• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.835 stemmen
Avatar
 
banner banner

Designated Survivor - Seizoen 3 (2019)

3,32 44 stemmen

Show titel: Designated Survivor

IMDb beoordeling: 7,4 (103.860)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: David Guggenheim

Met: Kiefer Sutherland, Adan Canto en Italia Ricci

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 7 juni 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Designated Survivor

Op de avond van de State of the Union zorgt een explosie ervoor dat de president en alle zittende leden van het kabinet omkomen. Tom Kirkman, De minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, wordt uitgeroepen als aangewezen overlevende en onmiddellijk beëdigd als nieuwe president. Kirkman probeert er alles aan te doen om te voorkomen dat Amerika in een chaos veranderd. Hij weet echter niet dat de aanslag slechts het begin is van wat nog komen gaat.

Afleveringen Seizoen 3 (2019)

  1. 1. #thesystemisbroken

    7 juni 2019 (50 minuten)

    Kirkman doet voor het eerst mee aan de presidentiële verkiezingen en zijn campagne maakt een slechte start. Wells wordt gekozen voor een belangrijke overplaatsing.

  2. 2. #slipperyslope

    7 juni 2019 (49 minuten)

    Een verhit debat over kinderhuwelijken verdeelt Kirkmans staf. Mars krijgt te maken met de opiatencrisis. Wells komt via een biohacker achter een nieuwe bedreiging.

  3. 3. #privateparts

    7 juni 2019 (46 minuten)

    Door een politieke aanval op Kirkman staan privacy en transgenderrechten in de spotlights. Aaron neemt een belangrijke beslissing. Wells en Eli jagen op een bioterrorist.

  4. 4. #makehistory

    7 juni 2019 (50 minuten)

    Aarons afkomst en een grootschalige lerarenstaking worden polariserende issues. Wells ontdekt een sinister patroon in een griepuitbraak.

  5. 5. #nothingpersonal

    7 juni 2019 (51 minuten)

    De gemoederen lopen hoog op nadat schandelijk nepnieuws viral gaat. Isabel zorgt voor opschudding en controverse, en Wells vindt een aanwijzing voor een samenzwering.

  6. 6. #whocares

    7 juni 2019 (51 minuten)

    Een stervend Guatemalaans kind in een ziekenhuis in Texas vestigt de aandacht op immigratie. Een overval toont Kirkman de realiteit van het leven in de hoofdstad.

  7. 7. #identity/crisis

    7 juni 2019 (52 minuten)

    Een Russische bommenwerper bedreigt Seattle. Mars strijdt tegen een farmaceuticabedrijf en een gebeurtenis uit Aarons jeugd brengt Kirkmans campagne in gevaar.

  8. 8. #scaredsh*tless

    7 juni 2019 (51 minuten)

    Kirkman zet een hectische jacht op de bioterrorist in gang. Lorraine speelt een vuil spelletje en gebruikt de opiatenepidemie als wapen in de verkiezingsstrijd.

  9. 9. #undecided

    7 juni 2019 (47 minuten)

    Wanneer Kirkman achterligt, overweegt hij de FBI te dwingen om het bioterrorisme aan te pakken. Emily worstelt met de laatste wensen van haar moeder.

  10. 10. #truthorconsequences

    7 juni 2019 (53 minuten)

    Op de dag van de verkiezingen wendt Kirkman zich tot zijn therapeut om zijn geweten te sussen na de gebeurtenissen − en zijn eigen beslissingen − van de afgelopen 36 uur.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van jarno1975

jarno1975 (Moderator series)

  • 10801 berichten
  • 2730 stemmen

Serie is stopgezet door ABC maar Netflix heeft hem opgepikt voor een 3e seizoen.

Te zien vanaf 7 juni.



avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

Designated Survivor was altijd al wel de moeite van het kijken waard, maar door het enorm aantal afleveringen van ruim boven de 20 per seizoen was het ook vaker dan nodig een lange, taaie en zeker niet altijd boeiende zit, ondanks dat het concept van de serie prima is en de cast zelfs uitstekend te noemen was. Na twee seizoenen stopte de serie er dan ook mee, omdat het niet genoeg scoorde. Niet eens onterecht denk ik. Zelf was ik er ook wel klaar mee, maar toen Netflix de serie over nam en er een derde seizoen in de vorm van slechts 10 afleveringen van maakte had ik weer de volle interesse terug.

En nu blijkt ook dat dit gewoon een geweldige keuze is geweest. Met 10 afleveringen duurt het allemaal lang genoeg zonder dat het verveelt en met een stuk minder doodsaaie subplotten die me niet konden boeien. Seizoen 3 is oprecht boeiend, spannend en geeft de serie genoeg bestaansrecht om hopelijk ook met een vierde seizoen te komen. Na twee seizoenen waarin Kiefer Sutherland president van Amerika was is er nu meer afwisseling omdat hij ook bezig is om voor het eerst officieel verkozen te worden voor een volgende termijn. Je krijgt dus een mix van lopende presidentszaken en campagne voor een nieuwe termijn. Wel jammer dat ze er wel heel veel maatschappelijke thema's bij hebben ingepropt. Homoseksualiteit, transgenders, euthanasiediscussie, discriminatie, emigratiebeleid. Ik vond het too much en ook soms wel erg geforceerd. Maar gelukkig spelen de acteurs hun rol zo overtuigend dat het allemaal wel goed te kijken viel zonder dat het ergens ergerlijk zou worden. Het maakt het ook meteen het beste seizoen van de drie. Het bio-wapen verhaal houdt het lang genoeg spannend. En er zit volgens mij best een aanzienlijk budget in de serie, want alles ziet er erg goed uit en er zitten ook een stel massamomenten in, zoals die van de slotminuten van de laatste aflevering.

3,5*


avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

  • 412 berichten
  • 1801 stemmen

Niets meer aan toe te voegen aburefan. Fijn geschreven. Mag ook weleens gezegd worden.

Het blijft een sterke serie en het is inderdaad een goede verbetering dat ze kiezen voor 10 i.p.v. 22 afleveringen. Het wordt nergens saai, sterk geacteerd en Kiefer Sutherland blijft een baas.

Hopen dat ze dit niet gaan cancelen en dat we volgend jaar gewoon weer kunnen genieten van deze serie.


avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Is zojuist gecancelled door Netflix.


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

  • 59141 berichten
  • 3918 stemmen

renzoroy_mm schreef:

Is zojuist gecancelled door Netflix.

Waaat. Jammer hoor, seizoen was net hun beste seizoen.

Nouja, dan kan Kiefer mooi eens terug naar 24 gaan


avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

  • 412 berichten
  • 1801 stemmen

Echt een schande! Ik heb het al vaker gezegd, maar het beleid van Netflix rondom het verlengen en cancelen van series raakt kant noch wal.

Een serie met een beetje verhaal, genoeg potentie en met een best groot publiek wordt na een seizoen gecanceld, terwijl sommige nietszeggende flutseries seizoen na seizoen krijgen. Slaat echt helemaal nergens op.



avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

  • 412 berichten
  • 1801 stemmen

Dit dus. Netflix voert echt een beleid uit van helemaal niks. Ze hebben volgens mij helemaal niets op orde. Ze zijn alleen maar bezig om zoveel mogelijk series te produceren, maar kwaliteit leveren ho maar.

Kwantiteit is waarschijnlijk belangrijker dan kwaliteit.


avatar van bvonk

bvonk

  • 183 berichten
  • 836 stemmen

10 aflevering is beter maar dit seizoen gaat wel heel veel over de prive levens van iedereen en daardoor kont het mij allemaal niet echt boeien, daar zijn genoeg andere series voor. Jammer want had graag een soort van inhoud/verhaal van seizoen 1 of 2 gehad maar dan in 10 echt goede afleveringen.

Vind het dus ook niet heel erg dat er geen seizoen 4 komt.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.