• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.269 gebruikers
  • 8.985.334 stemmen
Avatar
 
banner banner

SamSam - Seizoen 10 (2003)

2,73 15 stemmen

Alternatieve titel: Sam Sam

IMDb beoordeling: 6,7 (348)

Afleveringen: 13

Speelduur: 5 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Alex van Galen en Joop van den Ende

Met: Bea Meulman, John Jones en Jules Royaards

Oorsprong: Nederland

Eerst uitgezonden op: Yorin (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 10 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot SamSam

SamSam draait om het leven van vier jongeren en twee ouderen in een huis in Haarlem. Jimmy is een echte losbol, Chris is de slimme brunette, Jo is het onwetende blondje en Lex is een barkeeper die graag de grenzen van fatsoen opzoekt en deze veelvuldig overschrijdt. De jongelui huren de bovenverdieping. Jimmy, Chris en Jo wonen in het appartement op de bovenverdieping en de zolderkamer, welke door Lex is gehuurd, van een oud stel, Nol en Riet(je) Brouwer. Nol is een nors en chagrijnig type, die liever lui is dan moe. Rietje is de warmbloedige en goedmoedige vrouw van Nol. Zij bemoeien zich geregeld, gewild of ongewild, met hun jeugdige huurders.

Afleveringen Seizoen 10 (2003)

  1. 1. De Tweeling

    2003 (25 minuten)

  2. 2. How to Dump a Lover

    2003 (25 minuten)

  3. 3. The Beauty and the Beast

    2003 (25 minuten)

  4. 4. Buffy's en Bocheltjes

    2003 (25 minuten)

  5. 5. Daten Is Plezier voor Drie

    2003 (25 minuten)

  6. 6. Een Stukje Beveiliging

    2003 (25 minuten)

  7. 7. Gorgonzola Baby

    2003 (25 minuten)

  8. 8. Puzzelnijd

    2003 (25 minuten)

  9. 9. Hiep Hiep Hyperactief

    2003 (25 minuten)

  10. 10. Zie Nol Schijnt door de Bomen

    2003 (25 minuten)

  11. 11. Ratrace

    2003 (25 minuten)

  12. 12. Het Groene Monster

    2003 (25 minuten)

  13. 13. Stille Nacht, Suus Nacht

    2003 (25 minuten)

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Jules Vismale

Jules Vismale

  • 27 berichten
  • 0 stemmen

k ben zelf niet bepaald een seksliefhebber en hoe mensen elkaar liefdevol willen versieren (zoals dat bij Romeo en Julia van William Shakespeare gebeurd ) zou me onverschillig moeten laten. Als er al iets is wat de ideale liefde betreft, waar ik vreselijk om kon lachen, dan is het wel een leuk fragment uit de Nederlandse komediefilm 'SamSam' uit 2003 genaamd 'Daten is plezier voor drie'
Er was in deze film een scene te zien waarin Bianca, een groot tienermeisje met blond haar (gebonden in een paardenstaart), en gekleed in een lange bruine geblokte jas met daaronder een korte roze trui en een lichtblauwe spijkerbroek, een huis binnenging waar zich Jimmy, een stevige gebouwde jongeman bevond met bruin haar, en hij was gekleed in een bruine trui met beige mouwen en een donkerblauwe spijkerbroek.
Jimmy was toen bezig om een andere blonde jongedame, Nina, die op een bank zat te lezen en wiens naam niet werd vernoemd, het hof te maken totdat hij Bianca opeens ontwaarde. Bianca vroeg aan Jimmy of hij daar in het huis woonde terwijl deze antwoordde dat hij op iets beters wachtte en dat scheen Bianca te wezen!
Hij begon haar te versieren waarna Jimmy de jas van Bianca uit deed en zo haar jeans waren te zien die zeer strak en hoog zaten gespannen over haar prachtige achterwerk! Jimmy had schijnbaar gewoon zin om met Bianca seks aan te gaan of naar een bioscoop af te reizen hoewel zij aangaf dat ze al een afspraak had. Jimmy vond dat ze dan maar haast moesten maken waarna hij Bianca optilde en haar over zijn rechterschouder nam alsof ze een zak meel was!
Hoewel Bianca een erg gewichtige (letterlijk) jongedame was kostte het Jimmy weinig moeite om haar weg te dragen. Bianca bezat een mooie en flinke kont waar haar jeans erg strak overheen spande en wie weet voelde Jimmy er wel wat voor om daar eens een grote hoeveelheid klappen op te geven. Hij voerde haar met een juichende overwinningskreet door een deur heen en Bianca gaf via een non-verbale manier of gebarentaal richting Nina aan dat ze niet veel van haar “verloofde” begreep! Deze trok alleen een verbaasd en zuur gezicht omdat ze schijnbaar inderdaad niets snapte van deze “romantische” scene en bij Romeo en Julia vast niet snel voorkomt.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Dit seizoen is nog niet begonnen. Eventuele spoilers moeten tussen spoiler tags.

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.