• 10.790 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.265 gebruikers
  • 8.985.237 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Terror - Seizoen 2 (2019)

2,97 17 stemmen

Alternatieve titel: The Terror: Infamy

IMDb beoordeling: 7,9 (50.991)

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: David Kajganich

Met: Derek Mio, Kiki Sukezane en Cristina Rodlo

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 12 augustus 2019

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Terror Seizoen 2 (2019)

The Terror: Infamy speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en concentreert zich op een reeks bizarre sterfgevallen rond een Japans-Amerikaanse gemeenschap. Een jongeman trekt er op uit om de kwaadwillende verantwoordelijke entiteit te begrijpen en te bestrijden.

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

  1. 1. A Sparrow in a Swallow's Nest

    12 augustus 2019 (52 minuten)

    In 1941 raakt Chester Nakayama in een spagaat tussen zijn gesloten Japans-Amerikaanse buurt op Terminal Island en zijn huidige Amerikaanse leven. Extreme omstandigheden laten zijn gemeenschap en zijn eigen leven wankelen, en intussen kijkt iemand aandachtig toe.Na Pearl Harbor worden de Terminal Islanders weggestuurd uit hun huizen en moeten ze elders onderdak vinden. Henry, gescheiden van zijn familie, krijgt te maken met onrecht door de overheid. Chester zoekt paranoïde naar antwoorden.

  2. 2. All the Demons Are Still in Hell

    19 augustus 2019 (43 minuten)

    Na Pearl Harbor worden de Terminal Islanders weggestuurd uit hun huizen en moeten ze elders onderdak vinden. Henry, gescheiden van zijn familie, krijgt te maken met onrecht door de overheid. Chester zoekt paranoïde naar antwoorden.

  3. 3. Gaman

    26 augustus 2019 (43 minuten)

    Terwijl de Terminal Islanders zich aanpassen aan hun nieuwe omgeving probeert Chester voor zijn gezin te zorgen en het kwaad dat hem volgt af te weren. Henry is getraumatiseerd door zijn gevangenschap. Amy krijgt een nieuwe baan.

  4. 4. The Weak Are Meat

    2 september 2019 (43 minuten)

    Chester, op zoek naar een beter leven, wordt vijandig bejegend door mede-Amerikanen. Luz hoopt dat Henry en Asako haar zullen accepteren in hun nieuwe thuis en de Japans-Amerikaanse gemeenschap viert Obon, een herdenkingsfeest voor de doden.

  5. 5. Shatter Like a Pearl

    9 september 2019 (43 minuten)

    De Japanse Amerikanen worden gedwongen tot een vernedering die de gemeenschap verdeelt. Chester gaat de confrontatie aan met een man die zorgt dat hij twijfelt aan wie hij is. Luz, kapot van verdriet, moet een belangrijke keuze maken.

  6. 6. Taizo

    16 september 2019 (43 minuten)

    Een verhaal uit het verleden geeft inzicht in het huidige kwaad dat de Terminal Islanders achtervolgt. Chester keert terug naar zijn familie. Henry en Asako moeten een moeilijke keuze maken.

  7. 7. My Perfect World

    23 september 2019 (43 minuten)

    Het gezin Nakayama is uit elkaar gevallen. Chester zoekt tegen elke prijs naar degene die volgens hem kan helpen. Een epidemie dwingt Amy tot handelen, hoewel ze klem komt te zitten tussen bevelen opvolgen en het juiste doen.

  8. 8. My Sweet Boy

    30 september 2019 (43 minuten)

    Chester en Luz hebben een keerpunt in hun relatie bereikt. Amy moet het heft in eigen handen nemen als een machtige tegenstander met haar speelt. Chester ontmoet een jongen die zijn vragen beantwoordt.

  9. 9. Come and Get Me

    7 oktober 2019 (40 minuten)

    De Terminal Islanders keren naar huis terug en ontdekken dat er veel is veranderd. De Nakayama's, nog steeds gespannen door wat ze elkaar hebben aangedaan, moeten samenkomen om de geest de bestrijden die hun toekomst bedreigt.

  10. 10. Into the Afterlife

    14 oktober 2019 (47 minuten)

    Henry en Asako kijken naar het verleden voor oplossingen voor hun huidige problemen. Chester en Luz worstelen met hun identiteit in de hoop degenen te redden die hen het meest nabij staan. Amy en Yamato-san vinden het moeilijk om weer deel uit te gaan maken van het Amerikaanse leven.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van 606

606

  • 23784 berichten
  • 11825 stemmen

Zin in


avatar van DreamTech

DreamTech

  • 469 berichten
  • 759 stemmen

Ga er nu aan beginnen ( omdat k hem nu compleet heb kijkt lekkerder) maar merkte gelijk al een compleet nieuw vehaal vergeleken met seizoen 1 dus ben benieuwd, maar begint al lekker


avatar van Thomas83

Thomas83

  • 3718 berichten
  • 3363 stemmen

Zelden zo'n terugval in kwaliteit gezien ten opzichte van een vorige seizoen. Ergens schuilt er in dit seizoen een goede serie over de Japanse Amerikanen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, maar het is vanaf de eerste scènes al direct duidelijk dat de ijzersterke suspense en drama zijn ingewisseld voor goedkoop melodrama en het ene na het andere J-horror-cliché.

Hoewel de setting van een interneringskamp voor Japanse Amerikanen een interessante is doet de serie al snel onnodig allerlei andere locaties aan in plaats van zich te focussen op het leven in het kamp. Het is komisch hoe eenvoudig sommige personages het kamp kunnen verlaten, en Derek Mio is behoorlijk zwak in de hoofdrol. Sowieso is dat al geen goed geschreven of ook maar sympathiek personage. Van de cast vond ik alleen de oudere acteurs doorgaans echt goed.

Visueel is dit seizoen wel weer interessant, en er zijn ook bepaalde (horror)momentjes die eruit weten te springen, maar uiteindelijk is dit vooral een heel rommelig seizoen, waarbij de indruk wordt gewekt dat de makers te veel wilden doen. Als je wil aankaarten hoe de Japans-Amerikaanse gemeenschap werd behandeld dan heb je wel wat meer nodig dan een stelletje karikaturale personages. Daarnaast zijn er ook veel te veel plotgaten en onnodige personages en verhaallijnen. De grote sprongen in de tijd vond ik ook niet echt prettig. De slotaflevering weet overigens verrassend te ontroeren.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.