• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.401 stemmen
Avatar
 
banner banner

Younger - Seizoen 6 (2019)

2,88 4 stemmen

Show titel: Younger

IMDb beoordeling: 7,8 (25.229)

Afleveringen: 12

Speelduur: 4 uur en 29 minuten

Ontwikkeld door: Darren Star

Met: Sutton Foster, Hilary Duff en Debi Mazar

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 12 juni 2019

Eerst uitgezonden op: Paramount Network (Verenigde Staten)

Plot Younger

De 40-jarige Liza wordt plots alleenstaande moeder. Ze probeert de arbeidsmarkt weer te betreden maar komt erachter dat het bijna onmogelijk is om van onder af aan te beginnen op haar leeftijd. Als ze in een bar te horen krijgt dat ze er veel jonger uitziet geeft haar vriendin Maggie haar een make-over en gaat ze door het leven als 26-jarige. Gewapend met nieuw vertrouwen krijgt ze een baan als assistente bij de temperamentvolle Diana. Samen met haar collega Kelsey werkt ze aan haar droomcarrière. Ze hoeft er alleen maar voor te zorgen dat niemand achter haar geheim komt wat alleen zij en Maggie weten.

Afleveringen Seizoen 6 (2019)

  1. 1. Big Day

    12 juni 2019 (22 minuten)

    Kelsey maakt haar debuut als uitgever en beseft al snel dat het bedrijf in de problemen zit. De nieuwe aanpak en de onthulling over Liza zorgen ervoor dat Diana in een crisis belandt. Josh komt erachter wie de vader van is Clares baby.

  2. 2. Flush with Love

    19 juni 2019 (24 minuten)

    Liza en Kelsey hebben een conflict met Quinn, die nu twee petten op heeft: die van auteur en van investeerder. Diana beledigt Enzo. Lauren organiseert een babyshower voor Clare en Josh.

  3. 3. The Unusual Suspect

    26 juni 2019 (22 minuten)

    De liefde tussen Liza en Charles laait op, maar Liza vermoedt dat Charles iets voor haar verzwijgt. Millenial heeft de primeur van de vrijgesproken moordenaar Audrey Colbert, die bereid is het hele verhaal te vertellen. Kelsey heeft het gevoel dat Quinn haar ondermijnt.

  4. 4. An Inside Glob

    10 juli 2019 (25 minuten)

    Na een tegenslag focussen Liza en Kelsey zich op een auteur die sceptisch staat tegenover Millennial. Kelsey probeert om te gaan met de stress die haar nieuwe baan met zich meebrengt. Maggie gaat voor een holistische aanpak.

  5. 5. Stiff Competition

    17 juli 2019 (22 minuten)

    Liza en Charles gaan de concurrentie aan om hun relatie een oppepper te geven. Mercury is Milennial te slim af. Hierdoor beginnen Kelsey en Diana te twijfelen aan Liza's loyaliteit, want ze deelt immers het bed met de vijand. Gemma gaat viraal.

  6. 6. Merger, She Wrote

    24 juli 2019 (22 minuten)

    Liza is aangenaam verrast door nieuwe vrienden en bekende gezichten. Brownyn Madigan vindt een ongebruikelijke stem voor haar audioboeken.

  7. 7. Friends with Benefits

    31 juli 2019 (22 minuten)

    Kelsey licht de merkenstrategie toe na de fusie van Mercury en Millenial, maar heeft er moeite mee om zich staande te houden tegenover Charles. Liza gaat naar een bal en denkt terug aan haar oude leven. Diana ontmoet een ex van Enzo.

  8. 8. The Debu-taunt

    7 augustus 2019 (22 minuten)

    Liza loopt Pauline tegen het lijf, die onverwacht een verzoeningsgebaar maakt. Charles doet Liza een romantisch voorstel. Diana luistert naar de verhalen van haar portier en is gefascineerd. Millenial neemt deel aan het Debutantenbal.

  9. 9. Millennial's Next Top Model

    14 augustus 2019 (22 minuten)

    Millenial probeert om te gaan met de gevolgen van het fiasco op het Debutantenbal. Liza krijgt te maken met een mediacircus onder leiding van Quinn Tyler. Maggie heeft een date met iemand die niet haar type is. Kelsey en Zane gaan terug naar af.

  10. 10. It's All About the Money, Honey

    21 augustus 2019 (22 minuten)

    Liza krijgt te maken met een onverwachte medester in haar 'Infinitely 21'-reclamecampagne. Kelsey en Charles gaan naar Chicago om financiële steun voor Millennial te zoeken. Josh denkt na over zijn opties na 'Inkburg'.

  11. 11. Holding out for a Shero

    28 augustus 2019 (22 minuten)

    Millenial wankelt na weer een machtswisseling. Kelsey gebruikt haar tegenslag op social media om een jongere generatie te inspireren. Liza probeert beleefd te zijn terwijl ze het verleden loslaat. Diana viert haar vrijgezellenfeestje.

  12. 12. Forever

    4 september 2019 (22 minuten)

    Liza heeft er moeite mee om zich zonder Kelsey staande te houden. Kelsey bedenkt een strategie met een onwaarschijnlijke bondgenoot. Diana en Charles nemen beiden beslissingen voor de toekomst.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.