• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.382 stemmen
Avatar
 
banner banner

Ballers - Seizoen 5 (2019)

3,39 19 stemmen

Show titel: Ballers

IMDb beoordeling: 7,8 (76.094)

Afleveringen: 8

Speelduur: 4 uur

Ontwikkeld door: Stephen Levinson

Met: Dwayne Johnson, Rob Corddry en John David Washington

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zondag 25 augustus 2019

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

Plot Ballers

'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden.

Afleveringen Seizoen 5 (2019)

  1. 1. Protocol Is for Losers

    25 augustus 2019 (30 minuten)

    Terwijl hij rustig geniet van zijn pensioen en terugdenkt aan zijn verleden, krijgt Spencer de verleidelijke aanbieding om de eerste zwarte eigenaar met een meerderheidsbelang in de professionele football-geschiedenis te worden. Een jaar nadat hij afscheid heeft genomen van Spencer, gaat Joe met zijn nieuwe partner Lance, tot het uiterste voor Sports X. Ricky komt in de problemen met Charles en Vernon denkt na over een leven naast football, tot het ongenoegen van Reggie.

  2. 2. Must Be the Shoes

    1 september 2019 (30 minuten)

    Nadat hij informatie krijgt over aanbiedingen voor concurrerende eigenaren, vraagt Spencer de gebroeders Anderson om financiële hulp. Joe moet zich verontschuldigen voor het creëren van een vijandige werkomgeving en verkoopt later een groot idee aan een belangrijke klant met behulp van Kate, een intelligente leidinggevende van Sports X. Ricky en Vernon denken allebei na over een verschillende toekomst, terwijl Charles ongewenst nieuws probeert te verbergen.

  3. 3. Copernicursed

    8 september 2019 (30 minuten)

    Op het moment dat Spencer contact met hem opneemt over een droombaan, krijgt Jason een interessante tegenaanbieding van Joe, die er alles aan wil doen om zijn oude partner ten val te brengen. Vernon heeft een try-out bij een Esport-bedrijf en Reggie klaagt over zijn positie bij Sports X. Ricky begint weer met feesten om iets te doen aan zijn depressie. Charles denkt na over wat hij moet doen met Kisan.

  4. 4. Municipal

    15 september 2019 (30 minuten)

    Spencer begint in zijn nieuwe functie en neemt een mogelijk niet zo populaire beslissing. Nu Sports X financieel op het randje balanceert, wordt Joe jaloers als Kate een belangrijke uitgever probeert binnen te halen bij een lanceringsfeestje. Ricky probeert op te treden als radiopresentator en uit zijn echte gevoelens over Spencer. Reggie heeft een voorstel voor Vernon waar ze beiden blij mee zullen zijn.

  5. 5. Crumbs

    22 september 2019 (30 minuten)

    Spencer voelt van alle kanten druk als hij vecht voor Kisan. Ricky krijgt gemengde feedback over zijn radioshow. Reggie, Vernon en Lance hebben moeite Joe te overtuigen van de gaming industrie. Charles doet er alles aan om een grote speler binnen te halen. Jason heeft lastige onderhandelingen met de gebroeders Anderson.

  6. 6. Edutainment

    29 september 2019 (30 minuten)

    Na een onverwachte tragedie bereidt Spencer zich voor op zijn eerste eigenaarsvergadering. Joe besluit om naar de radioshow van Ricky te gaan, terwijl hij probeert werk en zijn relatie met Kate in balans te houden. Charles krijgt te maken met een onverwachte gezondheidscrisis tijdens zijn meest drukke tijd op het werk. Vernon, Reggie en Lance proberen een trio gamende broers te rekruteren voor hun nieuwe competitie. Jason viert zijn jubileum.

  7. 7. Who Wants a Lollipop

    6 oktober 2019 (30 minuten)

    Spencer en Joe luchten hun hart over hun onenigheden uit het verleden als Spencer terugkeert bij het Sports X-kantoor voor het afsluiten van een grote spelersdeal en even later maakt Spencer een belangrijke publieke aankondiging die ongetwijfeld gevolgen gaat hebben. Charles overweegt een nieuwe deal van Werner nadat hij wakker wordt geschud over zijn gezondheid. Ricky is defensief tijdens een bijeenkomst met een belangrijke figuur uit Hollywood met ambitieuze plannen voor zijn toekomst. Vernon, Reggie en Lance arriveren als underdogs bij hun eerste Esporttoernooi.

  8. 8. Players Only

    13 oktober 2019 (30 minuten)

    Ondanks dat hij een doelwit is voor iedereen, blijft Spencer vechten voor de spelers in de competitie. Joe verandert zijn kijk op de wereld op het moment dat hij in het reine komt met zichzelf. Julie stimuleert Charles om ongedane zaken af te ronden. Ricky probeert in zijn eentje aan de slag te gaan voor zijn nieuwste project. Reggie neemt de volgende stap in zijn carrière, met de steun van Vernon.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van kos

kos

  • 46075 berichten
  • 8459 stemmen

Ah, yessss


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.