• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.832 stemmen
Avatar
 
banner banner

Blood & Treasure - Seizoen 1 (2019)

2,80 5 stemmen

Show titel: Blood & Treasure

IMDb beoordeling: 6,8 (6.862)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Matthew Federman en Stephen Scaia

Met: Matt Barr, Sofia Pernas en Katia Winter

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 21 mei 2019

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Blood & Treasure

Danny MacNamara is een voormalig antiquiteitenexpert van de FBI en kunstliefhebber. Daarnaast is hij ook expliciet een fan van "Indiana Jones". Lexi Vaziri is een voortvluchtige huurmoordenaar met vertrouwensproblemen en een stevige linkse hoek, die toevallig ook de ex-vriendin van Danny is. Nadat een terrorist het graf van Antonius en Cleopatra heeft opgeblazen roept Danny Lexi's expertise in om hem te helpen de reden hierachter te onderzoeken. Al snel blijkt dat Karim Farouk de dader is en hij naast een onschatbaar artefact gestolen te hebben ook Danny's mentor, Dr. Anna Castillo, gekidnapt heeft.

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

  1. 1. The Curse of Cleopatra: Part I

    21 mei 2019 (45 minuten)

    Wanneer terrorist Karim Farouk Danny's mentor Anna ontvoerd en onderduikt met een onbetaalbaar object, rekruteert Danny Lexi om hem te helpen Farouk voor het gerecht te brengen en Anna te redden.

  2. 2. The Curse of Cleopatra: Part II

    21 mei 2019 (45 minuten)

  3. 3. Code of the Hawaladar

    28 mei 2019 (45 minuten)

    Danny doet zich voor als wapenhandelaar Aiden Shaw om informatie over de locatie van terrorist Karim Farouk te verkrijgen van een tussenpersoon die Shaw-geld verschuldigd is.

  4. 4. The Secret of Macho Grande

    4 juni 2019 (45 minuten)

    Een essentiële aanwijzing leidt Danny en Lexi naar een Oostenrijks kasteel waar de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog de sarcofaag van Cleopatra hebben verborgen.

  5. 5. The Brotherhood of Serapis

    11 juni 2019 (45 minuten)

    Een onwaarschijnlijke bondgenoot onthult Lexi dat een Egyptische functionaris bestanden heeft die haar naar Farouk kunnen leiden.

  6. 6. The Ghost Train of Sierra Perdida

    18 juni 2019 (45 minuten)

    Danny en Lexi volgen een aanwijzing naar de bergen van Spanje op zoek naar een verloren treinwagon die mogelijk de sarcofaag van Cleopatra droeg toen deze verdween.

  7. 7. Escape from Casablanca

    25 juni 2019 (45 minuten)

    Danny en Lexi moeten improviseren om in leven te blijven en uit de gevangenis te blijven wanneer ze vastzitten in Casablanca met zowel wetshandhavers als hun vijanden op de hielen.

  8. 8. The Lunchbox of Destiny

    2 juli 2019 (45 minuten)

    De FBI biedt Danny en Lexi informatie die hen zal helpen bij hun zoektocht naar Cleopatra, maar alleen als Danny zijn opgesloten vader, Patrick, zover kan krijgen dat hij de locatie opgeeft van schilderijen die hij twintig jaar eerder heeft gestolen.

  9. 9. The Shadow of Project Athena

    9 juli 2019 (45 minuten)

    Danny en Lexi zoeken een beroemde nazi-jager wiens onderzoek hen naar Montreal leidt, waar ze vermoeden dat de laatste nazi's die met Cleopatra zijn ontsnapt, mogelijk nog in leven en ondergedoken zijn.

  10. 10. The Wages of Vengeance

    16 juli 2019 (45 minuten)

    Na Farouk bijna te hebben gevangen in een steekoperatie, schakelen Danny en Lexi Hardwick in om zijn onderwereldcontacten aan te boren in de hoop Farouk in de bochten te nemen voordat hij weer verdwijnt.

  11. 11. The Return of the Queen

    23 juli 2019 (45 minuten)

    Het spoor van de sarcofaag van Cleopatra leidt Danny en Lexi naar de Bermudadriehoek, waar een contactpersoon van Shaw hulp biedt bij het opsporen van een smokkelaarsvliegtuig dat jaren eerder is verdwenen.

  12. 12. Legacy of the Father

    30 juli 2019 (45 minuten)

    Terwijl Hardwick Danny en Lexi helpt de Broederschap te slim af te zijn, leert Danny schokkende onthullingen die alles wat hij dacht te weten over zijn verleden kapot maakte.

  13. 13. The Revenge of Farouk

    6 augustus 2019 (45 minuten)

    Er worden geheimen prijsgegeven, het lot is bezegeld en het leven van Danny en Lexi zal nooit meer hetzelfde zijn nadat Farouks masterplan is uitgevoerd.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van elayz

elayz

  • 310 berichten
  • 942 stemmen

OK, leuk idee, super spannende start met aflevering 1 & 2, daarna is de spanning weg en is het over met de actie en de pret...


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.