• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.986.007 stemmen
Avatar
 
banner banner

Twee tot de Zesde Macht - Seizoen 6 (2019)

3,25 4 stemmen

Show titel: Twee tot de Zesde Macht

IMDb beoordeling: 7,3 (9)

Afleveringen: 12

Speelduur: 11 uur

Ontwikkeld door: Bart De Pauw

Met: Jeroen Meus, Véronique De Kock en Wim Opbrouck

Oorsprong: België

Datum van release: zondag 24 februari 2019

Eerst uitgezonden op: één (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Twee tot de Zesde Macht

Quiz waarin drie teams van twee spelers het tegen elkaar opnemen. Twee ploegen van onbekende Vlamingen strijden tegen een duo van bekende Vlamingen. Naast kennis is associatief denken, snel reageren en goed op elkaar ingespeeld zijn belangrijk. Als een onbekend duo wint, krijgt het 10.000 euro mee naar huis. Als het bekende duo wint, komt het geld in een pot terecht. Dit geld wordt in de laatste aflevering voor het goede doel verdeeld. Vanaf seizoen vier stond elke aflevering in het teken van een bepaald thema.

Afleveringen Seizoen 6 (2019)

  1. 1. Culinair

    24 februari 2019 (55 minuten)

  2. 2. Sport

    3 maart 2019 (55 minuten)

    Deze zondagavond probeert niemand minder dan Tom Boonen zijn indrukwekkende palmares aan te dikken met een overwinning in Twee tot de zesde macht. Gelukkig is het thema 'sport' en krijgt hij hulp van quizkampioen Tom Waes. Al is de tegenstand niet min. Ze worden immers uitgedaagd door twee sympathieke ploegen van onbekende Vlamingen.

  3. 3. Ladies Night

    10 maart 2019 (55 minuten)

    Vrijdag was het Internationale Vrouwendag, dus organiseert Jeroen Meus de afterparty. Op de gastenlijst staan niemand minder dan Kim Clijsters en Karen Damen. Zij nemen het op tegen twee charmante duo's die ook uit enkel vrouwen bestaan. Bovendien zitten in ons publiek ook enkel vrouwen. Kan Jeroen zich als enige man in de studio staande te houden tussen al dat vrouwelijk geweld?

  4. 4. De Generatiekloof

    17 maart 2019 (55 minuten)

    Welke generatie kent alles over Woodstock en weet ook wat een 'dab' is? Dat onderzoekt Jeroen Meus vanavond in een heuse clash der generaties. Laura Tesoro en Lynn Van Royen verdedigen de eer van de millenials ('80 - '2000) en quizzen tegen onbekende maar sympathieke babyboomers ('45 - '55) en een duo dat behoort tot Generatie X ('60 - '80). Ook een legendarisch schermgezicht maakt haar opwachting en een stem uit een ver verleden katapulteert de kijker terug naar de gloriejaren van televisie.

  5. 5. Muziek

    24 maart 2019 (55 minuten)

    BV's: Bart Peeters & Herman Brusselmans Duo 1: Jeroen Rigaux & Toon Verbiest Duo 2: Sofie Verschueren & Barbara Ceuleers Deze aflevering staat in het teken van muziek. Jeroen Meus dirigeert twee duo's van sympathieke onbekende Vlamingen die het opnemen tegen twee ex-drummers: Bart Peeters en Herman Brusselmans. Jeroen heeft een synthesizer meegebracht om zijn quizvragen van een extra soundtrack te voorzien.

  6. 6. Liefde

    31 maart 2019 (55 minuten)

    BV's: Elodie Ouedraogo & Jeroom Snelders, Siska Schoeters & Tomas De Soete, Luc Appermont & Bart Kaell. Bij het begin van de lente nodigen we 3 bekende koppels uit voor een BV-special. Wie is het slimste showbizzkoppel? Elodie Ouedraogo en Jeroom Snelders, Siska Schoeters en Tomas De Soete of Luc Appermont en Bart Kaell? Leiden foute antwoorden tot echtelijke ruzies? En wie rijft 10 000 euro binnen voor het goede doel?

  7. 7. Familie

    7 april 2019 (55 minuten)

    BV's: Lieven Scheire & Jonas Geirnaert Duo 1: Ferhat & Saïd Batanay Duo 2: Luc en Frederik Van der Vloedt 'De Neveneffecten' komen 'Twee tot de zesde macht', dat deze week in het teken van familie staat. Een neveneffect daarvan is dat ook de BV's familie zijn. Neven Lieven Scheire en Jonas Geirnaert nemen het op tegen andere duo's familieleden. Jeroen Meus serveert hen naar goede gewoonte een gezonde dosis aan vragen en weetjes.

  8. 8. Soap

    14 april 2019 (55 minuten)

    BV's: Leah Thys & Sven De Leijer Duo 1: Silke Van Baelen & Siebe Keersmaekers Duo 2: Esther Ruysen & Robin op't Roodt De sterrencast in deze soapaflevering bestaat speciaal voor de gelegenheid uit 'Thuis'-monument Leah Thys en soapliefhebber Sven De Leijer. Zij krijgen te maken met twee sympathieke maar onvoorspelbare duo's die net als zij op de 10.000 euro uit zijn.

  9. 9. 16+

    21 april 2019 (55 minuten)

    BV's: Olga Leyers & Tom Waes. Duo 1: Bruno & Kwinten Van Campenhout. Duo 2: Leen Govaerts & Kathleen Claessens. Het thema deze week is '16+'. Seks, drugs en rock-'n-roll dus in een aflevering waarin de stoere Tom Waes geflankeerd wordt door femme fatale Olga Leyers. En diehard Antwerpsupporter Tom plots Beerschotsupporter wordt...

  10. 10. Nineties

    28 april 2019 (55 minuten)

    BV's: Sergio Quisquater & Sam Gooris Duo 1: Natacha Vanden Abeele & Anouk De Keyser Duo 2: Kris Marckx & Robby Van Kelst Wie heimwee heeft naar Buffalo's en de Spice Girls wordt in deze aflevering op zijn wenken bediend. 'Twee tot de zesde macht' maakt er deze week een nineties-special van. 90's iconen van dienst zijn Sergio Quisquater en Sam Gooris.

  11. 11. Comedy

    5 mei 2019 (55 minuten)

    BV's: Guga Baul & Jelle De Beule Duo 1: Robbie Van Herck & Rebekka Van Caekenberghe Duo 2: Bart & Bert Van den Bogaert Guga Baul en Jelle De Beule die samen meedoen aan een quiz gepresenteerd door een kok? Het klinkt als een mop, maar vanavond wordt ze waarheid. Het thema van 'Twee tot de zesde macht' is trouwens comedy. En dat er ook 10 000 euro kan gewonnen worden, is geen grap. Guga en Jelle zijn alvast goed op elkaar ingespeeld, want ze namen ooit samen deel aan 'Beste vrienden'.

  12. 12. Showbizz

    12 mei 2019 (55 minuten)

    BV's: Showbizz Bart & Sven De Leijer Duo 1: Dorien Van Cappellen & Leen Vandensteen Duo 2: Robbie De Meyer & Wim Verstraete Jeroen Meus is weer op post om het weekend al quizzend af te sluiten. Deze keer is dat met veel glitter en glamour, want het thema is 'showbizz'. De twee bekende experten ter zake zijn niemand minder dan - wie anders? - Showbizz Bart en Sven De Leijer. Zij nemen het op tegen twee duo's van onbekende, maar daarom niet minder sympathieke Vlamingen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.