• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.812 stemmen
Avatar
 
banner banner

iZombie - Seizoen 5 (2019)

3,38 12 stemmen

Show titel: iZombie

IMDb beoordeling: 7,8 (74.250)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Rob Thomas, Rob Thomas en Diane Ruggiero

Met: Rose McIver, Malcolm Goodwin en Robert Buckley

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 2 mei 2019

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 5 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot iZombie

Olivia "Liv" Moore was een gezonde, gedisciplineerde, gedreven medisch assistent die haar levenspad volledig had uitgestippeld... tot de nacht dat ze naar een feest ging dat onverwachts werd omgezet in een zombie feeding frenzy. Nu ze een med zombie-sudent is, en ze een baan in één van de lijkschouwer kantoren heeft weten te bemachtigen om zo toegang te krijgen tot de hersenen die ze met tegenzin moet eten om haar menselijkheid te behouden, maar met elke hersen die ze eet, neemt ze de herinneringen van het lijk in zich op. Met de hulp van haar baas de lijkschouwer en een politiedetective lost ze moorden op om de stemmen in haar hoofd stil te krijgen.

Afleveringen Seizoen 5 (2019)

  1. 1. Thug Death

    2 mei 2019 (42 minuten)

    De spanningen in Seattle stijgen nadat geweld van zombies tegen mensen het tekort aan hersenen verergert. Ravi waarschuwt een collega voor het nadeel van een remedie.

  2. 2. Dead Lift

    9 mei 2019 (42 minuten)

    Liv is hyper door fitnessgoeroe-hersenen en helpt Clive met de supermarktzaak. Peyton krijgt ruzie met de gemeenteraad tijdens een positieve zombie-pr-campagne.

  3. 3. Five, Six, Seven, Ate!

    16 mei 2019 (42 minuten)

    Ravi raakt in paniek als hij en Liv bij een danswedstrijd undercover gaan om een ​​vergiftigingsmoord op te lossen. Een school raakt in de greep van antizombiedrift.

  4. 4. Dot Zom

    23 mei 2019 (42 minuten)

    Liv en Clive volgen een technologisch spoor voor hun onderzoek naar de moord op een visionaire ondernemer. Blaine probeert in de gunst van een journaliste te komen.

  5. 5. Death Moves Pretty Fast

    30 mei 2019 (42 minuten)

    Al rondt haar explosieve verhaal af en Blaine wordt verdacht van de moord op zijn opschepperige buurjongen. Major lijdt aan mysterieus geheugenverlies.

  6. 6. The Scratchmaker

    6 juni 2019 (42 minuten)

    Major probeert een nieuwe bron van hersenen te vinden als de voorraad in Seattle gevaarlijk slinkt. Een schandaal in de pers haalt Blaine onderuit, maar niet voor lang.

  7. 7. Filleted to Rest

    13 juni 2019 (42 minuten)

    Door middel van de hersenen van een kritische chef-kok sporen Liv en Clive een moordenaar op. Na een dodelijke aanval gaat Major op jacht naar een mol in Fillmore-Graves.

  8. 8. Death of a Car Salesman

    20 juni 2019 (42 minuten)

    Liv en Ravi zijn hyper door de hersenen van een gladde verkoper en willen allebei een moord oplossen. Major vraagt de leiders in Washington om Seattle te sparen.

  9. 9. The Fresh Princess

    27 juni 2019 (42 minuten)

    Flashbacks naar de jaren 90 helpen Liv en Clive met een oude moordzaak tijdens een tienermissverkiezing. Ravi en Peyton volgen sporen naar het originele besmette Utopium.

  10. 10. Night and the Zombie City

    11 juli 2019 (42 minuten)

    In een onrustige stad verandert Liv door de hersenen van een vermoorde privédetective zelf in een detective die op zoek is naar een kostbare dosis gestolen zombieremedie.

  11. 11. Killer Queen

    18 juli 2019 (42 minuten)

  12. 12. Bye, Zombies

    25 juli 2019 (42 minuten)

  13. 13. All's Well That Ends Well

    1 augustus 2019 (42 minuten)

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Threeohthree

Threeohthree

  • 5399 berichten
  • 2569 stemmen

Consistent.

Als er iets is waar ik aan moet denken bij Izombie dan is het wel hoe ongelofelijk consistent deze serie is. Vanaf episode 1 tot de allerlaatste episode van seizoen 5, is het gewoon allemaal erg goed. Zonder gekheid, ik zou elke afzonderlijke episode ook vier sterren geven.

Natuurlijk valt Izombie een beetje in de grabbelbox van puur vermaak , maar waar series als Lucifer en Arrow redelijk wisselvallig zijn, heb je hier gewoon de garantie op een heerlijk betrouwbare cheeseburger.

Ik bedoel bij een risotto verschilt de kwaliteit nogal per restaurant, waar een cheeseburger eigenlijk overal wel gewoon prima is. Hoeft ook niet per se een burger te zijn natuurlijk, we hebben allemaal wel een go to comfort gerecht wat we kiezen als we gewoon een goede maaltijd willen en meer niet.

We dwalen hier een beetje af natuurlijk, maar Izombie was voor mij de ideale serie die ik zonder twijfel aan kon slingeren.

Dit wordt met dit laatste seizoen nog maar eens bevestigt. Godzijdank ook dat dit seizoen er nog wel kwam, want het was echt nodig om een mooi einde aan deze serie te knopen en dat is bij deze gelukt.

Ook dit seizoen is gewoon weer erg sterk, er word echt overal aan gedacht; alle verhaallijntjes komen tot een climax d.m.v. dingen aan te halen die in eerdere seizoen aan bod zijn gekomen.

Vooral Blaine zijn verhaallijn is echt genieten hier, hij heeft lopen worstelen met zijn inner good vs evil en de conclusie van het geheel is echt niet alleen goed op gezet (de reporter van mr boss met een verhaal van zijn 'ware aard') maar ook gewoon sterk afgemaakt (Blaine die zich realiseert dat hij inderdaad gewoon een duiveltje is).

het uitstapje van Liv en haar fam was ook een hoogtepuntje. Niet alleen leert ze eindelijk wie haar vader is hij blijkt uiteindelijk gewoon de grootste badass van de serie te zijn.

Maar goed, als we het over hoogtepunten hebben kunnen we episode 12 Bye. Zombies natuurlijk niet vergeten. Absoluut de beste episode van de serie en een heerlijke climax van het "ik krijg de eigenschappen van het brein dat ik eet" fenomeen. Heerlijke oceans 11 vibe en subliem uitgewerkt.

Izombie is een serie die ik zeker ga missen, maar daarom ook zeker eentje die ik in de toekomst nog wel eens op zal zetten. Absoluut aan te raden. Elke episode is het kijken waard.

4*


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.