuten)

    Nadat een schietpartij op een sleepwerf drie mensen het leven heeft gekost, moet Major Crimes een gestoorde man met een zak vol wapens en een lange lijst met grieven vinden, voordat hij opnieuw moordt.

  8. 8. Off the Wagon

    15 augustus 2016 (43 minuten)

    Andy Flynn en Mike Tao duiken in de mysterieuze overdosis van een jonge Hollywood-ster en het spoor van emotionele vernietiging dat hij in zijn kielzog achterliet, terwijl Rusty uiteindelijk tot een conclusie komt over hoe hij met de zwangerschap van zijn biologische moeder moet omgaan.

  9. 9. Family Law

    22 augustus 2016 (43 minuten)

    Wanneer een jogger een vervelende val maakt van de trappen van het legendarische Griekse theater van L.A., onderzoekt Major Crimes een scheidingsadvocaat met veel boze klanten.

  10. 10. Dead Zone

    29 augustus 2016 (43 minuten)

    Tijdens een onderzoek naar een moord die persoonlijke gevolgen heeft voor Sanchez, ontdekt het team een ​​veel grotere criminele operatie.

  11. 11. White Lies: Part 1

    5 september 2016 (43 minuten)

    In een poging om losse eindjes op te ruimen van hun onderzoek naar een bende blanke supremacisten, controleren rechercheurs van Major Crimes de rechtszaak tegen seriemoordenaar Dwight Darnell en worden ze geconfronteerd met hun meest dodelijke zaak ooit, terwijl Rusty's psycholoog, Dr. Joe, geconfronteerd wordt met een onverwachte confrontatie die zijn leven in gevaar brengt.

  12. 12. White Lies: Part 2

    12 september 2016 (43 minuten)

    De eenheid Major Crimes blijft de samenzwering achter de moorden van Dwight Darnell en zijn banden met de Zyklon-Brotherhood onderzoeken.

  13. 13. White Lies: Part 3

    19 september 2016 (43 minuten)

    Major Crimes komt dichterbij het mysterieuze en ongrijpbare brein in de moorden op Dwight Darnell, terwijl het onderzoek van Buzz en Rusty naar de moord op Buzz's vader aan een onverwacht einde komt.

  14. 14. Heart Failure

    22 februari 2017 (43 minuten)

    Wanneer kapitein Sharon Raydor en de Major Crimes Division de moord op een jonge vrouw in de L.A.-rivier onderzoeken, wordt hun zaak belemmerd door een geheimzinnige privé detective die werkzaam is voor een miljonair in de technische industrie en door plaatsvervangend hoofd Winnie Davis.

  15. 15. Cleared History

    1 maart 2017 (43 minuten)

    Wanneer Major Crimes een jonge man in het midden van zijn woonkamer ontdekt met zijn keel doorgesneden, worden zijn kamergenoot en enkele onwetende klanten, die hij allemaal chanteerde verdacht van de moord.

  16. 16. Quid Pro Quo

    8 maart 2017 (43 minuten)

    Een moordzaak loopt gevaar wanneer procesadvocaat Linda Rothman de geloofwaardigheid van Amy Sykes in twijfel trekt tijdens het proces. Het hulpje van Rothman als verdedigingsonderzoeker is Amy's oude aartsvijand, Mark Hickman.

  17. 17. Dead Drop

    15 maart 2017 (43 minuten)

    Major Crimes vindt een heel zwaar lichaam hoog in een boom omringd door losse aarde wanneer Dr. Morales op de plaats delict verschijnt met zijn vader, een gepensioneerde detective uit Uruguay.

  18. 18. Bad Blood

    22 maart 2017 (43 minuten)

    Sharons zoon, Ricky, komt thuis voor een verrassingsbezoek, terwijl Major Crimes onderzoek doet naar wat lijkt op de "follow home" -moord op een gepensioneerde LAPD-fraudedetective, die mogelijk is vermoord voor een arrestatie die ze decennia geleden heeft gemaakt.

  19. 19. Intersection

    29 maart 2017 (43 minuten)

    Terwijl de oorlog tussen fietsen en auto's escaleert in de straten van L.A., vraagt waarnemend assistent-chef Fritz Howard Major Crimes om een ​​tragische hit-and-run op te lossen. Lt. Provenza, gefrustreerd door de eindeloze strijd om Russell Taylor op te volgen, overweegt pensioen.

  20. 20. Shockwave: Part 1

    5 april 2017 (43 minuten)

    Een moordonderzoek wordt explosief, terwijl kapitein Raydor duelleert met Chief Davis voor controle over haar zaak terwijl zij en haar team proberen vast te stellen of ze te maken hebben met een terrorist. Ondertussen krijgt Rusty alarmerend nieuws van Gus.

  21. 21. Shockwave: Part 2

    12 april 2017 (43 minuten)

    Na het ontdekken van de identiteit van de bommenlegger waarnaar haar divisie heeft gezocht, worstelen Sharon Raydor en de Major Crimes-ploeg om zijn volgende doel te bepalen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.