• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.971 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.823 stemmen
Avatar
 
banner banner

Khozhdenie po Mukam (2017)

Drama | Miniserie
3,00 2 stemmen

Alternatieve titel: The Road to Calvary

IMDb beoordeling: 7,7 (903)

Genre: Drama

Afleveringen: 12

Speelduur: 10 uur en 14 minuten

Ontwikkeld door: Irina Bark en Susanna Muasen

Met: Anna Chipovskaya, Leonid Bichevin en Yuliya Snigir

Oorsprong: Rusland

Datum van release: maandag 27 november 2017

Eerst uitgezonden op: NTV (Rusland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Khozhdenie po Mukam

Deze serie speelt zich af tussen 1914 en 1919 en begint vlak voor het begin van de Eerste Wereldoorlog, het moment waarop de maatschappij enorm zou gaan veranderen. Twee zussen in Sint-Petersburg, Katya en Dasha, beleven een turbulente romance en worden meegesleept in de politieke onrust tijdens de Eerste Wereldoorlog in Rusland.

Externe links

Afleveringen

  1. 1. Pervaya Seriya

    27 november 2017 (52 minuten)

    Aan het begin van 1914 komt Bulavina Darya Dmitrievna uit Samara aan in St. Petersburg. In deze stad woont haar zus Ekaterina (Katya) en haar man, een prominente advocaat Smokovnikovym Nikolai Ivanovitsj. De meisjes delen de liefde voor de decadente dichter Alexei Bessonov. Katya gaat vreemd en Darya wordt teleurgesteld. Op hetzelfde moment, kruist Darya ook het pad van de vriendelijke ingenieur uit de Baltische fabriek, Ivan Iljitsj Telegin.

  2. 2. Vtoraya Seriya

    27 november 2017 (50 minuten)

    Het is zomer 1914 en Dasha is op weg naar Samara om haar vader te bezoeken. Op de boot ontmoet ze opnieuw Ivan Ilyich Telegin die inmiddels ontslagen is bij de Baltische fabriek en daarom naar huis terugkeert. De twee worden verliefd. Maar dan komen aartshertog Frans Ferdinand en zijn vrouw om het leven bij een moordaanslag en breekt de Eerste Wereldoorlog uit. Ivan vertrekt naar het front. Gedurende al deze tijd verblijft Katya in Frankrijk. Nadat Ivan vermist wordt gaat Dasha wanhopig aan het werk in een militair hospitaal.

  3. 3. Tretya Seriya

    28 november 2017 (52 minuten)

    Als Liza Rastorgueva aan Dasha vraagt om een werkvergunning voor de ziekentrein om zo dichterbij het front naar Ivan Ilyich Telegin te kunnen zoeken, begint Dasha te twijfelen. Echter ontmoet Liza tijdens barre omstandigheden aan het front Arkadi Zhadov. Ondertussen zit Ivan in een krijgsgevangenkamp en doet een vluchtpoging. Katya keert terug uit Frankrijk en verzoend zich me haar man Nikolai. Op een avond wordt ze voorgesteld aan Vadim Petrovich Roshchin. Niet veel later gaan zowel de dichter Aleksey Bessonov als Nikolai naar het front.

  4. 4. Chetvyortaya Seriya

    28 november 2017 (51 minuten)

    De laatste wanhopige vluchtpoging van Ivan Ilyich Telegin en zijn mede-krijgsgevangen slaagt wonderbaarlijk. Onderweg naar huis ontmoet Ivan de vrouw Ganna en een verwarde Alexei Bessonov. Nadat Liza Rastorgueva een gewonde Ivan herkent, wordt ze door hem teleurgesteld. Als troost trouwt ze met Arkadi Zhadov. Ondertussen krijg Dasha te maken met een wraakzuchtige patiënt.

  5. 5. Pyataya Seriya

    29 november 2017 (50 minuten)

    In 1917 groeit de ontevredenheid van de Russische bevolking tot een hoogtepunt en terwijl in de straten de Februarirevolutie uitbreekt, trouwen Ivan en Dasha. Katya's man bezoekt als commissaris van de Voorlopige Regering het front en wordt door ontevreden soldaten gedood. Als weduwe vergaat het Katya minder goed, maar door het uiteenvallen van het Russische leger brengt dit Vadim Roshchin terug naar haar. Ook Liza en Arkadi vergaat het slecht. Bessonov wordt gered door Ganna .

  6. 6. Shestaya Seriya

    29 november 2017 (50 minuten)

    Bessonovs geluk is maar van korte duur en met Liza en Arkadi gaat het al niet veel beter. Voor de zussen Dasha en Katya en hun echtgenoten Ivan en Vadim verandert het leven in St. Petersburg door gevaar, honger en extreme kou in een ware beproeving. Dasha, zwanger van haar eerst kind, wordt aangevallen door rovers en deze stress veroorzaakt een vroeggeboorte en een breuk tussen Ivan en Dasha. Twijfel en verdriet laten Ivan besluiten zich aan te melden voor het Rode Leger.

  7. 7. Sedmaya Seriya

    30 november 2017 (52 minuten)

    Katya en Vadim Roshchin reizen naar haar vader in Samara. Na onenigheid met hem besluiten beide echter om naar Rostov te gaan. Daarbij kruisen ze, zonder het te weten, het pad van Liza en Arkadi. Vadim Roshchin ziet geen andere optie dan zich vrijwillig aan te melden bij de Witte Garde en veroorzaakt hiermee een breuk tussen Katya en hem. Ondertussen blijf Dasha achter in St. Petersburg om er te werken als verpleegster in het militaire hospitaal.

  8. 8. Vosmaya Seriya

    30 november 2017 (52 minuten)

    Katya die in Rostov is gebleven, krijgt het valse nieuws dat Vadim dood is. In groot verdriet reist ze per trein terug naar haar zus Dasha. Onderweg wordt de trein aangevallen door partizanenleider Nestor Machno en zijn Zwarte Leger. In gevangenschap bij de Machnovisten ontmoet ze Krasilnikova Alekseya, een vroegere soldaat onder Roshchin. In St. Petersburg krijgt Dasha meer en meer te maken met het Bolsjewistische beleid. Als haar nood het hoogst is, ontmoet ze de haar bekende Kulichek.

  9. 9. Devyataya Seriya

    4 december 2017 (51 minuten)

    Krasilnikova Alekseya neemt Katya onder zijn hoede en ontvlucht het Machnovisten-kamp. Kulichek betrekt Dasha steeds verder bij het ondergronds verzet tegen de Bolsjewistische overheid en zij krijgt opdracht om naar Moskou te reizen. Vadim krijg verlof en gaat naar Rostov voor wraak en Katya, maar verneemt daar wat er met haar is gebeurd. Op het station ontmoet hij bij toeval Ivan Ilyich Telegin, vermomd als Witte Garde officier. Vadim levert hem niet uit, waarvoor Ivan hem dankbaar is. De dichter Bessonov keert huiswaarts.

  10. 10. Desyataya Seriya

    4 december 2017 (51 minuten)

    Ook Liza en Arkadizijn zijn naar Moskou gereisd en vinden in de anarchist Mammoth Dalsky een compagnon. Dasha wekt eveneens de aandacht van Dalsky en wordt in opdracht van het ondergrondse verzet gevraagd om een bijeenkomst waar Lenin spreekt bij te wonen. Vadim en Ivan hebben een ontmoeting in een trein. Hierna arriveert Vadim in zijn zoektocht naar Katya in het het Machnovisten-kamp. Katya daarentegen beleeft moeilijk tijden op de boerderij van Alekseya.

  11. 11. Odinatsataya Seriya

    5 december 2017 (51 minuten)

    Na haar gewetensnood krijg Dasha een andere opdracht van het ondergrondse verzet. Dit eindigt in een gevaarlijke confrontatie tussen Liza, Arkadi, Dalsky en haar. Hierna keert Dasha terug naar haar vader in Samara. Deze heeft inmiddels een verzoek van de Bolsjewieken gekregen om minister van gezondheid te worden en dwarsboomt daardoor een onverwachte ontmoeting tussen Ivan Telegin en Dasha. Katya is nauwelijks bevrijd van Krasilnikova Alekseya of ze wordt gedwongen om als lerares te werken op een landelijke school. Vadim is nog steeds volhardend op zoek om zijn vrouw Katya te vinden.

  12. 12. Dvenatsataya Seriya

    5 december 2017 (52 minuten)

    Katya lukt het om eindelijk terug te keren naar St. Petersburg. Daar bezorgt ze de dichter Alexei Bessonov een laatste optreden. Ook Liza en Arkadi plegen hun laatste roofoverval. De documentenruil die Ivan en Vadim deden komt hen duur te staan. Na gewond te zijn geraakt bij een bombardement komen ze Dasha tegen. Tijdens een partijbijeenkomst worden Vadim Petrovich en Katya Dmitrievna herenigd.

Alle Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Arkadi Zhadov

Alexey Bessonov

Katya Bulavina

Liza Rastorgueva

Ivan Ilich Telegin

Doktor Dmitri Bulavin

Dasha Bulavina

muzhchina v pensne

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.