• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.971 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.823 stemmen
Avatar
 
banner banner

Instinct - Seizoen 2 (2019)

2,60 5 stemmen

Show titel: Instinct

IMDb beoordeling: 6,7 (8.802)

Afleveringen: 11

Speelduur: 8 uur en 15 minuten

Ontwikkeld door: Michael Rauch

Met: Alan Cumming, Naveen Andrews en Bojana Novaković

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 30 juni 2019

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Instinct

Dr. Dylan Reinhart is een begaafde auteur, universiteitsprofessor en voormalig CIA agent. In Instinct wordt Reinhart weer teruggetrokken in zijn oude leven door NYPD detective Lizzie Needham om haar te helpen een seriemoordenaar te stoppen, die het eerste boek van Reinhart gebruikt als leidraad. Reinhart voelt zich genoodzaakt de zaak aan te nemen, komt uit zijn pensioen en maakt gebruik van zijn oude vaardigheden.

Afleveringen Seizoen 2 (2019)

  1. 1. Stay Gold

    30 juni 2019 (45 minuten)

    Dylan en Lizzie onderzoeken de moord op een succesvolle zakenvrouw die de levensduur van mensen probeerde te verlengen. Dylan en Andy zetten hun adoptieplannen voort en detective Ryan Stock komt uit Nebraska om een potentiële seriemoordenaar op te speuren.

  2. 2. Broken Record

    7 juli 2019 (45 minuten)

    Dylan en Lizzie onderzoeken de moord op een aspirant-muzikant die in een pretpark in een achtbaan is neergeschoten. Ook probeert Lizzie zichzelf uit te putten om een ​​nieuwe alleenstaande vriend bij te houden, en Andy en Dylan proberen hun adoptiemogelijkheden te verbreden.

  3. 3. Finders Keepers

    14 juli 2019 (45 minuten)

    Een vader wordt ervan beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord en vervolgens zijn eigen zoon te hebben gekidnapt om een ​​voogdijstrijd te voorkomen met zijn schoonfamilie, die vindt dat hij verantwoordelijk is voor beide misdaden.

  4. 4. Big Splash

    21 juli 2019 (45 minuten)

    Een tienerverjaardag verandert in een plaats delict, wanneer de moeder dood neervalt en de politie de gasten en het personeel van het feest onder de loep neemt. Ryan vindt ondertussen een nieuwe aanwijzing in zijn onderzoek en Lizzie krijgt goed nieuws.

  5. 5. Ancient History

    28 juli 2019 (45 minuten)

    Een lijk spoelt aan met alleen hoofd, handen en voeten zichtbaar, de rest van het lichaam zit een in een kist. Het dode lichaam is van een onpopulaire scheidingsadvocaat met een vervreemde vrouw.

  6. 6. One-of-a-kind

    4 augustus 2019 (45 minuten)

    Dylan en Lizzie gaan op onderzoek uit, wanneer het werk van een straatartiest wordt gevonden met een lijk in het midden. Ook pakt Ryan een verdachte op in het onderzoek naar de Sleeping Beauty Killer en Dylans nieuwe boekeditor brengt hem een bezoek.

  7. 7. After Hours

    11 augustus 2019 (45 minuten)

    Dylan en Lizzie gaan undercover in New Yorks erotische onderwereld, wanneer ze de moord op een hoogstaande PR-vertegenwoordiger onderzoeken. Ondertussen komt een oude liefde van Julian terug in zijn leven met een aanbod die hij niet kan weerstaan.

  8. 8. Go Figure

    11 augustus 2019 (45 minuten)

    Dylan en Lizzie proberen erachter te komen waarom een professionele kunstschaatser op het ijs vermoord is. Ryan en Dylan belanden ondertussen in een ongewone situatie door Ryans zaak en Julian ontdekt waarom een oude kennis van hem terugkeert naar New York.

  9. 9. Manhunt

    18 augustus 2019 (45 minuten)

    Ryan en Dylans onderzoek naar de Sleeping Beauty Killer leidt hen naar een strijd op een schip. Ook ontvangt Dylan verontrustend nieuws van zijn vader.

  10. 10. Trust Issues

    18 augustus 2019 (45 minuten)

    Dylan en Lizzie onderzoeken de dood van drie familieleden die ook zakenpartners waren. Ook is Andy's juridische kennis nodig, wanneer hij en Dylan op een probleem stuiten tijdens het adoptieproces. Lizzie leert de harde waarheid over Julians verleden.

  11. 11. Grey Matter

    25 augustus 2019 (45 minuten)

    Twee voorbijgangers ontdekken een afgehakt hoofd in een vijver. Dylan en Lizzie gaan op onderzoek uit en vinden nog drie hoofden, maar geen lichamen. Ondertussen krijgt Dylan een bezoek van iemand uit het verleden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

  • 1314 berichten
  • 979 stemmen

Zojuist gecancelled


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.