• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.835 stemmen
Avatar
 
banner banner

Stumptown - Seizoen 1 (2019-2020)

3,50 8 stemmen

Show titel: Stumptown

IMDb beoordeling: 7,5 (13.007)

Afleveringen: 18

Speelduur: 17 uur en 43 minuten

Ontwikkeld door: Greg Rucka

Met: Cobie Smulders, Jake Johnson en Michael Ealy

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 25 september 2019

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Stumptown

Dex Parios is een scherpzinnige legerveteraan met een ingewikkeld liefdesleven, gokschulden en een broer om voor te zorgen. Haar vaardigheden maken haar tot een geweldige privédetective in Portland, Oregon. Met haar gecompliceerde persoonlijke verleden en alleen zichzelf om op te vertrouwen, lost ze andermans problemen op waarbij ze haar eigen problemen uit het oog verliest.

Afleveringen Seizoen 1 (2019-2020)

  1. 1. Forget It Dex, It's Stumptown.

    25 september 2019 (1 uur)

    Dex Parios heeft een gecompliceerd liefdesleven, een gokschuld en een broer om voor te zorgen. Ze is een goede privédetective, maar haar manier van doen brengt haar vaak in problemen.

  2. 2. Missed Connections

    2 oktober 2019 (1 uur)

    Dex wordt ingehuurd door een rijke man om een vrouw te zoeken die hij pasgeleden heeft ontmoet, maar Dex merkt algauw dat de opdracht niet zo simpel is als op het eerste gezicht lijkt.

  3. 3. Rip City Dicks

    9 oktober 2019 (1 uur)

    Dex wil haar collega Artie Banks als mentor om een erkend privédetective te kunnen worden. Hoffman heeft zijn bedenkingen bij Grey als blijkt dat hij banden heeft met een slachtoffer in zijn zaak.

  4. 4. Family Ties

    16 oktober 2019 (1 uur)

    Dex neemt het op tegen Artie Banks om de vastgoedmagnaat Randall Tapper ten val te brengen. Ondertussen leidt Cosgrove een onderzoek naar de voortvluchtige gedetineerde Wallace Kane.

  5. 5. Bad Alibis

    30 oktober 2019 (1 uur)

    Hoffman roept de hulp van Dex in, ook al heeft Cosgrove hem opgedragen om vrij te nemen. Intussen komen Tookies culinaire kunsten goed van pas en maakt Dex zich zorgen over haar certificering.

  6. 6. Dex, Drugs and Rock & Roll

    6 november 2019 (1 uur)

    Als de ex van Dex, de beroemde musicienne Fiona, in de stad komt optreden, moet Dex haar tegen een stalker beschermen. Intussen blijft ze Grey negeren. Tookie en Cosgrove worden vrienden.

  7. 7. November Surprise

    20 november 2019 (1 uur)

    Dex gaat undercover, als ze door een politicus wordt ingehuurd om negatieve informatie te vinden over zijn tegenkandidaat. Ze beleeft een gespannen Thanksgiving onder vrienden in de Bad Alibi.

  8. 8. The Other Woman

    4 december 2019 (1 uur)

    Dex wordt ingehuurd door Sue Lynn om een zaak te onderzoeken met de weduwe van de vorige vlam van Dex. Haar vriendschap met Grey wordt door diens romance met Liz op de proef gesteld.

  9. 9. Dex Education

    11 december 2019 (1 uur)

    Dex gaat op een school als invalkracht undercover om een vroegere klasgenoot te helpen. Iemand heeft drugs bij haar dochter geplant. De relatie tussen Dex en Liz wordt ongemakkelijk.

  10. 10. Reality Checks Don't Bounce

    8 januari 2020 (1 uur)

    Dex wordt ingehuurd door een beroemd tv-jurylid om zijn broer te vinden, maar algauw blijkt dat ze niet de enige is die hem zoekt. Aan het thuisfront is Dex niet voorbereid op het nieuws van Ansel.

  11. 11. The Past and the Furious

    15 januari 2020 (1 uur)

    Met behulp van Sue Lynn doet Dex haar best om de biologische ouders te vinden van een veteraan die erachter is gekomen dat hij is geadopteerd. Grey blijft samenwerken met Hoffman en gaat undercover.

  12. 12. Dirty Dexy Money

    22 januari 2020 (1 uur)

    Dex sluit vriendschap met een nieuwe klant, de eigenaar van een mannenstripclub die op mysterieuze wijze verlies draait. Intussen blijft Grey Hoffman en zijn nieuwe partner helpen in de autobendezaak.

  13. 13. The Dex Factor

    5 februari 2020 (1 uur)

    Dex gaat undercover als klant om Hoffman en Grey te helpen bij de volgende fase van hun drugszaak. Ansel heeft moeite om de orde te handhaven in de Bad Alibi en roept de hulp van Tookie in.

  14. 14. Til Dex Do Us Part

    12 februari 2020 (1 uur)

    Dex moet een onderzoek instellen naar de verloofde van een bruid, omdat er twijfels zijn over de huwelijkse voorwaarden. Dex roept de hulp in van Hoffman en ontdekt dat het om een paar apart gaat.

  15. 15. At All Costs: The Conrad Costas Chronicles

    19 februari 2020 (43 minuten)

    Dex en Grey gaan naar LA om een klant te helpen die denkt dat een voormalige klasgenoot haar scenario heeft geplagieerd. Grey laat de Bad Alibi met frisse tegenzin aan Ansel en Tookie over.

  16. 16. All Quiet on the Dextern Front

    4 maart 2020 (1 uur)

    Dex helpt een moeder die de voogdij over haar kinderen is verloren. Dex wordt herinnerd aan haar tijd in Afghanistan en moet de redenen achter de dood van Benny onder ogen zien. Ansel krijgt date-les.

  17. 17. The Dex Files

    18 maart 2020 (1 uur)

    Jeremy, een voormalige klant van Dex, stelt haar voor aan majoor Elders, die meer weet over de dood van Benny. Intussen wordt Grey's herstelde relatie met zijn vader op de proef gesteld.

  18. 18. All Hands on Dex

    25 maart 2020 (1 uur)

    Dex neemt het recht in eigen hand als ze de hoofdverdachte is in een moordzaak. Intussen doet Hoffman zijn best om onpartijdig te blijven. Hij kan alles kwijtraken, als hij Dex blijft helpen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van 606

606

  • 23784 berichten
  • 11825 stemmen

Vrouwelijke Ray Donovan? Zo komt het in ieder geval op mij over....


avatar van SolidKevin

SolidKevin

  • 66 berichten
  • 1483 stemmen

Ik heb geprobeerd om hier van te genieten, maar er zit totaal geen logica in de afleveringen. In afl. 2 Missed Connections krijg je in de 'wat vooraf ging' een stuk dat eigenlijk pas in afl. 3 Rip City Dicks te zien is. Jammer, want in principe leek het me wel een leuke serie. Ga echter geen tijd stoppen in zo'n slecht in elkaar gemonteerde rommel.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.