• 10.790 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.265 gebruikers
  • 8.985.237 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Grand Tour - Seizoen 3 (2019)

3,98 22 stemmen

Show titel: The Grand Tour

IMDb beoordeling: 8,7 (83.069)

Afleveringen: 14

Speelduur: 15 uur en 28 minuten

Ontwikkeld door: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May en Andy Wilman

Met: Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 18 januari 2019

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Grand Tour

The Grand Tour is een Brits autoprogramma met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Volg Jeremy, Richard en James wanneer zij beginnen aan een wereldwijd avontuur. Ze rijden in nieuwe, spannende auto's van fabrikanten over de hele wereld. Het programma bevat de volgende onderdelen: het testcircuit Eboladrome, Conversation Street, Running Gags en Celebrity Brain Crash (in seizoen 2 vervangen door Celebrity Face Off).

Afleveringen Seizoen 3 (2019)

  1. 1. Motown Funk

    18 januari 2019 (1 uur en 08 minuten)

    Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan op pelgrimstocht naar Detroit om in drie aangepaste muscle cars door de verlaten straten van deze ooit zo grote motorstad te rijden. In deze aflevering rijdt Jeremy ook in de superlichte, superhardcore McLaren Senna met 789 pk.

  2. 2. Colombia Special Part 1

    25 januari 2019 (54 minuten)

    Clarkson, Hammond en May rijden door Colombia in een Jeep Wrangler, een Chevrolet Silverado pick-up en een Fiat Panda 4x4 in een poging om goede foto’s van interessante dieren te maken, die vervolgens door Amazon gebruikt kunnen worden als screensaver.

  3. 3. Colombia Special Part 2

    26 januari 2019 (1 uur en 06 minuten)

    Clarkson, Hammond en May vervolgen hun reis door Colombia en komen epische landschappen, extreme gevaren, vreemde hobby’s en zelfs enkele echte dieren tegen.

  4. 4. Pick Up Put Downs

    1 februari 2019 (1 uur en 01 minuut)

    Jeremy, Richard en James gaan naar Wales om te kijken of Europese Pick-ups even goed zijn als de Japanse equivalenten, met May die de Mercedes X-Klasse rijdt, Hammond in een Ford Ranger en Clarkson een Volkswagen Amarok aan de tand voelt.

  5. 5. An Itchy Urus

    8 februari 2019 (58 minuten)

    Jeremy Clarkson gaat naar Zweden om de nieuwe Lamborghini Urus te testen met autocoureur Abbie Eaton. James May bezoekt de Eboladrome in de Alpine A110 en Richard Hammond beschrijft de Schotse race-coureur Jim Clark.

  6. 6. Chinese Food for Thought

    15 februari 2019 (1 uur en 11 minuten)

    Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn in China om de deugden van tweedehands westerse luxe auto's aan lokale zakenmensen te verkopen terwijl ze zweterig, verloren en bijna verbrand raken. Ook in deze show is Hammond op het circuit om de NIO EP9 elektrische superauto te testen.

  7. 7. Well Aged Scotch

    22 februari 2019 (1 uur en 06 minuten)

    Jeremy, Richard en James vinden drie klassieke auto's die niet veel waardering krijgen in vergelijking met hun waardevollere broers en zussen, een Alfa Romeo GTV6, een Lancia Gamma-coupé en een Fiat X1/9.

  8. 8. International Buffoons Vacation

    1 maart 2019 (1 uur en 21 minuten)

    Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May krijgen te horen dat ze een vakantiereis moeten maken door de zuidwestelijke Verenigde Staten met een camper. Al snel maken ze misbruikt van de situatie door gebruikte campers aan te passen, met gemengde resultaten.

  9. 9. Aston, Astronauts and Angelina's Children

    8 maart 2019 (1 uur en 02 minuten)

    Richard test de nieuwe Aston Martin V8 Vantage, James kijkt terug op de auto's van de Apollo-astronauten en Jeremy voert een reeks uitvoerige tests uit om te bewijzen dat de Citroen C3 Aircross ruim, praktisch en beter is dan een olifant.

  10. 10. The Youth Vote

    15 maart 2019 (1 uur en 04 minuten)

    Jeremy, Richard en James houden van snelle hatchbacks en zijn enthousiast om de nieuwste versies van Volkswagen, Ford en Toyota te testen. Hammond en May nemen twee iconen mee naar het Eboladrome, de Lamborghini Countach en de Ferrari Testarossa.

  11. 11. Sea to Unsalty Sea

    22 maart 2019 (1 uur en 12 minuten)

    Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May nemen een Aston Martin DBS, een Bentley Continental GT en een BMW M850i mee voor een epische rit tussen de zoute Zwarte Zee in Georgië en de zoetwater Kaspische Zee in Azerbeidzjan om de beste Grand Touring Car te vinden voor een visliefhebber.

  12. 12. Legends and Luggage

    29 maart 2019 (58 minuten)

    Jeremy Clarkson rijdt in twee nieuwe Lancia's, een Delta Integrale en een Stratos, James May kijkt terug op de geschiedenis van de legendarische Porsche 917-raceauto en Richard Hammond voegt zich bij Clarkson om vliegreizen te revolutioneren met twee concepten voor gemotoriseerde handbagage.

  13. 13. Survival of the Fattest

    5 april 2019 (1 uur en 31 minuten)

    In een speciale aflevering worden Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gedropt in de uitgestrekte wildernis van Mongolië. Voorzien van een aantal basisrantsoenen en alle platte onderdelen die ze nodig hebben om een voertuig te bouwen is dat hun enige kans op weer in de beschaafde wereld te geraken voordat ze verhongeren of elkaar wurgen.

  14. 14. Funeral for a Ford

    12 april 2019 (56 minuten)

    Jeremy heeft een verdrietig vaarwel, want dit is de laatste studio geproduceerde aflevering, en toekomstige afleveringen zullen op locatie 'specials' zijn. Geruchten blijven dat de Ford Mondeo op zijn laatste benen loopt en er zal geen directe vervanging zijn - zoals in Amerika gebeurt - waar de middelgrote Ford-sedan al in de dodencel zit.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van eppo349

eppo349

  • 859 berichten
  • 3862 stemmen

Eerste twee seizoenen vielen me zwaar tegen bij Amazon Prime. Gelukkig wisten de heren zich te herpakken in dit uitstekend derde seizoen.


avatar van neo

neo

  • 15405 berichten
  • 9542 stemmen

Hoewel de eerste twee afleveringen van het eerste seizoen wellicht 'te groot waren voor het concept is tot aan het eind van seizoen drie precies voldaan aan hiervoor bekende, doch variabele BBC formule, met kleine onzinnige gesprekken in een studio tot aan grote reisspecials.

Het is meer de vraag hoe een vervolg op dit derde seizoen, met vooral reisspecials en losse afleveringen van 1 individu, geen studio of tent meer, gaat uitpakken.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.