• 10.800 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.990 stemmen
Avatar
 
banner banner

Voor de Rechter - Seizoen 3 (2018)

3,25 4 stemmen

Show titel: Voor de Rechter

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 36 minuten

Oorsprong: Nederland

Datum van release: dinsdag 30 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: RTL5 (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Voor de Rechter

We volgen de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland. Bij een rechtszaak zijn de belangen altijd groot. Er staat altijd iets op het spel voor de verdachte, het slachtoffer of een burger die zijn recht wil halen. De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak.

Afleveringen Seizoen 3 (2018)

  1. Aflevering 1

    30 oktober 2018 (42 minuten)

    Een man op leeftijd die zijn vrouw mishandeld zou hebben, toont weinig respect voor de rechtbank. Hij laat zowel de rechter als de officier van justitie niet uitspreken en ontkent zijn aanklacht in niet mis te verstane woorden. Een jongeman die alleen dit jaar al vier keer is opgepakt, reageert verbaasd wanneer de rechter hem voorhoudt dat hij misschien wel een probleem heeft. En zien we hoe een bolletjesslikker, die gepakt is met maar liefst 91 bolletjes in zijn maag, op Schiphol berecht wordt.

  2. Aflevering 2

    6 november 2018 (42 minuten)

    In Almelo wordt een man beschuldigd van verboden wapenbezit. De man blijkt een goede bekende van de politie te zijn. Een burenruzie over een kat loopt zo hoog op dat deze een aanklacht voor doodsbedreiging tot gevolg heeft. En een jongeman zonder rijbewijs wordt keihard aangepakt vanwege een levensgevaarlijke autorit die hij besloot te maken. Een automobilist werd gepakt met te veel alcohol in zijn bloed. Hij bleek al meer dan dertig keer eerder met politie in aaraking geweest te zijn.

  3. Aflevering 3

    13 november 2018 (42 minuten)

    Een pasgetrouwde man moet zich verantwoorden vanwege het invoeren van illegale vruchtbaarheidspillen van zijn Chinese schoonouders. Een rechter in Assen heeft zijn handen vol aan een man die verdacht wordt van het rijden onder invloed op een bromfiets.

  4. Aflevering 4

    20 november 2018 (42 minuten)

    Een man die een BOA zou hebben beledigd en uitgescholden, laat zich in de rechtszaal nog steeds kleinerend over haar uit. De rechter is absoluut niet onder de indruk. Verder probeert een rechter een man die met speed achter het stuur stapte te laten inzien dat hij echt een probleem heeft. En in Almelo staat een jongen terecht die tijdens het stappen een meisje zó hard in haar gezicht zou hebben geslagen, dat ze wekenlang niet kon werken.

  5. Aflevering 5

    27 november 2018 (42 minuten)

    Een rechter krijgt een veelpleger tegenover zich die een doof jongetje van zijn rugzak met hierin zijn gehoorapparatuur heeft beroofd. De rechter kan zijn walging slechts met moeite verbergen. Een verdachte moet zichzelf verantwoorden omdat hij een man heeft mishandeld die toevallig op dat moment op bezoek was bij zijn ex-vriendin. En een man die maar liefst 100 kilometer te hard reed, raakt geëmotioneerd als hij stilstaat bij de consequenties van zijn rijgedrag.

  6. Aflevering 6

    4 december 2018 (42 minuten)

    Een man wordt ervan beschuldigd iemand van de Koninklijke Marechaussee enorm te hebben uitgescholden. In de rechtszaal kan hij nauwelijks zijn kalmte bewaren als hij uitlegt dat hij dit nooit op deze manier gedaan zou hebben. In de rechtbank van Almelo staat een verdachte terecht voor twee keer rijden onder invloed van harddrugs. De man kan zich maar één van zijn aanhoudingen herinneren. Een veelpleger toont berouw voor het stelen van merkkleding. Gelooft de rechter dat hij zijn leven gebeterd heeft?

  7. Aflevering 7

    11 december 2018 (42 minuten)

    Een moeder besluit haar kinderen een dag voor de kerstvakantie ziek te melden, zodat ze eerder op vakantie kunnen met hun gehandicapte zoon. Ze krijgt hiervoor een boete van 400 euro en moet zich tegenover de rechter komen verantwoorden. Ook verschijnt een man voor de rechter die zich niet gemeld heeft voor verplichte urinecontroles tijdens zijn proeftijd. Hem hangt een gevangenisstraf boven het hoofd.

  8. Aflevering 8

    18 december 2018 (42 minuten)

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.