• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.331 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.842 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Boys - Seizoen 1 (2019)

4,06 253 stemmen

Show titel: The Boys

IMDb beoordeling: 8,7 (642.352)

Afleveringen: 8

Speelduur: 8 uur

Ontwikkeld door: Eric Kripke, Seth Rogen en Evan Goldberg

Met: Karl Urban, Elisabeth Shue en Erin Moriarty

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 26 juli 2019

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Amazon Prime Bekijk seizoen 1 via Amazon Prime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Boys

In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Het zijn de machteloze tegen de super krachtige als 'The Boys' beginnen aan een heroïsche zoektocht om de waarheid over 'The Seven' en hun formidabele Vought-steun bloot te leggen.

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

  1. 1. The Name of the Game

    26 juli 2019 (1 uur)

    Wanneer een superheld de liefde van zijn leven doodt, gaat elektronicaverkoper Hughie Campbell samenwerken met Billy Butcher, een vechtjas die de corrupte supers straft - en Hughie's leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

  2. 2. Cherry

    26 juli 2019 (1 uur)

    The Boys krijgen een superheld te pakken, Starlight neemt wraak, Homelander wordt ondeugend en een senator wordt nog ondeugender.

  3. 3. Get Some

    26 juli 2019 (1 uur)

    Het is de race van de eeuw. A-Train en Shockwave wedijveren om de titel van 's werelds snelste man. Ondertussen zijn The Boys herenigd en dat voelt erg goed.

  4. 4. The Female of the Species

    26 juli 2019 (1 uur)

    Een heel speciale aflevering van The Boys... een uur vol lef, klootzakken, vliegtuigkapingen, waanzin, geesten en een zeer intrigerende vrouw. O, en heel veel hartzeer - zowel in de sentimentele als in de bloederige letterlijke zin.

  5. 5. Good for the Soul

    26 juli 2019 (1 uur)

    The Boys gaan naar de Geloofs-expo om een veelbelovend spoor te volgen in hun niet aflatende strijd tegen de supers. Er kan - misschien - een moordzuchtige minderjarige zijn, maar dat zul je zelf moeten ontdekken.

  6. 6. The Innocents

    26 juli 2019 (1 uur)

    SUPER IN AMERIKA (2019). Vought Studios. Genre: Reality. Hoofdrollen: Homelander, Queen Maeve, Black Noir, The Deep, A-Train, Starlight, Tara Reid, Billy Zane.

  7. 7. The Self-Preservation Society

    26 juli 2019 (1 uur)

    Vertrouw nooit een aangespoelde super - dat moeten The Boys helaas hardhandig ondervinden. Ondertussen graaft Homelander in zijn eigen verleden, Starlight komt erachter dat liefde pijn doet, en als je ooit in Sandusky in Ohio benten een meisje vraagt of ze je kieuwen mag aanraken, zeg dan nee.

  8. 8. You Found Me

    26 juli 2019 (1 uur)

    De seizoensfinale! Vragen worden beantwoord! Geheimen worden onthuld! Conflicten... conflicteren! Personages ontploffen! En nog veel meer!

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van horizons

horizons

  • 5655 berichten
  • 2322 stemmen

Vermakelijk zeg!


avatar van Mansterkas

Mansterkas

  • 33 berichten
  • 21 stemmen

Ik hou van superheldenfilms. Dus vond ik het volkomen logisch om deze serie te gaan kijken. Dat is dus een hele foute insteek na het kijken van 3 afleveringen hahahaha. Deze superhelden blijken dus helemaal niet zo super te zijn. En zeker niet qua karakter. Wat een kl**tzakken zitten er tussen. De superhelden dragen ook allemaal het-is-het-allemaal-net-niet outfits. Een aantal “normale” mannen neemt het op deze eigenlijk geen superhelden. De serie heeft een behoorlijke zwarte rand en sommige scènes zijn behoorlijk aan de rauwe kant. Over een litertje bloed meer of minder wordt ook niet moeilijk gedaan. Maar ik vermaak me kostelijk. Dit is weer eens wat anders.

Leuke cast die prima acteert. Leuk trouwens om Elisabeth Shue weer eens te zien.


avatar van Harley Quinn

Harley Quinn

  • 88 berichten
  • 50 stemmen

"My father was bipolar. One night, when I was ten, he tried to smother me with a Hello Kitty duvet."

Fantastisch! De dialogen, de insteek, de personages. Kortom: het gehele narratief. De Supes zijn niet meer dan big business, werkend voor een bedrijf dat letterlijk over lijken gaat. Ratings, deals en geld staan boven mensenlevens - een uitvergroting van de hedendaagse, commerciële maatschappij waarin Vought de monopoliepositie heeft.

Eigenlijk sprak de serie me niet aan qua beschrijving op Prime Video. Puur opgezet omdat ik niet wist wat te kijken. Vanaf aflevering 1 was ik echter om. Heerlijk. Het is duister, zwartgallig, bizar en bij tijden ronduit briljant. Ik heb regelmatig in een deuk gelegen.

The Boys windt er geen doekjes om. Het geweld is grof, de karakters verknipt, de motieven immoreel - zelfs wanneer ze goedbedoeld zijn. Tegelijkertijd is bijna iedereen een marionet van hun eigen drama of wraak, vastzittend in een zelf gecreëerde of opgelegde gevangenis.

Seizoen 1 zit er bijna op. Op naar seizoen 2!


avatar van david bohm

david bohm

  • 2929 berichten
  • 3205 stemmen

Moest even wennen aan deze show en de personages. Nu ik erin zit, toch wel tof. Het uitgangspunt is geinig, het ziet er allemaal tof uit. Niet alle humor is aan mij besteed maar voldoende.

Benieuwd waar dit naartoe gaar.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.